• Stránka 1 z 1
[Z]valfalls of sja allan qolie / Dust2 only #1
Zdravím všechny, cca v 17:20 jsem obdržel Ban na chat v délce 6hodin s nesmyslným důvodem "uklidni si nervy trosku". No kde jen začít? Napsal jsem svůj názor pouze, samozřejmě né úplně slušně ale pokud nebudu počítat to horší slovo tak nevím zda tento člověk bere slovo "taška" za nadávku, dále si nejsem vědom že bych napsal něco hrozného když nebudu počítat to 1 slovo. Po krátký době jsem dostal ban na chat za 6hodin, ale nechápu proč
Tohle vidím poprvé doslova, setkal jsem se se situacemi kdy hráč za menší nadávky obdržel kick a následně třeba mute na 10minutek, hraju přes gamesites dost dlouhou dobu a mám s tím zkušenosti, nikdy jsem nezažil aby jakýkoliv admin dával ihned 6hodin natož když jsem nic hrozného neudělal:D neříkám kdyby to bylo nějaké extrémní to moje vyjadřování. Bohužel důkaz žádný nemám, admin nahodil mute a hodil disconnect do console, takže jsem přišel rovnou sem, demo nemám ani screeny a nic. Myslím si ale, že podle toho co jsem napsal se to dá stejně vyřešit, protože z mé strany je to absolutní nesmysl dávat mute na 6hodin za 1nadávku
Byl bych rád kdyby se vyjádřil i "valfalls of sja allan qolie" k tomu mému údajnému "nadávání"
:D
S pozdravem smiley:)

-
smileyyy - Amatér
[Z]valfalls of sja allan qolie / Dust2 only #1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: valfalls of sja allan qolie / Dust2 only #1
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... ayer=96882
Za tvoje vyjadřování na serveru se nediv že máš delší ban než je 10 min.
Jak se naučíš princip hry a chování ve hře. Tak se o tebe starat nebudu
Za tvoje vyjadřování na serveru se nediv že máš delší ban než je 10 min.
Jak se naučíš princip hry a chování ve hře. Tak se o tebe starat nebudu
CS 1.6 ADMIN
Zoufalý lidé dělají zoufalé věci
-
kolesko - CS 1.6 Admin
Ty jsi taky mimo co?:D co má s mým vyjadřováním společného že bych neuměl princip hry? Laskavě nekoukej na registraci na GS, když budu počítat nosteam tak na tom serveru hraju už pomalu 5let. A jinak když už jsme u toho principu hry, pokud jsi to teda ty co mi dal ban, od kdy T místo plantu kempí za stěnou a na T spawnu s awp? Narozdíl od tebe jsem napsal pravdu, v 1minutě nemá T s awp na spawně co dělat, přijdu na spawn ke konci kola a 1 má awp a druhý ho kryje, a pak tu někomu piš že nezná princip hry
Tím že mi dáš mute stejně nic nezměníš, nervy zůstanou dokud se to polovina GS nenaučí hrát:D frajer co podporuje AWP a kemp na T spawně mi bude psát ať se něco naučím:D vypni komp a jdi radsi pomoct mamce s veceri, ocividne ti to nedela dobre ta hra.

-
smileyyy - Amatér
Jak tvrdím tvoje vyjadřování nezná meze
Pak se nediv loupaku ze máš delší ban.
To ze rushujes v 1:08 když uběhlo teprve pár vteřin od začátku kola a zabije tě někdo z poza rohu nebo awp tak je tvůj problém a to je ten princip hry který ti moc nedochází ale chápu v pohodě.
Pak se nediv že delší bany budou přibývat za tvoje provokovace, chování na úrovni žaka 2 stupně
Na posouzení nech vyšší adminy a zdrž se spamu.

Pak se nediv loupaku ze máš delší ban.
To ze rushujes v 1:08 když uběhlo teprve pár vteřin od začátku kola a zabije tě někdo z poza rohu nebo awp tak je tvůj problém a to je ten princip hry který ti moc nedochází ale chápu v pohodě.
Pak se nediv že delší bany budou přibývat za tvoje provokovace, chování na úrovni žaka 2 stupně
Na posouzení nech vyšší adminy a zdrž se spamu.
CS 1.6 ADMIN
-
kolesko - CS 1.6 Admin
Neumíš se chovat, tak jsi dostal ban, jednoduché
Kolle jen pro příště zvolí správný důvod banu 
Zamítnuto.

Zamítnuto.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1