• Stránka 1 z 1
Boha už, ako je to možné?
Zdravím,
vopred vravím ze config mám len na čítanie
tak najskor si to pridavalo servery ake chcelo - reinstall
potom ked som zapol csko, zaplo si to svoj server + zablokovalo moznost, najst iny - reinstal
teraz mi to zmenilo celé too menu (ukoncit hru, najst server, nova hra, nastavenia) na polstinu - vypool som csko a zapol - pomohlo, ale zasa sa tam dalo do oblubenych serverov (tam nad menu, normalne tam maju byt gs servery) hercegovinu..
a teraz, ked uz mam nervy v piči, mi preistotu vymazalo cele menu..
proste zapnem csko a mam len pozadie a vybehne mi console stou frazou gs... fakt kurv* už nemám čo ani stlačiť.
Hockedy si ma to premenuje, a robí si to samé čo chce. som už z toho v piči. 4x reinstall a nič!!!
nejaké návrhy...
vopred vravím ze config mám len na čítanie
tak najskor si to pridavalo servery ake chcelo - reinstall
potom ked som zapol csko, zaplo si to svoj server + zablokovalo moznost, najst iny - reinstal
teraz mi to zmenilo celé too menu (ukoncit hru, najst server, nova hra, nastavenia) na polstinu - vypool som csko a zapol - pomohlo, ale zasa sa tam dalo do oblubenych serverov (tam nad menu, normalne tam maju byt gs servery) hercegovinu..
a teraz, ked uz mam nervy v piči, mi preistotu vymazalo cele menu..
proste zapnem csko a mam len pozadie a vybehne mi console stou frazou gs... fakt kurv* už nemám čo ani stlačiť.
Hockedy si ma to premenuje, a robí si to samé čo chce. som už z toho v piči. 4x reinstall a nič!!!
nejaké návrhy...
-
thebm - Kazatelův učeň
Boha už, ako je to možné?
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Boha už, ako je to možné?
DaMaGE píše:Navrhujem ti, ukludni sa![]()
ti ja poviem po 4 reinstaloch, stalom naklikávaní serverov, nastavovani pohybu atd. bindovani a stahovani map chytraku

-
thebm - Kazatelův učeň
letec29 píše:Vieš napr hja mam v PC 2 subory cfg.
kámo všetko som dal len na čítanie, povymazúval som configy čo tam nepatrili...
nič..
a teraz? stihol som csko od kotelny (neberte to ako reklamu) a čo sa deje? zapnem csko,hned sa zapne server... dam esc a dam hledat servery - hned sa zapne server, dam ukončit hru - hned sa zapne server, nová hra - hned sa zapne server... fuck... všetko som už skúšal nič, nepomáha... prosím, help ;(
-
thebm - Kazatelův učeň
Je to divné, no. Nezostalo po starom Csku niečo v počítači? Nejaké súbory? Poprípade, skús nainštalovať Csko do iného adresára, alebo na iný disk (neviem síce, či to poôže, ale za pokus to stojí...).

-
BlackJack - Mistr
Hele Kup si steam 

„Každý, s kým se v životě potkám, mě v něčem předstihuje. Tak se od něho učím.“
-
DanRo - Zkušený
• Stránka 1 z 1