• Stránka 1 z 1
[Přijat] CallMeBigBannana / jailbreak
Nick na serveru: CallMeBigBannana
SID: STEAM_1:0:429658754
Věk: 16 let
Sekce, na které chci práva: CS:GO Jailbreak
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=83071
Bany, které jsem dostal: žádné
Něco o mně: Jmenuji se Denis, mam rád zvířata, chemii, hraní a phonk. Mám 1 psa a 1 morče. Chodím na střední chemickou školu.
Proč právě já: Snažím se hned nezabíjet nováčky ale radši je poučit a dát jim menší nevýhodu u atrakce co si dále zahrajeme, dále chci udržet jailbreak hratelným. Myslím jsi že dokážu moderovat každý den docela dlouhou dobu.
Zkušenosti s CS:GO: Na všech účtech cca 1200h / Dříve jsem dělal akademika na jiném populárním servery (cca 6 měsíců)
Případné poznámky: Toto je můj druhý pokus, doufám že tentokrát jsem se dost ukazoval.
SID: STEAM_1:0:429658754
Věk: 16 let
Sekce, na které chci práva: CS:GO Jailbreak
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=83071
Bany, které jsem dostal: žádné
Něco o mně: Jmenuji se Denis, mam rád zvířata, chemii, hraní a phonk. Mám 1 psa a 1 morče. Chodím na střední chemickou školu.
Proč právě já: Snažím se hned nezabíjet nováčky ale radši je poučit a dát jim menší nevýhodu u atrakce co si dále zahrajeme, dále chci udržet jailbreak hratelným. Myslím jsi že dokážu moderovat každý den docela dlouhou dobu.
Zkušenosti s CS:GO: Na všech účtech cca 1200h / Dříve jsem dělal akademika na jiném populárním servery (cca 6 měsíců)
Případné poznámky: Toto je můj druhý pokus, doufám že tentokrát jsem se dost ukazoval.

Svět se kvůli tobě nezastaví.
- CallMeBigBannan
- Amatér
[Přijat] CallMeBigBannana / jailbreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: CallMeBigBannana / jailbreak
Adminy poprosím o reference.
-
Evangelista - CS:GO Admin
Re: [Reference] CallMeBigBannana / jailbreak
Ahoj,
přišly mi i nějaké negativní reference od adminů, kteří tvrdí, že na serveru dáváš jenom reakce a nechováš se úplně podle jejich představ. Přidej si mě na Steamu a půjdeme si spolu zahrát na server, kde mi ukážeš, co v tobě je.
přišly mi i nějaké negativní reference od adminů, kteří tvrdí, že na serveru dáváš jenom reakce a nechováš se úplně podle jejich představ. Přidej si mě na Steamu a půjdeme si spolu zahrát na server, kde mi ukážeš, co v tobě je.
-
Re: [Reference] CallMeBigBannana / jailbreak
Přijat jako admin-akademik 1. kola, vítej u nás.
-
• Stránka 1 z 1