• Stránka 1 z 1
[V]JB1 / Surprise
Zdravím, dostal jsem ban k ct od admina Mišelina za team kill, nevěděl jsem co dělá atrakce, tak jsem pustil dolů dveře a simon v tu chvíli tam šel, řekl jsem že jsem to nechtěl, poté další kolo řekl mišelin "ajo vlastně já ti můžu dát ban za team kill", k tomu jsem řekl své, že jsem nevěděl co to dělá a proto jsem to zkusil a nečekal jsem, že tam zrovna simon skočí
Takže, jak se mám vlastně naučit co dělají atrakce mapy, když vlastně si dle pravidel nemůžu hrát? To je v celku nelogické
http://www.gamesites.cz/amxban/jailbreak/ban_list.php?bid=778

http://www.gamesites.cz/amxban/jailbreak/ban_list.php?bid=778
-
FunNerCOPY - Pokročilý
[V]JB1 / Surprise
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JB1 / Surprise
A přijde ti normální to zkoušet v tak malé místnosti jako jsme byli když je simon otočen zády, a ty tlačítka podezřele patří k zelené a červené plošině, a aby toho nebylo málo tak ses do jednej tej díry podíval? Další kolo jsi se začal vymlouvat že neznáš mapu - neznalost mapy neomlouvá. Když už si to chceš zkoušet, tak si stáhni mapu a jdi do sp, nebo aspoň to zkoušej když tam nikdo není. Příklad: máš 5 vězňů a simona v boxu na oasis, a řekneš si "hm, co dělá ta zelená fajfka" zabije to všechny na jednej polovině, plus simona a ty řekneš "je sorry, já nehraju tuto mapu". Co čekáš že se stane?
DEAD (VIP) Surprise : Jinak Mišelin, kolik jsi zaplatil kozlákovi aby byl na tvý straně u mé UB žádosti?
-
Miselin308 - Mistr
Ano přijde, simon byl daleko u kladiva, tak jsem to rychle zkusil a páni, nečekaně to patřilo k sobě tak jak mělo, myslel jsem si že na 1. straně člověk přežije a na druhé ne, víš? A kde máš to tvoje "neznalost mapy neomlouvá"? To by mě zajímalo odkud si to vytáhl, jelikož v pravidlech je že "neznalost pravidel neomlouvá", takže sis tak trošku nadělal do gatí
Nikde v BL jsem skoro neviděl ani ban za TeamKill ale pouze přehoz, ale ty jediný namyšlený adminek musíš banovat aby se ti zvětšilo to dole
Jediný ty tu hru hrotíš, ty si tu hru nechceš užít, ale tryhardit, myslím si, že takovýto přístup není zrovna okouzlující
Pak se člověk diví, že odejde 50% serveru a skoro tam nikdo není, jelikož ty jediný banuješ i za to, že se člověk pomalu pohne a 1 řekne nějakou blbost do voicu

-
FunNerCOPY - Pokročilý
Zde máš banlist, nikde nevidím ban za teamkill, až na ten můj. Zajímavé, řekl bych že chyba bude někde u tebe
http://www.gamesites.cz/amxban/jailbreak/ban_list.php?site=1

http://www.gamesites.cz/amxban/jailbreak/ban_list.php?site=1
-
FunNerCOPY - Pokročilý
Kdyby jsi sem napsal alespoň tohle pravidlo --> 4) Je zakázáno jakkoli kazit hru spoluhráčům! , tak bych neřekl ani slovo, takže, kdo pak tady nezná pravidla? Ty

-
FunNerCOPY - Pokročilý
DEAD (VIP) Surprise : Jinak Mišelin, kolik jsi zaplatil kozlákovi aby byl na tvý straně u mé UB žádosti?
-
Miselin308 - Mistr
V tvůj stanovený čas já vidím, že jsme na bazénu a hraje se AWP, alespoň si to celé demo projdi a potom časuj nebo nebuď adminem když nedokážeš napsat přesný čas
pro neschopnost admina při časování dema přikládám čas 48:18:69 přesně, co jsem šel k tlačítku, 48:26:01 simon padá do díry 

-
FunNerCOPY - Pokročilý
Poté jsem psal do chatu že jsem to nechtěl, v čase 48:67:15 začlo adminovo vyjadřování arogancí a poté ban
-
FunNerCOPY - Pokročilý
Téma premazaná od spamu a zamknutá, kým sa na to nepozrie niekto z JB HLSA...
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Moc se mi nelíbí, jakým stylem je tato UB žádost sepsána a jakým stylem se do ní žadatel o práva vyjadřuje. Takovéhle chování bych čekal spíš od nějakého afektovaného děcka, než od žadatele o práva.
1) To, že neznáš mapu je opravdu tvůj problém.
2) Jako CT nemáš vůbec co mačkat tlačítka určená pro Simona.
3) Teamkill se normálně banuje.
Psát tady něco o neznalosti pravidel z adminovi strany, přičemž ty sám neznáš základní pravidla mi přijde celkem mimo. Osobně bych ti dal na serveru za to, co jsi předvedl 24h za neschopnost.
Ban jednoznačně oprávněný.
1) To, že neznáš mapu je opravdu tvůj problém.
2) Jako CT nemáš vůbec co mačkat tlačítka určená pro Simona.
3) Teamkill se normálně banuje.
Psát tady něco o neznalosti pravidel z adminovi strany, přičemž ty sám neznáš základní pravidla mi přijde celkem mimo. Osobně bych ti dal na serveru za to, co jsi předvedl 24h za neschopnost.
Ban jednoznačně oprávněný.
Primum non nocere.
-
Kozlak - Spamer
• Stránka 1 z 1