• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Stažnosť na debila teda Admina
chcel by som sa stažovať na Admina 30KG cementu na Rity lebo je postihnutý a nevie pravidlá a dostal som kick za to že som napísal citujem NEROZUMIEM TOMUTO AKO FUNGUJE TENTO SERVER ZRAZU KED PRÍDEM A SIMON DÁVA NEZMISELNÉ PRÍKAZY A ADMIN TO MÁ V PI.. ak za to kickuje tak je to fakt retard 15 ročný lebo som nenapísal žiadnu nadávku určite tu dostanem náklad nebudem si dávať servítku pred ústa ale presne preto vám zvyšné JB umreli lebo jak vidím tých nových Adminou tak mi je zle akože simon dá 2 výhodi 1 hráčovi a čávo to nerieši , potom povie na slovičko štart vbehnete do bludiska a prvý 3 prežívajú a on to otvorí 3 tam vbehnú nezabije ich a zabije tých čo ostali stáť a Admin čo nič má v pi..
je mi jasné že nedostane degrad ani nič len chcem ta poprosiť aby si si to prečítal tak isto aby si to prečítali ľudia ktorý naberáte AT A možno vám cvakne a 30KG Cementu na ksichte kľudne mi daj discord a daj mi tak adresu veľmi rád sa dojdem stebou osobne porozprávať ked kickuješ za pi... a si tak odvážny čí budeš v realite odvážny tiež
môžete to potom kľudne zmazať... a ponadávať si tu aspoň sa ukáže ako AT drží spolu a hráčov máte na saláme 

-
Dezerter123123 - Amatér
[Zamítnuto] Stažnosť na debila teda Admina
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Stažnosť na debila teda Admina
áno skúšal som dať stažnost veľa krát ale vždy AT drží spolu
takže nikdy to nepomôže preto som to napísal na rovinu a je mi jedno že sa s tím nič neurobí 

-
Dezerter123123 - Amatér
zase nadržuje dalšia mapa a znova nadržuje hráčom
paráda 30Kg

-
Dezerter123123 - Amatér
bastard mi dal ban za nič na chat nemôžem sem vložiť žiadan o adresu tvoju 30KG cementu ak si neni dosratý osobne ti prídem zlomiť nos ty čurak ak ne daj sem okamžite dôkaz že prečo si mi dal ban
-
Dezerter123123 - Amatér
žiadam o kontakt na človeka s ktorým to môžem plnohodnotne riešiť už ma nebaví takýto čurak
-
Dezerter123123 - Amatér
Až to napíšeš slušně a s důkazy, tak se tím někdo bude zabývat.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1