• Stránka 1 z 1
[V] Kozlak/FLAPA
Zdravím, chcela by som podať stažnosť na Server Admina Kozláka... Vzhľadom na riešenia stažnosti na niektorých adminov ako napríklad Permaban, mali za viac ako posledný týžden niečo cez štyri až pät oprávnené sťažnosti. Ja som si toho vedomá, že je nový admin a stále sa len "učí", teda už (ex admin ) ale to, ako sa on správa na serveri a ako mu to jeho kamoš, Kozlák trpí, je dosť nefér... post1121135.html?hilit=Kozel#p1121135 Chcela som sa vyjadriť k tomu ale radšej sa nevyjadrím. Je to už nejaká doba (to viem), ale už vtedy ako SA riešilo stažnosti bolo dosť neprofesionálne, kedže sa povyšuje nad iných ľudí lebo je "niečo". Na druhej strane chápem, lebo musel vynaložiť nesmierneho úsilia, strkať sa do miest, kde to smrdí, u niekoho kto je na vyššej pozícií, žial takzvané rodinkárstvo sa ocitá aj tu, na GS. Osobne som konzultovala s viacerimi adminmi/exadminmi a pýtala sa na ich názor na SA, neprekvapilo ma, že viacerí s ním majú viac zlé skúsenosti ako tých dobrých (majú ho v zuboch). Viacerí sa kvôli nemu aj nechali odobrať, no málokto, ak vôbec niekto, to priznal, že sa odobral kvôli nemu... Admini, ktorí sa na serveroch snažili, robili zábavu, ale riešili situácie tak, aby ich vyriešili čo najlepšie, žial poslednú dobu ich na serveroch nevidím, dôvodom ich neaktivít je aj práve spomínané SA. Prejdem ale k dalšiemu bodu, poniektorí, hlavne tí starší, možno poznajú hráča Flapu. Aj keď sa k tomu nicku sám kozlák nepriznáva, bol to on... hráč, ktorý robil bordel, dipkaril a iným spôsobom kazil hru, je dnes SA, čo sa zmenilo? Takmer nič, kazí hru naďalej, len z iného postu...post848490.html?hilit=flapa#p848490Stačí Vám prebehnút cez IPčky, ak to viete. A pravdu zistíte..a to že on vam povie že jeho ip niekto použiva je dost blud ..
+ k tomu dostal aj vac ban na steam ako inak že za cheaty
to radšej ani nepišem to že adminom radí hluposti čo sa týka ohladom jb pravidiel .. a takto potom vznikaju mfk na serveroch dakujem pekne snad sa na to niekto pozrie a niečo s tym spraví
+ k tomu dostal aj vac ban na steam ako inak že za cheaty

-
Katijkaa - Drbna
[V] Kozlak/FLAPA
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Kozlak/FLAPA
Asi úplne nerozumiem čo má byť pointou tejto sťažnosti...
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
No asi to že SERVEROVY ADMIN robil väčši bordel na serveroch ako dnešní hrači ...
+ ako bonus dostane ešte aj vac ban serverovy admin ktory proste by sa mal nejako aspon ukazať že nie je nejaky dement (bohužial je )
za ďalšie to ako on sa vysmieva akademikom pritom on sam bol akademikom citujem " akademia je strata času to robia len ludia bezmozgu= kokoti " to je celkom ulet ked to poveedal ešte predomnou v tom čase som bola ešte akademik ale nejako som to neriešila tak prave dnes ked dostal vac ban som sa rozhodla napisat tu vec lebo podla mna jedine čo pre gs SA robi je predlžuje bany (inak nadava hračom akí su pičusi ) a stavkuje s inymi že akeho admina ktorí mesiac zruší napriklad admina Mišelin
+ ako bonus dostane ešte aj vac ban serverovy admin ktory proste by sa mal nejako aspon ukazať že nie je nejaky dement (bohužial je )
za ďalšie to ako on sa vysmieva akademikom pritom on sam bol akademikom citujem " akademia je strata času to robia len ludia bezmozgu= kokoti " to je celkom ulet ked to poveedal ešte predomnou v tom čase som bola ešte akademik ale nejako som to neriešila tak prave dnes ked dostal vac ban som sa rozhodla napisat tu vec lebo podla mna jedine čo pre gs SA robi je predlžuje bany (inak nadava hračom akí su pičusi ) a stavkuje s inymi že akeho admina ktorí mesiac zruší napriklad admina Mišelin
-
Katijkaa - Drbna
rozchod jo
znám to držíme palce

- honziicek
- Kolemjdoucí
katijka, se vší úctou, hoď si to. PS: nezastavam se kozlaka PS:mam ho rad
- honziicek
- Kolemjdoucí
dobre stejk nezaujimaš ma
-
Katijkaa - Drbna
zase jsem to ta nemyslel samozřejmě takovy prank na zacatek chapeme se ale prostě nevim jaktože jsi svéprávná 

- honziicek
- Kolemjdoucí
Nestarej se do věcí, do kterých ti nic není.
-
Vonbrauncz - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1