I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V]Dandeena, Tarquan/JB

Příspěvekod Telecipowa » 13 led 2023, 19:00 VIP

02:30 - Po otevření cel půjdete do boxu, tam půjdete v čupě na čáru a nebudete se na ní hýbat. CT zabije T, kteří nesplnili příkaz, až na jednoho, tím pádem nadržují - admini nic
03:15 - Nadržuje hráčovi, že se může zapojit a admini zase nic
05:45 - Odkdy není za úmyslný FK ban?
08:00 - Ani jeden nehlásí VD hráčovi co dostal FK
10:35 - Po upozorněních má hráč stále jméno "kurwa" a admini nic
11:00 - MFK od hráče napsaného výše, který měl dostat minimálně kick, za to jméno po upozorněních a nic se neděje.
11:50 - Admini nechají hráče, který dal minulé kolo MFK dát další MFK, proč by ne.
12:50 - Hráč adamko si požaduje VD z XY kol dozadu dostane odpověď už si ho dostal (žádný vd nedostal)
13:40 - Nahlášený FVD od admina z MFK
16:15 - Jsou zákazy a tři hráči skočí dřív než simon dopoví svůj "příkaz" a žádná výhoda pro hráče, co neskočil.
17:00 - FK
17:20 - Admin leven tvrdí, že FK nedala, škoda že ho dala.
30:20 - Tčku najednou nevýhoda zmizí nebo co?
https://easyupload.io/9190lx
You need people like me. You need people like me so you can point your f*****’ fingers and say, “That’s the bad guy.” So what that make you? Good? You’re not good. You just know how to hide, how to lie.
Telecipowa
Pokročilý
Pokročilý

[V]Dandeena, Tarquan/JB

od Rumcajz » 13 led 2023, 19:00

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Dandeena, Tarquan/JB

Příspěvekod Tarquan » 13 led 2023, 19:45

Ahoj,

nyní budu reagovat na časy, kde jsem byl já zmíněn, kde máš podezření o tom, že jsem pochybil jako Admin na serveru;

08:00 >> Připojil jsem se zrovna těsně po incidentu, takže jsem nevěděl, která bije. Nicméně, to, že VDčko stojí před CTčkem a boxuje na místě, CTčko se pohne a VDčko hitne CTčko, je demence VDčka. VD si má hrát a ne pokoušet CTčka a nějakým způsobem je provokovat. Na druhou stranu, mohl bych věřit tomu, že CTčko schválně se pohlo k VDčku. Tímto bych vyřešil situaci jako FK bez nároku na VD.

10:35 >> Hráčovi jsem to psal do pošty, potom jsem se mu připomenul do veřejného chatu slovy: "Aimere, přečetl sis tu zprávu, co jsem ti psal ?" a po několika dalších minutách Dandeena ho taky upozornila. Mohu i dodat demo, na kterém bude vidět, že jsem mu tu poštu psal.

11:00 >> MFK mezi palmami jsem neviděl v tu chvíli, protože jsem Dandeeně psal do A-chatu, že jí lagl mikrofon - nevnímal jsem chod hry.

11:50 >> Po domluvě s Dandeenou jsme se shodli, že mu nick změním já, tak jsem byl v konzoli a měnil jsem mu nickname na "gamesites". Notabene, hráč byl zabanovaný na serveru mnou za MFK.

12:50 >> K tomuto jsem se vyjádřil v čase "08:00"

13:40 >> Padly pouze FKs, Dandeeně se lagl mikrofon a zabila jen 2 hráče, mě a Nejsmutnějšího člověka. MFK dal "Aimer-k**wa"

16:15 >> Příkaz jsem zrušil, protože jsem se zakoktal a zamotal se mi jazyk, poté jsem ho zopakoval.

17:20 >> Skutečně jsem si myslel, že řekla větu plynule, po zhlédnutí HLTV záznamu jsem zjistil pravdu. Omlouvám se, měl jsem slyšinu.

30:20 >> Nevýhodu měl Fakeer, taky jí dostal. Tomu druhému hráčovi chtěli CTčka nahlásit kvůli lagu; mysleli si, že šel nepřímou cestou naschvál. Kvůli lagu se nevýhoda nedává v tomto případě.

To je ode mě vše. K čemu jsem se měl vyjádřit, vyjádřil jsem se, Telecípowo.

Přeji všem krásný večer.

S pozdravem,
Tarquan ♫
Das Leben ist Leiden, aber manchmal macht es Spaß.
Tarquan
Zkušený
Zkušený

Bydliště: Mléčná Dráha, Sluneční soustava, planeta Země, Evropa, Česká republika

Příspěvekod Telecipowa » 13 led 2023, 19:54 VIP

10:35 změna nicku trvá celý kolo, že si hráč stihne dát MFK? Ještě se na to musíš domlouvat, kdo mu změní nick?????????? To jako je potřeba kmenová rada na změnu nicku jednoho hráče?
16:15 to je krásný, že jsi zrušil příkaz, ale ani jsi ho nestihl dopovědět a hráči tam skákali jak blázínci
17:20 .... nemám slov
30:20 Takže když řeknu mamce ať mi každejch 5 vteřin odpojí na chvilku internet, aby se mi to lagovalo jak blázen, tak za to žádnou nevýhodu nebudu mít? To v tom případě budem hrát spíš hru na portování než Jailbreak.
You need people like me. You need people like me so you can point your f*****’ fingers and say, “That’s the bad guy.” So what that make you? Good? You’re not good. You just know how to hide, how to lie.
Telecipowa
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Tarquan » 13 led 2023, 20:08

Změna názoru, že jsem od začátku mapy na serveru nebyl, nebo proč jsi to smazal ? :o

10:35 změna nicku trvá celý kolo, že si hráč stihne dát MFK? Ještě se na to musíš domlouvat, kdo mu změní nick?????????? To jako je potřeba kmenová rada na změnu nicku jednoho hráče?

Adminem jsi byl sám i ty, tak doufám, že víš, že musíš na nickname upozornit a potom jej změnit. Po změně kola máš počkat, jestli se mu to změní. Pokud ne, měníš nickname. A ano, domlouvali jsme se na změnu nicku, aby nedošlo k duplikaci změně nicknamu.

16:15 to je krásný, že jsi zrušil příkaz, ale ani jsi ho nestihl dopovědět a hráči tam skákali jak blázínci

"Simone, hráči ti skočili dřív, než jsi dopověděl příkaz." - tato slova nezazněla, bohužel. Neviděli to CTčka a já jsem si toho nevšiml, nač tu jsme ?

17:20 .... nemám slov

OK

30:20 Takže když řeknu mamce ať mi každejch 5 vteřin odpojí na chvilku internet, aby se mi to lagovalo jak blázen, tak za to žádnou nevýhodu nebudu mít? To v tom případě budem hrát spíš hru na portování než Jailbreak.

Mamce si říkej co chceš, mě to nezajímá. Věc jako takovou jsem vysvětlil.
Das Leben ist Leiden, aber manchmal macht es Spaß.
Tarquan
Zkušený
Zkušený

Bydliště: Mléčná Dráha, Sluneční soustava, planeta Země, Evropa, Česká republika

Příspěvekod AJayy » 13 led 2023, 23:27 VIP

2:30 - Všichni měli mít kill a Dandeenka měla zasáhnout.
3:15 - Stejná situace kde se hned mělo zakročit.
5:45 - Hráč dostal FK bez nároku na VD a CT dostalo přehoz. Adminka postupovala správně.
8:00 - Opět vše v pořádku VD mít nemá.
10:35 - Hráč měl dlouho nevhodné jméno i po několika upozorněních. Změna nicku měla přijít hned další kolo co si to nezměnil.
11:00 - Hráč nedal MFK. Ve chvíli kdy řekla Dandeenka: Po otevření cel - tak se otevřely cely, tudíž se příkaz plnit neměl. Pak to nejspíše řekla tak aby šli mezi palmy ale seklo jí to, jak jí psal Tarquan.
11:50 - Tady už MFK padl a ban měl dojít hned. Nevím co se tady stalo že stačil vyzabíjet půlku serveru s AWP bez úhony.
12:50 - VDčko mít nemá jak je vysvětleno v čase 5:45.
13:40 - Nejsmutnejsi dostal FVD které neměla Dandeenka dávat + Tarquan měl zasáhnout, protože ho viděl jak odchází z cely.
16:15 - Tady měl hráč co neskočil dostat minimálně výhodu, páč opravdu skákali dřív než vůbec se cokoliv dopovědělo, nehledě na to že se admin zakoktal.
17:00 - Dandeenka dala FK, protože jí to seklo a i kdyby ne, nedala mu ani setinu na splnění příkazu.
17:20 - Zde Tarquan se přeslechl a bude si dávat přístě větší pozor.
30:20 - Nevýhodu mít měl. Jen co vyšli ze dveří šel jinám a dokonce se zastavil. Tarquanovi to ale nikdo neřekl a tudíž posoudil jen jeho cestu u které mu to viditelně sekalo, takže v této situaci co nastala bych mu nevýhodu nedal ani omylem.

S adminy všechny situace kde pochybili proberu a považuji dále za vyřešené.
Until I End Up Dead
AJayy
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Stížnosti na Adminy