• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Návrh na omezení AWP
Zdravím,
nějakou dobu už hraju na serveru Dust only, často se mi stává že ze spawnu jdu třeba na B za CT a dostanu kill s AWP přes celou mapu, všichni víme že nejsem jedinej a že se to děje každý den. Přijde mi že pak je to o ničem hra když polovina CT/T má AWP, a proto mě napadlo že by se to mohl jednoduše omezit, například že by mohlo být v týmu jen 3x AWP včetně VIPček, jak u CT tak i u T. Aspoň by na longu nikdo nekempil s AWP už a ani na spawnu, nebo kdekoliv jinde. Všiml jsem si že nejsem jedinej koho už nebaví sledovat ve spectu jak půlku hry někdo kempí za bednou s AWP, takže budu rád když se to omezí. Díky moc
smiley
nějakou dobu už hraju na serveru Dust only, často se mi stává že ze spawnu jdu třeba na B za CT a dostanu kill s AWP přes celou mapu, všichni víme že nejsem jedinej a že se to děje každý den. Přijde mi že pak je to o ničem hra když polovina CT/T má AWP, a proto mě napadlo že by se to mohl jednoduše omezit, například že by mohlo být v týmu jen 3x AWP včetně VIPček, jak u CT tak i u T. Aspoň by na longu nikdo nekempil s AWP už a ani na spawnu, nebo kdekoliv jinde. Všiml jsem si že nejsem jedinej koho už nebaví sledovat ve spectu jak půlku hry někdo kempí za bednou s AWP, takže budu rád když se to omezí. Díky moc
smiley
-
smileyyy - Amatér
Návrh na omezení AWP
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Návrh na omezení AWP
Je to súčasť hry. Tak ako má AWP svoje výhody, má aj nevýhody. Aj keby bolo len jedno AWP u T, tak ťa môže zabiť keď prechádzaš cez mid. Treba začať používať Smoke granáty napríklad. Ak sa jedna o dáke Tčko čo vkuse campi a neplní cieľ mapy tak treba upozorniť admina. Ak žiadny nie je na servery, napíš sem na forko do minichatu.
-
Ctibik - Sponzor
Zdravím.
Aj podľa mňa by malo byť AWP viac obmedzené už len z toho dôvodu že menej AWP ma menšiu šancu trafiť niekoho ako viac AWP
plus to čo si napísal Ctibor nedáva zmysel kedže hráč môže byť na spawne do 1:00 tak s tým admin nič spraviť nemôže lebo hráč dodržuje pravidlá 
Ale GS AWP aj tak neobmedzia kedže to je vo VIP výhodách a museli by zmeniť tie výhody čiže práca naviac čiže smola
A nadávalo by na to strašne veľa AWP hráčov takže vyhovieť obom stranám je nemožné....
Aj podľa mňa by malo byť AWP viac obmedzené už len z toho dôvodu že menej AWP ma menšiu šancu trafiť niekoho ako viac AWP

Ale GS AWP aj tak neobmedzia kedže to je vo VIP výhodách a museli by zmeniť tie výhody čiže práca naviac čiže smola

A nadávalo by na to strašne veľa AWP hráčov takže vyhovieť obom stranám je nemožné....

- Tennessee
- Amatér
Tennessee píše:Zdravím.
Aj podľa mňa by malo byť AWP viac obmedzené už len z toho dôvodu že menej AWP ma menšiu šancu trafiť niekoho ako viac AWPplus to čo si napísal Ctibor nedáva zmysel kedže hráč môže byť na spawne do 1:00 tak s tým admin nič spraviť nemôže lebo hráč dodržuje pravidlá
Ale GS AWP aj tak neobmedzia kedže to je vo VIP výhodách a museli by zmeniť tie výhody čiže práca naviac čiže smola![]()
Ano určitě by nadávali..v tomto si nedělám žádné iluze..ale díval se někdy někdo na top15 na serveru? Půlka jich tam je díky awp a většinou hrajou ve stejný čas

A prostě když si kolikrát spočítáš že 9 z 15 lidí u protihráčů má awp, tak nemáš absolutně chuť vůbec hrát..
PS: Pro ty hytráky co tu chtějí psát že awp je normal zbraň jako každá jiná..M4 nebo AK4 dáte kill kolo co kolo na jednu ránu a klidně přes celou mapu? Hádám asi ne

Kdykoliv mlčky skloníte hlavu, pokaždé umíráte. Když jdete s hlavou vztyčenou, zemřete jen jednou-Giovani Falcone
@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
-
Derakh12 - CS 1.6 Admin
Derakh12 píše:PS: Pro ty hytráky co tu chtějí psát že awp je normal zbraň jako každá jiná..M4 nebo AK4 dáte kill kolo co kolo na jednu ránu a klidně přes celou mapu? Hádám asi ne
Možno by bolo riešenie sa naučiť používať smoke/flash granáty... najjednoduchší spôsob ako sa s nimi vyrovnať. V poslednej dobe som sa tam bol pozrieť keď bola večer plnka, hral som za Tčka a úplná pohoda. Skôr mi to príde ako slabina mať tretinu teamu awpčka. 95% ľudí sa s tým nevie poriadne trafiť. To aby sme aj scoutu obmedzili lebo aj ona dokáže dať 110dmg do tela a ešte k tomu rýchlejšie strieľa.
-
Ctibik - Sponzor
Ctibor ty čítaš čo píšeš ? Veď to sú úplne sračky povedz mi ako môžeš robiť úsudok z toho že raz prídeš na server ?????
Plus tie tvoje božie smogy a flashe ti sú na holú cicinu keďže sa to awp natlačí za stenu tak že vidí plus nedostane flash keďže je za stenou
smogy na tie sa radšej vyjadrovať ani nejdem povedz kto nestrieľa do smogov ...
A je toľko prípadov ľudí čo si kúpili Evip a hrajú AWP s tým že stoja celé kolo na jednom mieste
So scoutom dáš 110 do tela iba ak daný hráč nemá kevlar
nechápem ako môžeš porovnávať scouta s awp ....
Začni rozmýšľať keď niečo píšeš ďakujem ...
Plus tie tvoje božie smogy a flashe ti sú na holú cicinu keďže sa to awp natlačí za stenu tak že vidí plus nedostane flash keďže je za stenou

A je toľko prípadov ľudí čo si kúpili Evip a hrajú AWP s tým že stoja celé kolo na jednom mieste

So scoutom dáš 110 do tela iba ak daný hráč nemá kevlar

Začni rozmýšľať keď niečo píšeš ďakujem ...
- Tennessee
- Amatér
Omlouvám se že reaguju až teď, ale nemám v poslední době moc čas. Zajímalo by mě co s těma awpčkama mají společného flashe a smoky. Pokaždé co jdu kolem midu za CT tak ke dveřím hodím smoke a i přes to tam T neustále střílí, naopak když jdu za T tak ke stejným dveřím taky hodím smoke, aby se jen tak lehce nezabíjelo přes mid. To ale nemění nic na tom že se dá přes ten smoke zabíjet a pořád T a CT kempí na spawnu. Stalo se mi nedávno že jsem šel za CT rushnout long a jediný T s bombou kempilo s AWP na spawnu, zatímco ostatní už vyčistili B. Takže by mě zajímalo co s tím mají společnýho flash a smoke, když něktěří hráči kempí i s tím 

-
smileyyy - Amatér
Tennessee píše:Ctibor ty čítaš čo píšeš ? Veď to sú úplne sračky povedz mi ako môžeš robiť úsudok z toho že raz prídeš na server ?????
Mám tam nahrané dosť, veľmi dobre to vieš

Tennessee píše:Plus tie tvoje božie smogy a flashe ti sú na holú cicinu keďže sa to awp natlačí za stenu tak že vidí plus nedostane flash keďže je za stenousmogy na tie sa radšej vyjadrovať ani nejdem povedz kto nestrieľa do smogov ...
Není spot, ktorý nedokážeš flashnuť. Bože toľko tam hrávaš a takéto blbosti píšeš... Trafiť s awp dakoho do smoku je čistá náhoda (ak nemáš no smoke

Tennessee píše:So scoutom dáš 110 do tela iba ak daný hráč nemá kevlarnechápem ako môžeš porovnávať scouta s awp ....
Aj bez kevlaru dáš taký dmg

Tennessee píše:Začni rozmýšľať keď niečo píšeš ďakujem ...
Riaď sa svojou radou.
-
Ctibik - Sponzor
Derakh12 píše:PS: Pro ty hytráky co tu chtějí psát že awp je normal zbraň jako každá jiná..M4 nebo AK4 dáte kill kolo co kolo na jednu ránu a klidně přes celou mapu? Hádám asi ne
Tak to je pěkná hloupost.

Ctibik píše:Aj bez kevlaru dáš taký dmg
Odkdy dáva scout one shot do těla? A proč srovnávaš awp a scout, když scout je víc přesný, má větší movement speed a menší damage?

Nechápu, proč si každý stěžuje na awp. Je to normálni zbraň a pokud jste brain deadi a neumíte to counterovat, tak to bohužel je skill issue.

- byLif3
- Amatér
byLif3 píše:Odkdy dáva scout one shot do těla? A proč srovnávaš awp a scout, když scout je víc přesný, má větší movement speed a menší damage?
Vždy davala

byLif3 píše:Nechápu, proč si každý stěžuje na awp. Je to normálni zbraň a pokud jste brain deadi a neumíte to counterovat, tak to bohužel je skill issue.
Súhlas

-
Ctibik - Sponzor
Víceméně si nestěžuju nějak moc na AWP ale na ten kemp, já souhlasím že AWP patří na dust a nebylo by to bez něj ono. Je ale rozdíl hrát s AWP celou hru na spawnu i s bombou a nebo za CT u midu než s ním chodit po mapě jako normální hráč. Říkat skill a dobrý aim tomu že někdo míří na 1 flek kde se normálně prochází to už je extrém:D
-
smileyyy - Amatér
A to si neumí gamesites přidat anti camp plugin a zpřísnit ho na spawnu?
Chápu, že nikdo pawningu tady asi nikdo nerozumí a i kdyby tak se to neudělá, ale existují na to pluginy. Tohle už měli rumunské servery v 2010. 

- byLif3
- Amatér
Však něco takovýho no, na ttt serverech kde už skoro nikdo nehraje je camp meter. Si dlouho na místě tak se ti zčerná obrazovka, a přesně to bych udělal i na dustu. Samozřejmě CT můžou kempit když chrání A a B nebo drop žejo. Neumím si představit jak by se to nastavilo, ale bylo by to fajn nepotkávat jenom awp na spawnu, ale i jiný zbraně:D
-
smileyyy - Amatér
anti camp plugin by jen limitoval každého hráče, i hráče co nehraje s awp. k tomu CT by správně mělo kempit problém je že awp je tak extrémně dostupný, že to pak začne dělat tyhle problémy.
bud awp limitneš na nějaký počet v CT/T teamu, nebo pokud si vezmeš z menu/koupíš awp tak se ti to lockne na třeba 3 kola, než si budeš moct z menu/koupit další awp, možná použij oboje, limitneš počet awp a k tomu pokud si někdo koupí awp tak budeš moct až za dalších 3 kolech. takže každý bude mít šanci si koupit awp ale limitneš to aby z toho nebyl takový problém co tedka je.
bud awp limitneš na nějaký počet v CT/T teamu, nebo pokud si vezmeš z menu/koupíš awp tak se ti to lockne na třeba 3 kola, než si budeš moct z menu/koupit další awp, možná použij oboje, limitneš počet awp a k tomu pokud si někdo koupí awp tak budeš moct až za dalších 3 kolech. takže každý bude mít šanci si koupit awp ale limitneš to aby z toho nebyl takový problém co tedka je.

https://steamcommunity.com/profiles/76561198319558659
-
romanvesmir - Akademik
romanvesmir píše:anti camp plugin by jen limitoval každého hráče, i hráče co nehraje s awp. k tomu CT by správně mělo kempit problém je že awp je tak extrémně dostupný, že to pak začne dělat tyhle problémy.
Musíš si uvědomit jednu věc - nikdo tohle dělat nebude a možná se maximálně nahodí jen nějakej plugin.

- byLif3
- Amatér
• Stránka 1 z 2 • 1, 2