Zde můžete najít rady a návody k CSku.

Problém se sensitivitou

Příspěvekod smileyyy » 22 pro 2022, 18:12

Zdravím všechny hráče,
před nedávnou dobou jsem reinstalloval na steamu csko, jelikož mi nějak podivně skákal ping a děje se to překvapivě jen v csku, dust2, jaibreak prostě všude.. No a po té co jsem dal reinstall a zapl hru tak jsem si všiml otravné věci a to je sensitivita která nemá vliv na příkaz v consoli "sensitivity", ať už mám sensku 1 nebo 5 nebo 3 tak se chová divně, prostě hýbu myší a škube to jakoby. Bohužel nevím jak lépe vysvětlit, ale vím že nejsem jediný a taky vím že už se mi toto dělo v minulosti a nějak se to fixnulo prostě, ale teď dělám co dělám a prostě nic nefunguje, reinstall znovu nic nedělá, změna nastavení u myši taky nic a ten příkaz už vůbec nic. Hráči co tohle zažili tak můžou jedině potvrdit že hrát s tímhle je absolutní nesmysl.. Díky tomu jsem csko už nějakou dobu nezapl a ani nezapnu dokud nebudu vědět jak to fixnout, protože na to nemám nervy. Takže pokud tu je někdo kdo to už zažil, nebo někdo kdo alespoň ví jak to fixnout tak budu jedině rád když se ozve a napíše svoje rady a jaký s tím má zkušenosti. Každopádně ve hře když jsem se ptal tak jsem dostával otázky jestli nepoužívám nějaké configy, používám ale jak už jsem řekl tak reinstall nic nedělá takže fakt nechápu v čem nastala chyba.
smileyyy
Amatér
Amatér

Problém se sensitivitou

od Rumcajz » 22 pro 2022, 18:12

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Problém se sensitivitou

Příspěvekod childhood » 25 pro 2022, 08:23 VIP

napiš do konzole m_rawinput "1"

toto dej do steam knihovny "moznosti spusteni" -> -noforcemparms -noforcemaccel -noforcemspd

ostatní řešení be like:

Upgrade Windows. Grafika, WIN, RAMKY.

Upgrade STEAM klienta. Může ti to dělat to, že nemáš nejnovější verzi steamu.

Taky je možnost zkusit odinstalovat STEAM i s hrou a poté znovu nainstalovat.

Smazat veškeré skryté soubory, které máš ve složce s hrou. Tím myslím špatné nastavení cheatů.

vypni dpi scaling, idk jak se to vypina ale strejda google ti pomuze
Obrázek

dame rap battle?
childhood
Pokročilý
Pokročilý

Re: Problém se sensitivitou

Příspěvekod smileyyy » 25 pro 2022, 10:26

zkusím to, dík moc
smileyyy
Amatér
Amatér