• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] stížnost na admina (Lucas / Litvinenko)
podávám stížnost na admina hmmmm.....neplní své povinnosti,ignoruje cheatera 3le s wh.
- PanDrejk
- Kolemjdoucí
[Vyriešené] stížnost na admina (Lucas / Litvinenko)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: stížnost na admina
chtěl bych k tomu ještě dodat že admin nedělá to co podle mně má,např hráč motocross i po plantu bomby kempil na ct spawnu byl agresivní atd.(bohužel demo nemám, nenatáčím dema) a admin bohužel nic nedělá.
když drejk nahlašoval hráče tak jeho chat vypadal takto, (viz screen) jeho chat není nějak tak slušný to souhlasím ale svojí práci jako důkaz splňuje
později mu na to jednoduše odpověděl 1 slůvkem pan "hmm"
pak jsem se ho ptal na otázku "na druhou stranu co má dělat admin? admin má byt na serveru a hrat jako normální hráč? vysvětli mi co má admin za práci" na to mi jednoduše odpověděl, " pokud admin nemá podezření, tak ho může nahlásit hráč, ne?" (screeny už dávat nebudu, toto není důležité jak to předchozí) takže z toho vynika že pokud píšu do chatu že hráč neplní svojí práci tak si toho admin nemusí všímat? tímto bych chtěl nadále podotknout že public nezažil dlouhou dobu žádné QOL změny, žádné změny map atd. bylo by taky dobré to změnit
toto je moje první nahlášení takže za drobné chybky se omlouvám
NeoriginalniKari
když drejk nahlašoval hráče tak jeho chat vypadal takto, (viz screen) jeho chat není nějak tak slušný to souhlasím ale svojí práci jako důkaz splňuje
později mu na to jednoduše odpověděl 1 slůvkem pan "hmm"
pak jsem se ho ptal na otázku "na druhou stranu co má dělat admin? admin má byt na serveru a hrat jako normální hráč? vysvětli mi co má admin za práci" na to mi jednoduše odpověděl, " pokud admin nemá podezření, tak ho může nahlásit hráč, ne?" (screeny už dávat nebudu, toto není důležité jak to předchozí) takže z toho vynika že pokud píšu do chatu že hráč neplní svojí práci tak si toho admin nemusí všímat? tímto bych chtěl nadále podotknout že public nezažil dlouhou dobu žádné QOL změny, žádné změny map atd. bylo by taky dobré to změnit
toto je moje první nahlášení takže za drobné chybky se omlouvám
NeoriginalniKari
- Karicz
- Amatér
Je tu posloupnost adminů, nejnovější admin má sice práva, ale nemůže nic bez předchozí konzultace. Přitom admin by měl mít respekt a pokud dá ban, tak to tak prostě je a nazdar, pokud mu ostatní nevěří, tak proč má práva? Snad na tu pozici byl přijat, protože má nějaké zkušenosti, ambice, a rozumí tomu jak to chodí a pozná kdo co kdy má. Ale, když jediný proč nevezmou admina je to, že napsal do chatu nějaké sprosté slovo, tak to vypovídá o tom, jakou hodnotu tu má admin, žádnou. Chápu, pozice, kterou nechce nikdo moc dělat, nezavděčíš se všem, ne vždy je to jednoduché. Ale pokud to někdo chce dělat, má respekt na serveru a rozumí tomu, tak proč ho nevzít na zkoušku a uvidí se? Ne, vzít někoho kdo nic nedělá a jen koukat a neumí ani komunikovat s lidma na serveru
. Tímto stylem většina lidí odejde a zůstanou Vám tam cheateri a afkaři a za chvíli poslední gs server public můžete zavřít.
Pokud chcete probrat jak na to, jak dál, není problém, poradím vám - v tomto směru se pohybuji a toto odvětví mi není cizí. Zamyslete se některé věci na serveru u některých je jen nadsázka a pobavení po večerech a v ostatních věci můžou být dobří
. Ne někdo kdo se snaží něco dokázat a honit si ego 

Pokud chcete probrat jak na to, jak dál, není problém, poradím vám - v tomto směru se pohybuji a toto odvětví mi není cizí. Zamyslete se některé věci na serveru u některých je jen nadsázka a pobavení po večerech a v ostatních věci můžou být dobří

"Neboj se smrti!"
"Smoky, fleše, lopaty!"
"Smoky, fleše, lopaty!"
-
melimelimeli - Kolemjdoucí
Jinak viz odkaz https://ibb.co/dm6fmdY.
Jak je možné, že se nemohu vyjádřit k nějakému tématu? Nemáme demokracii? Napsal jsem něco sprostého? Něco hanlivého? A hned od soukromých zpráv mi psát upozornění "vyhrožování"? Takhle funguje gamesites? Aha
A mazat mi příspěvky z ostatních článků na forum? Jen proto, že se nelíbí? Pokud by bylo zablokováno psát články, tak člověk neřekne, ale povolené to bylo a dostane člověk za to upozornění, že nesmí? Aha, jsme v Rusku? Majitel serveru asi nebude rád, jak to tady chodí
Jak je možné, že se nemohu vyjádřit k nějakému tématu? Nemáme demokracii? Napsal jsem něco sprostého? Něco hanlivého? A hned od soukromých zpráv mi psát upozornění "vyhrožování"? Takhle funguje gamesites? Aha
A mazat mi příspěvky z ostatních článků na forum? Jen proto, že se nelíbí? Pokud by bylo zablokováno psát články, tak člověk neřekne, ale povolené to bylo a dostane člověk za to upozornění, že nesmí? Aha, jsme v Rusku? Majitel serveru asi nebude rád, jak to tady chodí

"Neboj se smrti!"
"Smoky, fleše, lopaty!"
"Smoky, fleše, lopaty!"
-
melimelimeli píše:Jinak viz odkaz https://ibb.co/dm6fmdY.
Na fóre platia nejaké pravidlá, ktoré treba rešpektovať... Pri porušení pravidiel môže dôjsť k zmazaniu pôvodného príspevku a varovaniu užívateľa, aby sa tomu nabudúce vyvaroval. V tvojom prípade šlo o nezmyselný spam v PP sekcii a príspevok v unban žiadosti, ktorá sa ťa absolútne žiadnym spôsobom netýkala

Táto téma sa tiež týka niečoho iného než o čom tu teraz píšeš, takže ak o tom chceš diskutovať, tak mi môžeš odpísať na správu alebo založiť novú sťažnosť

Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
eXtr3mer píše:melimelimeli píše:Jinak viz odkaz https://ibb.co/dm6fmdY.
Na fóre platia nejaké pravidlá, ktoré treba rešpektovať... Pri porušení pravidiel môže dôjsť k zmazaniu pôvodného príspevku a varovaniu užívateľa, aby sa tomu nabudúce vyvaroval. V tvojom prípade šlo o nezmyselný spam v PP sekcii a príspevok v unban žiadosti, ktorá sa ťa absolútne žiadnym spôsobom netýkala
Táto téma sa tiež týka niečoho iného než o čom tu teraz píšeš, takže ak o tom chceš diskutovať, tak mi môžeš odpísať na správu alebo založiť novú sťažnosť
I kdyby se mě to netýkalo, tak se nemohu vyjádřit? Co je toto za argument? SPAM? Jedna odpověď je SPAM? Tak to bych rád znal oficiální definici spamu

e.eX Keď sa ťa to netýka, tak nemá zmysel sa tam vyjadrovať. Prečítaj si pravidlá sekcie, predtým, než niekam niečo napíšeš, pretože tento aj predošlý príspevok len dokazujú, že ich nepoznáš

"Neboj se smrti!"
"Smoky, fleše, lopaty!"
"Smoky, fleše, lopaty!"
-
Re: stížnost na admina (Lucas / Litvinenko)
to jsou ubožácky decka to svět neviděl 

-
likisek - Pokročilý
meli,drejk a kari stop cs a nainstalovat maria musím se zastat admina a to v tom,že sledoval cheatrera,který nic neměl a oni mu neustalke nadavali mám kdyžtak demo ,jak nadaval drejk,tak kari,tak meli
-
likisek - Pokročilý
likisek píše:meli,drejk a kari stop cs a nainstalovat maria musím se zastat admina a to v tom,že sledoval cheatrera,který nic neměl a oni mu neustalke nadavali mám kdyžtak demo ,jak nadaval drejk,tak kari,tak meli
Ty říkáš že my jsme špatný v tomhle scénáři, tak jakto že například ty porušuješ pravidla víc než obvykle, vždycky když se připojíš tak potřebuješ mít na sobě pozornost v úhlu že si tady a že chceš každému skazit den, např dneska při azteku u T záhadně někdo hodil bombu pod stánky tak aby se nemohla sebrat takže si mohl kempit na spawnu, nebo např si dneska byl na textuře taky na azteku. Bohužel nevím čeho chceš buď tady nebo v realném životě dosáhnout. Vždy když se připojíš na Counter strike tak jdeš jenom štvát ostatní lidi takovým způsobem že to ani není vtipný. (dávám pár arogantních chat zpráv, samozřejmně je jich víc a je to z kontextu ale jako příklad to bohatě stačí)
děkuji za čtení
NeoriginalniKari
- Karicz
- Amatér
mám tu jít plakat a dávat tam tebe troubo ? kolik ti je 11 aby si tu plakal a stěžoval si na admina dejte si klantagy,jak před 20 lety a hrajte si na frajery na servru a pak tu plačze na portálu vendelíni 4
-
likisek - Pokročilý
Karicz píše:vysvětli mi co má admin za práci" na to mi jednoduše odpověděl, " pokud admin nemá podezření, tak ho může nahlásit hráč, ne?" (screeny už dávat nebudu, toto není důležité jak to předchozí)
2022-11-19 21:08:12 pokud admin nemá podezření, tak ho může nahlásit hráč, ne?.
Naopak, toto je podľa mňa to najdôležitejšie z celej tejto sťažnosti

Sťažnosť zamietnutá
Admin však bude potrestaný za to, že sa tu ani po niekoľkých dňoch nebol schopný vyjadriť...
Night gathers, and now my watch begins.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
eXtr3mer píše:Karicz píše:vysvětli mi co má admin za práci" na to mi jednoduše odpověděl, " pokud admin nemá podezření, tak ho může nahlásit hráč, ne?" (screeny už dávat nebudu, toto není důležité jak to předchozí)2022-11-19 21:08:12 pokud admin nemá podezření, tak ho může nahlásit hráč, ne?.
Naopak, toto je podľa mňa to najdôležitejšie z celej tejto sťažnostiSťažovali ste sa, že hráč cheatuje a admin to podľa vás neriešil, preto ste založili túto sťažnosť. Avšak podľa tejto správy admin hráča sledoval a usúdil, že hráč necheatuje, resp. si nevšimol nič podozrivé, čo by vaše tvrdenie podporilo a navrhol vám, aby ste sa ho pokúsili natočiť sami.
Sťažnosť zamietnutá
Admin však bude potrestaný za to, že sa tu ani po niekoľkých dňoch nebol schopný vyjadriť...
Okej, děkuju za odpověď a do budoucna budu brát na vědomí, byla to moje první stížnost takže se omlouvám za otravování. Ještě jednou děkuju a moc se omlouvám
- Karicz
- Amatér
• Stránka 1 z 1