• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] neoprávněný ban :D
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: piri
[=] Na serveru: website
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Scripty
[=] Zabanovany nickname: strup
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:67951387
[=] Zabanovana IP:
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
Zdravím,
dneska mi přistál pernamentí ban na dust 2 only za scripty. Moc nechápu tenhle postup admina, když máte na serveru povoleno nekonečně fps a stačí umět primitivní sgs nebo gs které vám dodá větší rychlost, ale chápu, že každý není tak dobrý a neumí všechno např. admin piri (co mi udělil ban), který to asi nezná, když mi udělil tento neoprávněný ban, ale já to beru, chyby dělá každý.
Hrál jsem hide n seek, furien, bhop a všechny tyhle podobné servery x let, takže fakt nepotřebuju žádné scripty nebo programy abych si připadal lepší.
Děkuju za vaši odpověď.
S pozdravem strup
ps. piri klidně tě naučím jak se stát lepším hráčem, stačí napsat.
[=] Dostal jsi trest od admina: piri
[=] Na serveru: website
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Scripty
[=] Zabanovany nickname: strup
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:67951387
[=] Zabanovana IP:
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
Zdravím,
dneska mi přistál pernamentí ban na dust 2 only za scripty. Moc nechápu tenhle postup admina, když máte na serveru povoleno nekonečně fps a stačí umět primitivní sgs nebo gs které vám dodá větší rychlost, ale chápu, že každý není tak dobrý a neumí všechno např. admin piri (co mi udělil ban), který to asi nezná, když mi udělil tento neoprávněný ban, ale já to beru, chyby dělá každý.
Hrál jsem hide n seek, furien, bhop a všechny tyhle podobné servery x let, takže fakt nepotřebuju žádné scripty nebo programy abych si připadal lepší.
Děkuju za vaši odpověď.
S pozdravem strup
ps. piri klidně tě naučím jak se stát lepším hráčem, stačí napsat.

- strup
- Kolemjdoucí
[Vyriešené] neoprávněný ban :D
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: neoprávněný ban :D
Nebudu kecat, celkem mi lichotí, že jsem tak dobrý, že mě považujete za scriptera nebo vy jste tak slepý, ale to nebudu urážet.
Nevím jestli jsi někdy hrával hns/furien (asi nejspíš ne když to tak vidím), ale zkus si dát víc jak 400 fps a vyzkoušej sgs, které asi neumíš co jsem tak pochopil a uvidíš (jestli to dobře umíš), že je to rychlejší než běžet.
Celkem pohrdám schopností tady cheathunteru, protože z tohohle mi je zle, že banují čísté hráče se skillem a obv kmásci si tam hrajou jak kdyby se nechumelilo. Klidně se jdi podívat na můj steam do screenshotu a uvidiš co jsem naskákal na hns o tom si můžeš nechat zdát. xd
Ohledně toho dema: - 1. vyčasování - na začátku jde vidět, že se mi to už na začátku nepovedlo, to by asi script neudělal.
- 3. vyčasování - nevím jestli jsi se díval trošku dál, jak jsem na shortu, jde tam krásně vidět, že mám
moc fps a při bhopu mě to totálně zpomalilo, že jsem se nemohl hýbat.
- celkové shrnutí - dělám to skoro při každém kole, to si myslíš, že jsem tak vygumovaný abych scriptoval
v každém kole, to je úlet schopnost tohohle cheathunteru xd (porpřemýšlel bych nad
náborem cheathunterů, kteří tomu rozumí a rozeznají program od skillu).
PEACE

Nevím jestli jsi někdy hrával hns/furien (asi nejspíš ne když to tak vidím), ale zkus si dát víc jak 400 fps a vyzkoušej sgs, které asi neumíš co jsem tak pochopil a uvidíš (jestli to dobře umíš), že je to rychlejší než běžet.
Celkem pohrdám schopností tady cheathunteru, protože z tohohle mi je zle, že banují čísté hráče se skillem a obv kmásci si tam hrajou jak kdyby se nechumelilo. Klidně se jdi podívat na můj steam do screenshotu a uvidiš co jsem naskákal na hns o tom si můžeš nechat zdát. xd
Ohledně toho dema: - 1. vyčasování - na začátku jde vidět, že se mi to už na začátku nepovedlo, to by asi script neudělal.
- 3. vyčasování - nevím jestli jsi se díval trošku dál, jak jsem na shortu, jde tam krásně vidět, že mám
moc fps a při bhopu mě to totálně zpomalilo, že jsem se nemohl hýbat.
- celkové shrnutí - dělám to skoro při každém kole, to si myslíš, že jsem tak vygumovaný abych scriptoval
v každém kole, to je úlet schopnost tohohle cheathunteru xd (porpřemýšlel bych nad
náborem cheathunterů, kteří tomu rozumí a rozeznají program od skillu).
PEACE
- strup
- Kolemjdoucí
Re: neoprávněný ban :D
Demo v CHH sekci, vyčkej na verdikt a zdrž se spamu. Díky.
Mužeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.
Love what you do, do what you love.
Love what you do, do what you love.
-
ReXy - Mistr Yoda
Re: [V řešení] neoprávněný ban :D
Demo clear, máš UNBAN.
Ospravedlňujeme sa za zbytočné komplikácie..
Ospravedlňujeme sa za zbytočné komplikácie..
knife
kz
member of SenecTus Knife Clan <knife.senectus>
member of kreedz estonia <kz.estonia>
kz
member of SenecTus Knife Clan <knife.senectus>
member of kreedz estonia <kz.estonia>
-
UniZm - CS 1.6 CheatHunter
Re: [Vyriešené] neoprávněný ban :D
jako co si budem sebrali jste mi hodně času, už jsem mohl být top 15.
e.Uniz: Áno, pretože nikto sa nemôže pomýliť. Chýba Ti pokora.
e.Uniz: Áno, pretože nikto sa nemôže pomýliť. Chýba Ti pokora.
- strup
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1