• Stránka 1 z 1
[V]Žádost o unban
Nickname PH4NT0M
Herni ID STEAM_0:1:539930341
SteamCommunity ID 76561199040126411
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID
Druh banu Zakaz pripojeni k CT
Důvod Zakaz k CT [Freekill]
Zabanován dne 30.12.2022 - 12:45:41
Vyprší dne 30.12.2022 - 16:45:41 (3 Hodin 41 Minut zbývá)
Zabanovaný od Liqueur305
Zabanovaný na Gamesites.cz ^JailBreak #1
Celkem obdržených banů 0
Zdravíčko dostal jsem ban na JB1. Jednalo se o 1 kill kterej dostal admin, a ani mně na to neupozornil a hned mi dal ban na 4h a přehoz k tomu. Mohl bych vědět duvod okamžitého přehozu a banu? Díky
Herni ID STEAM_0:1:539930341
SteamCommunity ID 76561199040126411
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID
Druh banu Zakaz pripojeni k CT
Důvod Zakaz k CT [Freekill]
Zabanován dne 30.12.2022 - 12:45:41
Vyprší dne 30.12.2022 - 16:45:41 (3 Hodin 41 Minut zbývá)
Zabanovaný od Liqueur305
Zabanovaný na Gamesites.cz ^JailBreak #1
Celkem obdržených banů 0
Zdravíčko dostal jsem ban na JB1. Jednalo se o 1 kill kterej dostal admin, a ani mně na to neupozornil a hned mi dal ban na 4h a přehoz k tomu. Mohl bych vědět duvod okamžitého přehozu a banu? Díky
- PH4NT0M153
- Amatér
[V]Žádost o unban
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o unban
Ahoj, áno, napíšem ti tu presne to isté čo na serveri. Išlo o to, že to nebol jediný fk za tú mapu, ktorý si dal u ktorého si nevedel absolútne za čo je. Takže ban na 4h za free kill, si nemyslím, že je zlý deal.... Načo zabíjaš len tak bezhlavo, keď nevieš či má mať hráč kill alebo nie ? Neprišlo ani v jeden krát od teba ospravedlnenie k hráčovi, ktorému si fk dal.
看到小丑的女人, 手机响了, 石头上的奶油
-
Liqueur305 - Kazatelův učeň
Dobře, teď se vyjádřím já, pokud to máš černě na bílým že jsem dal fk více lidem dodej demo, a tím pádem hod to demo aji co jsem dal ja tobě. Pokud vím tamten hráč dostal FK za to že byla vzpoura a bylo další tuc lidí před ním tak jsem mu dal omylem hlavu, další kolo dostal VD to je vyřešené. A ty, ty by jsi dostal vd také jak by mi to ctčka vysvětlili. Pokud vím tak řekl skočte do bazéna. Ty prostě bezhlavě sis řekl okay, už tě to přestává bavit a dal si mi ban na 4hod a k tomu přehoz. Dodej dema a hlava GS se může na to mrknout a říct svůj nazor. Myslím si že to je bezdůvodně to co si udělal a zareagoval.
- PH4NT0M153
- Amatér
Vyjadrím sa ti k tomu teraz, demo ti žiaľ môžem dodať až večer, keď sa vrátim domov. Sám sa tu k obom fk priznávaš, čož je jedna vec, druhá vec je, že simon povedal naskačte si do bazéna. Hneď ako som vošiel do bazéna tak si po mne začal bezhlavo strieľať bez toho, aby si sa akéhokoľvek ctčka alebo simona spýtal, či mám mať kill alebo nie, tak áno po druhom fk, ktorý bol neoprávnený z tvojej strany a úplne zbytočný, tak som ti dal ban na 4 hodiny.
看到小丑的女人, 手机响了, 石头上的奶油
-
Keby to bola jedna chyba, povedal by som si, jasné stane sa každému .... hráč ktorý dal fk sa ospravedlní za nesledovanie hry, dá sa vdčko a ide sa ďalej, no žiaľ z tvojej strany som ani to ospravedlnenie hráčovi nevidel ... ale druhý krát spraviť to isté, bez nejakej hanby a ešte sa čuduješ prečo si dostal ban ? Neviem no čo si čakal fakt.
看到小丑的女人, 手机响了, 石头上的奶油
-
A ešte by som sa chcel spýtať, na to hitovanie hráčov len tak, keď sme stali na čiare, na to si nejako nezabudol ? 

看到小丑的女人, 手机响了, 石头上的奶油
-
Dobře, očividně to nechápeš co mam za problém tak to vysvětlím jinak. Za 1 demo k večeru mi je úplně jedno, když ten ban mi vyprší, za 2 ty jako admin, máš být ohleduplný a i pomáhat. Pokud simon řekl "naskačte si do bazenu" okay přeslechl jsem to, ale nemusíš mi dávát insta ban za to že jsem udělal chybu. Na té mapě jsem dal 2 FK včetně tebe. A to ten druhej dostal VD za to že jsem dal omylem kill ve vzpouře. A vždy když jsem dal FK tak mě admin upozornil grabl mě a zeptal se mě nebo i ostatních. Ale ty bezhlavě hodil ban a ahoj myslel sis že to nebudu asi řešit. A ty hity jsem dal jenom tobě, za to že si nedoplnoval ke zbrojce co ctčko se tě ptalo proč nedoplníš a dostal si 1 hit... Tak nevím co tu vykládáš o hitovaní hráču.
- PH4NT0M153
- Amatér
Vidím, že to nemá význam a bez dema sa nepohneme. Demo môžem dodať až večer, keď budem doma, cez telefón to bohužiaľ nejde.
看到小丑的女人, 手机响了, 石头上的奶油
-
Keby som bol tak neohladuplny ako tu tvrdíš, tak by si ho dostal hneď po prvom fk
看到小丑的女人, 手机响了, 石头上的奶油
-
14:35 - Nechápem bezdôvodný hit na čiare, keďže simon povedal doplňte bližšie k zbrojke ... nasledne sa ťa spýtam prečo hituješ a ty "len tak" ....
16:18 - Opäť bedvôvodný hit ?
21:15 - dal si fk, potom si si spokojne skakal na tlacitku a ziadne vd si nehlasil, az ked bol hrac mrtvy ...
23:50 - dalsi fk, ked nevies tak naco zabijas ?
https://www.uschovna.cz/zasilka/GFS95I54TPWXT2K4-39C/
16:18 - Opäť bedvôvodný hit ?
21:15 - dal si fk, potom si si spokojne skakal na tlacitku a ziadne vd si nehlasil, az ked bol hrac mrtvy ...
23:50 - dalsi fk, ked nevies tak naco zabijas ?
https://www.uschovna.cz/zasilka/GFS95I54TPWXT2K4-39C/
看到小丑的女人, 手机响了, 石头上的奶油
-
Už jen za ty hity bych tě hned praštil o zem. Co se týče FKs, tak jsem neviděl snahu vůbec řešit ten první FK. A odpověď "jj sry", fakt dostačující není. Co se týče druhého FK, tak kdyby to byla tvá první chyba, neřekl bych ani půl slova, ale vzhledem k tomu že nebyla, nemůžeš se tedy banu divit. Pokud by jsi se aspoň i po banu omluvil, tak bych i uvažoval nad unbanem, ale takto ne.
Ban ti už skončil a považuji tedy za vyřešené.
Ban ti už skončil a považuji tedy za vyřešené.
Until I End Up Dead
-
AJayy - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1