• Stránka 1 z 1
[V] Ketamin stížnost
Zdar.
Rád by jsem podal stížnost na admina Ketamin, jelikož je to naprosto neschopný jedinec.
Nedivím se, že na Vašem portále už nikdo ani nechodí a Vaše servery jsou poměrně prázdné. Né jak to bylo tak 3-5 let zpátky.
Na serveru mu lítá cheater jmenovaný Rocket, Ukrajinský blbeček. Byl asi 3x 4x ve spectu a bylo 100 % vidět, že týpek když letí na surf a skáče na 265 block tak si pomáhá takovým záhadným tlačítkem a to je +strafe kamo, + použival gstrafe.
Kamo mam i demo, beztak mi rekne tady pan ketamin a ctibi ze to je nedostatecny, protoze se jim to nechce resit, visco styl.
hlavne ze tu banujete typky za uplny pičoviny a takovyho mamrda z kojotina neumite zabanovat
gratuluju tady mate klicenku od kotelny haha
Rád by jsem podal stížnost na admina Ketamin, jelikož je to naprosto neschopný jedinec.
Nedivím se, že na Vašem portále už nikdo ani nechodí a Vaše servery jsou poměrně prázdné. Né jak to bylo tak 3-5 let zpátky.
Na serveru mu lítá cheater jmenovaný Rocket, Ukrajinský blbeček. Byl asi 3x 4x ve spectu a bylo 100 % vidět, že týpek když letí na surf a skáče na 265 block tak si pomáhá takovým záhadným tlačítkem a to je +strafe kamo, + použival gstrafe.
Kamo mam i demo, beztak mi rekne tady pan ketamin a ctibi ze to je nedostatecny, protoze se jim to nechce resit, visco styl.
hlavne ze tu banujete typky za uplny pičoviny a takovyho mamrda z kojotina neumite zabanovat
gratuluju tady mate klicenku od kotelny haha

- padimperiakamo
- Kolemjdoucí
[V] Ketamin stížnost
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Ketamin stížnost
Cheater sa ide sťažovať na cheatera? Vtipné...
https://www.gamesites.cz/amxban/classic ... hp?bid=837
Zamietnuté
https://www.gamesites.cz/amxban/classic ... hp?bid=837
Zamietnuté
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1