• Stránka 1 z 1
[V]zase unban žiadosť
Dobrý večer dostal som ban podľa mňa za normalný a splniteľní príkaz.Povedal som nehýbať sa otvoril som cely pokračoval som s tím že po otvorení ciel pojdu do boxu dalej som ich poslal na stoly.Zavrel som cely na čo sa hrači pozreli na cely lebo počuli zvuk ciel po otvorený ciel väčšina prikaz splnila na čo som ja po nejakom čase začal zabíjať čo boli na stole zabil som 1-2 max načo ma admin 30kg cementu na xsichte ma grabol neupozornil na nič a dal mi ban hlavne že včera sme to spolu riešili na mape a upozornil som ct nato s podobným pripádom situacie.
Nickname: <-> :*
Herný ID: STEAM_0:0:97287928
SteamCommunity ID:STEAM_0:0:97287928
Typ banu: Ban do hry
Druh banu: ban do hry
Dovod Banu: Neschopnosť simona
zabanovaný dna: 17.01.2023 - 22:18:32
Vyprší dne 18.01.2023 - 22:18:32 (23 Hodin 44 Minut zbývá)
Zabanovaný od: 30kg cementu na ksichte
Zabanovaný na: servery
Typ banu: Ban do hry
Druh banu: ban do hry
zabanovaný dna: 17.01.2023 - 22:18:32
Vyprší dne 18.01.2023 - 22:18:32 (23 Hodin 44 Minut zbývá)
- PuSSy
- Amatér
[V]zase unban žiadosť
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: zase unban žiadosť
PuSSy píše:Dobrý večer dostal som ban podľa mňa za normalný a splniteľní príkaz.Povedal som nehýbať sa otvoril som cely pokračoval som s tím že po otvorení ciel pojdu do boxu dalej som ich poslal na stoly.Zavrel som cely na čo sa hrači pozreli na cely lebo počuli zvuk ciel po otvorený ciel väčšina prikaz splnila na čo som ja po nejakom čase začal zabíjať čo boli na stole zabil som 1-2 max načo ma admin 30kg cementu na xsichte ma grabol neupozornil na nič a dal mi ban hlavne že včera sme to spolu riešili na mape a upozornil som ct nato s podobným pripádom situacie.
Typ banu: Ban k ct
Druh banu: ban k ct
zabanovaný dna: 17.01.2023 - 21:18:32
Vyprší dne 18.01.2023 - 21:18:32 (23 Hodin 44 Minut zbývá)
čas bol predtým z banlistu tam to je o hodinu neskôr
- PuSSy
- Amatér
Uz vcera som teba aj ludi na serveri upozornil, ze prikazy so spustacom su platne iba na rovnakom mieste a v rovnaky cas.
V tvojom pripade je nezmysel po veznoch chciet, aby si ich poslal mimo miesta, kde si im zadaval prikaz so spustacom a stale po nich vyzadoval aby si ho pamatali.
Bol si na to upozorneny ci uz vcera alebo aj mesiac dva dozadu. Aj napriek tomu, ze som ti to nedavno vysvetloval, rozhodol si sa to pouzit a meisto opytania ihned zabijat hracov.
Kedze si o situacii vedel a naschval si sa snazil zakazane nachytavat veznov, rovno si bol odmeneny banom.
V tvojom pripade je nezmysel po veznoch chciet, aby si ich poslal mimo miesta, kde si im zadaval prikaz so spustacom a stale po nich vyzadoval aby si ho pamatali.
Bol si na to upozorneny ci uz vcera alebo aj mesiac dva dozadu. Aj napriek tomu, ze som ti to nedavno vysvetloval, rozhodol si sa to pouzit a meisto opytania ihned zabijat hracov.
Kedze si o situacii vedel a naschval si sa snazil zakazane nachytavat veznov, rovno si bol odmeneny banom.
https://youtu.be/BUkl4Z0CHpQ?list=RDs2uqA8KxOuk&t=65
-
Seso - CS 1.6 Admin
Seso píše:Uz vcera som teba aj ludi na serveri upozornil, ze prikazy so spustacom su platne iba na rovnakom mieste a v rovnaky cas.
Veď len začalo kolo

- PuSSy
- Amatér
Seso píše:Uz vcera som teba aj ludi na serveri upozornil, ze prikazy so spustacom su platne iba na rovnakom mieste a v rovnaky cas.
O situácii som nevedel a nechápem prečo si na mňa zasadnutí ale nevadí počkáme na vyjadrenie a chcel by som dodať človek si chce zahrať a druhý krát ho admin zabanuje podľa mňa bezdôvodne aspoň by som žiadal ospravedlnenie zato že nemôžem hrať.
- sajdnashda
- Kolemjdoucí
Poprosil bych o dodání dema k danému banu včetně vyčasování.
Until I End Up Dead
-
AJayy - CS 1.6 HLSA
AJayy píše:Poprosil bych o dodání dema k danému banu včetně vyčasování.
Dufam že demo má dodať admin a nie ja ?
- sajdnashda
- Kolemjdoucí
Re: [V řešení]zase unban žiadosť
Ako demo dodá keď mi vyprší ban ? 

- PuSSy
- Amatér
Re: [V řešení]zase unban žiadosť
Cementovi jsem již situaci vysvětlil a už ví jak správně postupovat.
Unban jsem ti už nahodil a můžeš pelášit vesele hrát (bez nadávek) u CT.
Unban jsem ti už nahodil a můžeš pelášit vesele hrát (bez nadávek) u CT.
Until I End Up Dead
-
AJayy - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1