• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno]Permabancollector/jailbreak
http://hltv.fakaheda.eu/20312-221109192 ... ia.dem.zip
16:48 - posledni reakce na skok dva hraci skoci driv (pourusi zakaz) a admin rekne ze to je jedno kdo skoci,begripne zalezi kdo to udela posledni
49:54 - simon si jen tak vybírá hráče co jde plnit atrakci a admin OPĚT nijak nereaguje
16:48 - posledni reakce na skok dva hraci skoci driv (pourusi zakaz) a admin rekne ze to je jedno kdo skoci,begripne zalezi kdo to udela posledni
49:54 - simon si jen tak vybírá hráče co jde plnit atrakci a admin OPĚT nijak nereaguje

-
Yevgeni - Drbna
[Vyřešeno]Permabancollector/jailbreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [V řešení]Permabancollector/jailbreak
První situace: Z mého pohledu jsem neviděl skočit ani jednoho vězně, takže jsem nemohl vědět, jestli skočili dřív, než simon dopověděl příkaz. Simonovi jsem řekl, že při reakci zákazy neplatí, pokud někdo neskočí nebo něco jiného dřív, tak když už, tak to napiš tak, jak jsem to řekl doopravdy. Navíc na serveru bylo více adminů, kteří situaci mohli vidět mnohem lépe než já.
Druhá situace je prakticky ve stejném duchu, na serveru jsem taky nebyl jediný admin a stížnost je jenom na mě.
Celkově mi ta stížnost příjde zbytečně vyhrocená a že se za každou cenu snažíš najít něco, čím bys mi uškodil.
Přeji ti krásně strávené další hodiny při sledování hltv, abys zase něco vyšťoural.
Druhá situace je prakticky ve stejném duchu, na serveru jsem taky nebyl jediný admin a stížnost je jenom na mě.
Celkově mi ta stížnost příjde zbytečně vyhrocená a že se za každou cenu snažíš najít něco, čím bys mi uškodil.
Přeji ti krásně strávené další hodiny při sledování hltv, abys zase něco vyšťoural.
You need people like me. You need people like me so you can point your f*****’ fingers and say, “That’s the bad guy.” So what that make you? Good? You’re not good. You just know how to hide, how to lie.
-
Telecipowa - Pokročilý
Re: [V řešení]Permabancollector/jailbreak
Bylo více adminů na serveru, proto mi přijde nefér kopat jenom do Permabana. Každopádně adminovi situace vysvětlím.
Stížnost oprávněná..
Stížnost oprávněná..
Primum non nocere.
-
Kozlak - Spamer
• Stránka 1 z 1