• Stránka 1 z 1
[V] more free bany mi davate
a dost kamo zase jsem si zasel zahrat na nejlepsi portal vole na gs XDDDDD A DOSTAL SEM BAN NEOPRAVENNY
CHCI VIDET DUKAZY
XDD ihned nebo budu muset volat pčr vole za obirani o penize
CHCI VIDET DUKAZY

dame rap battle?
- childhood
- Pokročilý
[V] more free bany mi davate
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: more free bany mi davate
ACHJO to budu cekat DALSI ROK AZ BUDE RESET BANLISTU TAK TO JE PRO ME VELIKA SMULA

dame rap battle?
- childhood
- Pokročilý
kamo bracho proc v minulim prispevku si dal ze (st3jk) xdxd
- honziicek
- Kolemjdoucí
XDDDDD ja nevim tvl
dneska je srandy kopec by jsem rekl xD

dame rap battle?
- childhood
- Pokročilý
to jsem jako uchcával.......... nehul uz................... kratom crazy
- honziicek
- Kolemjdoucí
jezis je to jen hra ty pošahana hlavo :ddd beres to moc realne visco)
musis se uvolnit a vite co admini? zavolejte vonbrauna, chci aby resil moje bany vonbraun a aby mi je prodloužil NA SAKRA DLOUHOU DOBU!!! protoze nechci tu uz DELAT PROBLEMY SAKRA FIX"!!!! xdddd
musis se uvolnit a vite co admini? zavolejte vonbrauna, chci aby resil moje bany vonbraun a aby mi je prodloužil NA SAKRA DLOUHOU DOBU!!! protoze nechci tu uz DELAT PROBLEMY SAKRA FIX"!!!! xdddd
dame rap battle?
- childhood
- Pokročilý
jo kamo pohoda neresim vis co.................................... LOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

- honziicek
- Kolemjdoucí
honziicek píše:jo kamo pohoda neresim vis co.................................... LOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOL
JO APOHODA KAMO HELE UPLE VKLIDU VONBRAUN TO PREOSI KAMO PROSATE JA NEUMIM OBCHAZET BANY COZ JE NA DNESNI DOBU SMUTNY ALE UZ JSEM OBESEL 10138T1831 BANU TAKZE POHODA NO JEN CHCI RICT ze zdravim
YEVGENIHO
a ostatni atak no snad jeste nekoncim na GAMESITES!!! BUDU TU PORAD VE VASICH SRDCICH...
ME NEVYMAZETE HOSI

dame rap battle?
- childhood
- Pokročilý
Psychicky onemocnět může každý. S nejrůznějšími problémy (zdravotními, rodinnými, pracovními, atd.) se v různých etapách života potýká každý člověk. Vlivem nadměrného stresu, nepříznivých životních okolností nebo z biologických příčin se může u každého z nás objevit duševní onemocnění.
Vážné duševní onemocnění člověka ochromí a znemožní mu každodenní fungování, podobně jako zlomená noha. Jedná se o onemocnění mozku (nesrovnatelně složitějšího orgánu, než jsou lidské kosti), které se projevuje různými poruchami psychického fungování – v myšlení, prožívání a chování člověka.
Problémy způsobované duševním onemocněním není možné překonat pouhou vůlí, nevyplácí se je bagatelizovat nebo ignorovat. Naopak, čím dříve je zahájena adekvátní léčba, tím větší je naděje na vyléčení. Při včasném rozpoznání nemoci je možné zabránit jejímu plnému rozvinutí.
Ve vašich případech je onemocnění už natolik rozvinuté, že není co zachraňovat. I tak byste mohli navštívit tento ústav, možná byste do některé skupiny zapadli a zároveň byste ušetřili několik mozkových buněk normálních lidí.
Vážné duševní onemocnění člověka ochromí a znemožní mu každodenní fungování, podobně jako zlomená noha. Jedná se o onemocnění mozku (nesrovnatelně složitějšího orgánu, než jsou lidské kosti), které se projevuje různými poruchami psychického fungování – v myšlení, prožívání a chování člověka.
Problémy způsobované duševním onemocněním není možné překonat pouhou vůlí, nevyplácí se je bagatelizovat nebo ignorovat. Naopak, čím dříve je zahájena adekvátní léčba, tím větší je naděje na vyléčení. Při včasném rozpoznání nemoci je možné zabránit jejímu plnému rozvinutí.
Ve vašich případech je onemocnění už natolik rozvinuté, že není co zachraňovat. I tak byste mohli navštívit tento ústav, možná byste do některé skupiny zapadli a zároveň byste ušetřili několik mozkových buněk normálních lidí.
Primum non nocere.
-
Kozlak - Spamer
• Stránka 1 z 1