• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] CaptureFlag1
ČAU
mám stažnost na admina Logdisk či dajak tak to je zo serveru Capture Flag1
DNES
niekolkrát ma kickol je pravda že som bol neslušný ale bolo to z dovodu že enemy team neplnil mod a admin s tým nic nerobil. Vždy len napísal len o mne naj krotím slovník a nič iného riešit nebude. Hráči mu písali naj začne riešit aj ostaních nie len mna, každý videl čo robí enemy team a adminovi to bolo uplne jedno len mna neustale kickoval. Potom mi dal aj ban lebo som ho poslal do riti zaplatil som si UNBAN nakolko som chcel docielit toho aby robil to čo mal. Odpálkoval ma niekolko krát slovom no coment. Toto má robit admin? Či on nezná pravidla? Mne je uplne jedno že ma kickol za nadávky ale že bude len na určitého hráča a ostatní aj ked mu píšu čo sa deje tak to má v p....?
mám stažnost na admina Logdisk či dajak tak to je zo serveru Capture Flag1
DNES
niekolkrát ma kickol je pravda že som bol neslušný ale bolo to z dovodu že enemy team neplnil mod a admin s tým nic nerobil. Vždy len napísal len o mne naj krotím slovník a nič iného riešit nebude. Hráči mu písali naj začne riešit aj ostaních nie len mna, každý videl čo robí enemy team a adminovi to bolo uplne jedno len mna neustale kickoval. Potom mi dal aj ban lebo som ho poslal do riti zaplatil som si UNBAN nakolko som chcel docielit toho aby robil to čo mal. Odpálkoval ma niekolko krát slovom no coment. Toto má robit admin? Či on nezná pravidla? Mne je uplne jedno že ma kickol za nadávky ale že bude len na určitého hráča a ostatní aj ked mu píšu čo sa deje tak to má v p....?
- SVKneviem
- Kolemjdoucí
[Vyriešené] CaptureFlag1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: CaptureFlag1
SVKneviem píše:ČAU
mám stažnost na admina Logist.či dajak tak to je zo serveru Capture Flag1
DNES
- SVKneviem
- Kolemjdoucí
Ahoj,
zhrniem to Tebe aj kompetentnému admin ovi co bude riešiť túto sťažnosť do par bodov.
1. Tvoje nezmyselné fabulácie ("admin s tým nic nerobil." - admin riesil kemp a bezproblémový chod hry ,
"a nič iného riešit nebude. - nič také nezaznelo, nie je pravda to co tu píšeš" ,
"Hráči mu písali naj začne riešiť aj ostaních nie len mna, - áno, písali Tvoji spoluhráči podobný tvojej osobe, ostatný nemali problém ",
" adminovi to bolo uplne jedno- nie, nebolo mi jedno. V ten moment si tam bol jediny ty ktorý si sa nevedel chovat."
" Odpálkoval ma niekolko krát slovom no coment. - táto poznámka mierila na tvoje nezmyselné komentáre, nebolo to myslené ako ignorácia chodu hry, alebo podnetov od inych hracov, atp.."
2. Dostal si opakovane KICK za urážky admina. Pravidlá nepoznáš ty, pretože sa nevieš správať na serveroch GS. Dostal si jeden ban z ktorého si sa vykúpil za UB, ale následne si dostal ďalší za recidívu.
3. Dôkazy http://leteckaposta.cz/705809070
Bol som naozaj trpezlivý a dával som Ti možnosť, aby si vychladol a prestal ma urážať. Dostával si iba kick a bolo to malo byť pre teba ako upozornenie. Tvoja reakcia však bola "mam to v pi.., aj tak si kúpim UB".
zhrniem to Tebe aj kompetentnému admin ovi co bude riešiť túto sťažnosť do par bodov.
1. Tvoje nezmyselné fabulácie ("admin s tým nic nerobil." - admin riesil kemp a bezproblémový chod hry ,
"a nič iného riešit nebude. - nič také nezaznelo, nie je pravda to co tu píšeš" ,
"Hráči mu písali naj začne riešiť aj ostaních nie len mna, - áno, písali Tvoji spoluhráči podobný tvojej osobe, ostatný nemali problém ",
" adminovi to bolo uplne jedno- nie, nebolo mi jedno. V ten moment si tam bol jediny ty ktorý si sa nevedel chovat."
" Odpálkoval ma niekolko krát slovom no coment. - táto poznámka mierila na tvoje nezmyselné komentáre, nebolo to myslené ako ignorácia chodu hry, alebo podnetov od inych hracov, atp.."
2. Dostal si opakovane KICK za urážky admina. Pravidlá nepoznáš ty, pretože sa nevieš správať na serveroch GS. Dostal si jeden ban z ktorého si sa vykúpil za UB, ale následne si dostal ďalší za recidívu.
3. Dôkazy http://leteckaposta.cz/705809070
Bol som naozaj trpezlivý a dával som Ti možnosť, aby si vychladol a prestal ma urážať. Dostával si iba kick a bolo to malo byť pre teba ako upozornenie. Tvoja reakcia však bola "mam to v pi.., aj tak si kúpim UB".
Múdremu neraď, šikovnému nepomáhaj.
-
Logist - CS 1.6 Admin
nezaznelo?:DDDDDDDDDDDDDDD
doobedu si hral a ešte aj Luks sa ti smial čo píšeš a nie len on
vyslovene si povedal to čo som napísal ta čo tu trepeš?
Si neschopny admin a ešte aj klamár?
Niekolko hráčou ti písalo o kemp a spawnkill riešil si len mna nikoho ineho daval si mi kick za kickom potom ešte ban na 6H. čo som si zaplatil unban a teraz si mi dal na 2 dny
Napísal si citujem: Nemám dovod riešit taketo veci, hrajte. Tak aspon netrep blbosti už tak si za idiota moj:) a za svojim nazorom si stat budem si neschopny admin a k tomu ešte aj klamar..
mám dost
doobedu si hral a ešte aj Luks sa ti smial čo píšeš a nie len on

Niekolko hráčou ti písalo o kemp a spawnkill riešil si len mna nikoho ineho daval si mi kick za kickom potom ešte ban na 6H. čo som si zaplatil unban a teraz si mi dal na 2 dny

- SVKneviem
- Kolemjdoucí
A ano mam to v p...lebo s adminou ako si ty je mi zle. Jediný schopny je rex a Kany ty si svoju prácu nerobil tak tu netrep blbosti len naj si ty ten best
ano nadával som ti a nezmením názor ked ty si neriešil spawnkill a kemp
kukni si pravidla CF a potom dačo piš.

- SVKneviem
- Kolemjdoucí
SVKneviem píše:nezaznelo?:DDDDDDDDDDDDDDD
doobedu si hral a ešte aj Luks sa ti smial čo píšeš a nie len onvyslovene si povedal to čo som napísal ta čo tu trepeš?
Niekolko hráčou ti písalo o kemp a spawnkill riešil si len mna nikoho ineho daval si mi kick za kickom potom ešte ban na 6H. čo som si zaplatil unban a teraz si mi dal na 2 dnyNapísal si citujem: Nemám dovod riešit taketo veci, hrajte. Tak aspon netrep blbosti už tak si za idiota moj:) a za svojim nazorom si stat budem si neschopny admin a k tomu ešte aj klamar..
mám dost
Ako som napísal, v daný moment nebolo v hre veľa hriešnikov. Bol si ty a okolo drobné prehrešky ktoré sa eliminovali a nebolo ďalej co riešiť. A nemaj obavy, Tvoj názor ma nezaujíma. Ne-spamuj topic a počkaj si na vyjadrenie vyššieho.
Múdremu neraď, šikovnému nepomáhaj.
-
Logist - CS 1.6 Admin
Bo ty povieš čo mám robit v danom mmomente tam skoro celý tym robil to čo nemá 

- SVKneviem
- Kolemjdoucí
Ahoj, dodaj prosím nejaký dôkaz vo forme dema (môže byť aj HLTV) o neplnení povinností zo strany admina, prípadne screen svojho citovaného tvrdenia, ktoré sa v adminovom zázname chatu nenachádza 
V opačnom prípade ti budem musieť túto sťažnosť zamietnuť...

V opačnom prípade ti budem musieť túto sťažnosť zamietnuť...
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Taky bych se k tomu rád vyjádřil, není pravda - že se nikdo z týmu T neozýval - na tom že T, na které SVK upozornoval kempí - si vlastně odpověděl , že není co řešit, ale takovej Putin, kterej byl na ustavičně buď na našem spawne, nebo u své flag bylo v pohodě, to že tě na to upozornovali i ostatní ti tkay vlastně bylo jedno
)
))) tak úplně nechápu
:D:) koho si tam celou dobu tedy sledvoal - asi jen SVK:))

"Pokoj bez knih je jako tělo bez duše."

-
LuksKeks - CS 1.6 Admin
Čo sa týka obvinení zo zaujatosti, tak je jasné, že chat s urážkami a zosmiešňovaním si admin všimne rýchlejšie než hráča niekde v rohu na druhej strany mapy. Podľa chatu však admin upozorňoval aj niekoľko ďalších hráčov na rôzne porušenia pravidiel. No a nakoniec, admin nie je povinný vysvetľovať hráčom svoje postupy, takže nemá povinnosť reagovať na vaše urážky, výsmech ani ďalšie poznámky smerované k tomu čo robí.
Dôkazy o ktoré som žiadal tu nevidím, ale vidím tu dôkazy od admina aj záznam chatu v hlstats. Za tvoje správanie na serveri som ťa odmenil malým darčekom
Sťažnosť zamietnutá
Dôkazy o ktoré som žiadal tu nevidím, ale vidím tu dôkazy od admina aj záznam chatu v hlstats. Za tvoje správanie na serveri som ťa odmenil malým darčekom

Sťažnosť zamietnutá
-
Re: [Vyriešené] CaptureFlag1
takže ani ked aj druhý hráč ti napíše že čo bolo tak ti to je jedno?
Admini možu robit čo chcu a budu vždy kryty? okey
kukam že tu jeden dement za druhym
Admini možu robit čo chcu a budu vždy kryty? okey

- SVKneviem
- Kolemjdoucí
eXtr3mer píše:Dôkazy o ktoré som žiadal tu nevidím
Nie sme krytý. Si v sekcii kde ty musíš dodať dôkaz. Veci typu "jedna babka povedala a druhá sa k nej pridala" tu neplatia...
-
Ctibik - Sponzor
Re: [Vyriešené] CaptureFlag1
SVKneviem píše:takže ani ked aj druhý hráč ti napíše že čo bolo tak ti to je jedno?
Admini možu robit čo chcu a budu vždy kryty? okeykukam že tu jeden dement za druhym
Ak dvaja ľudia tvrdia, že Zem je plochá, tak to musí byť automaticky pravda? Alebo keď napíšem, že si cheater a iný admin to potvrdí, tak ti môžem dať ban? Skús sa nad tým zamyslieť

Píšeš o veciach, o ktorých nič nevieš... Admini si nemôžu robiť čo chcú, ale ak si to z mojej predošlej odpovede nepochopil, tak ty nerozhoduješ o tom, čo môžu a nemôžu robiť. Mal si možnosť podložiť svoje tvrdenia napr. vyčasovaným demom z HLTV, z ktorého by sme mohli posúdiť, či si admin plnil svoje povinnosti. To si však neurobil, preto je táto sťažnosť zamietnutá.
-
• Stránka 1 z 1