I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V]Cement

Příspěvekod SuperVision6872 » 21 led 2023, 13:27

Neschopnost admina, fk, free vd, hlasenie free nevyhody a mnoho dalsieho ...

02:20 - Admin povie pockajte nezabijajte ma, tak logicky ho nikto zabijat nebude ... skoda, ze to povedal, len tak a siel robit vzburu. Naaaadhera :)
10:50 - Hrac opustil stenu, admin nereaguje
14:00 - Admin zapina mod, ked je vd, ktoreho sa ani nespytal ci mu moze prelozit
15:55 - Ct mu neplni mod skoro cele kolo a nic
16:15 - Este mu povedali, ze takto sa daj a ct sa hraju a nic, ziadna reakcia od admina
16:50 - A znova vidi ct, ze sa hraju .. potom pride veta "ale nekempite ich", samozrejme ct pokracuju dalej a nic sa nedeje
17:40 - Reagujem na cas 14:00, kde zapol mod, kde bolo vd, ktore mu v tomto case absolutne nehlasi a musi mu to nahlasit ine ct :D ubohe
18:18 - Admin dava fk a este napise ze "opustil si miesto urcene simonom" xDDD
19:15 - Skoda, ze admin nesleduje hru pri reakcii a skace si tam
24:45 - Na stopnutie stopiek zacnes ... T zacne na zapnutie stopiek ... admin bohuzial nijak nereaguje ... nasledne ma hrac az ppcko, ku ktoremu sa nemal vobec dostat :D
29:40 - Hrac ide o dost neskor na stenu a nic
30:15 - Admin vidi hraca ako odstupi od steny, ale nadherne to ignoruje a hrac nema nevyhodu/kill
31:20 - Admin vidi ako hrac ide pre loptu, skocil na zabrany na futbale a z nich skocil dole, coz urobit nemal, takze mal mat nevyhodu, ktoru admin, ktory to vide zas nehlasi
32:10 - Grab+slapy ... naco ? Staci vypnut futbal... To asi niekomu nedoslo
33:15 - Kto nechce ist nech skoci, dvaja hraci skocia, jeden nie ... simon ho posle na atrakciu len tak a admin nezasahuje
34:35 - Nadavka ktoru neriesi... nehehehehe
36:00 - Nechapem preco tam vrieska simonovi do hry a druha vec, zas a znova ignoruje nadavky a trepe tam nezmysli
36:40 - Simon ani nezapne futbal, gol nepadol, admin nezasahuje do hry ... nasledne da simon prikaz zboxujte ho na co zas admin nepovie nic a necha hladaneho vazna dalej zit, nech tam zabije dalsie ct ... prikladny admin :)
38:40 - Zaco grab ??
38:42 - Marry napisala odpoved skor ako bola otazka dopovedana a odpoved admin uznal .. :)
39:30 - Ake vd ma akoze byt nahlasene ? Islo cisto o demenciu admina/simona ... vd mat hrac ziadne nema, fk to nebol
40:20 - Nevsimavy admin nevidi hraca co spadol dole a ignoruje ct ktore mu pise asi 5000x o nevyhodu
45:30 - Otazka o prezitie, ktora nebola opat dopovedana adminom/simonom ... Potom dal prikaz "napíš to bez toho H" ... Este ct radilo, ze velke P ... Preco nezasiahol, ked ct radilo? A este k tej otazke .. Typek sa vola Pythagoras, preco to nie je uznane ?
46:30 - Hlasene spominane free vd hracovi za adminovu/simonovu demenciu pri atrakcii ... vd mat ziadne nemal
49:05 - Je vodca ... mozes dat mod v poriadku :)
49:40 - Admin hovori ct, nech da hracovi nevyhodu .. zaco ? Hrac mal nespl. prikaz, mohol ist kam len chcel ...

+++ O tom, ze bol u ct a 50% casu nestrazil simona z coho boli vzbury ... To ani nebudem zmienovat radsej :)

Dôkazíček

Ps.: Nahlasovat hracov do pp nie je moja povinnost, takze taku blbost sem ani nepis, diky moc ... :)
SuperVision6872
Amatér
Amatér

[V]Cement

od Rumcajz » 21 led 2023, 13:27

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Cement

Příspěvekod Seso » 21 led 2023, 13:55

1. Ak som na nieco nereagoval/nieco neriesil, tak som si to jednoducho nevsimol/neuvedomil.
2. Na serveri bol aj druhy admin, ktory vzdy dane nadavky riesil. A ak si to zrovna nevsimol, tak som hraca upozornil ja.
3. Vacsinu tvojich casov, kde som udajne nic neriesil/uznaval, co som nemal, tak je to cisty bullshit.
4. Na serveri panovala uz priatelskejsia atmosfera, ajtak sa hralo podla pravidiel. No osobne nebudem v taku hodinu v takejto atmosfere zabijat za to, ze niekto splni prikaz o sekundu/dve po jeho dopovedani (ak som si to vsimol).

ps. Sme na cesko-slovenskom serveri. A v nasich jazykoch sa typek volal Pytagoras. Viem, ze asi si sa o nom asi este neucil, to pride o par rocnikov vyssie :P
https://youtu.be/BUkl4Z0CHpQ?list=RDs2uqA8KxOuk&t=65
Seso
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod SuperVision6872 » 21 led 2023, 18:35

Ako admin mas sledovat hru, to ze to nesledujes a v hre sa deju situacie, ktore mas ty ako admin riesit a neriesis nie je moj problem ... Takze cisty bullshit? :D :D co z toho je bullshit, ze davas hracom fk? alebo ze im hlasis free nevyhody? alebo ze uznavas otazky, ktore nemaju byt uznane? alebo ze davas free vd ? Co z toho je bullshit ? :) Nezaujima ma absolutne ci tam bola priatelska atmosfera alebo nie :D mas riesit ako admin vsetko v kazdom case, ci je 10 vecer, ci je pol noc alebo 3 rano :)
Namiesto blbosti co tu pises si radsej POZRI DEMO a pozri sa co si tam robil :)
SuperVision6872
Amatér
Amatér

Příspěvekod AJayy » 22 led 2023, 15:43 VIP

U většiny časů byl přítomen druhý admin, který na různé věci například nadávky upozorňoval. Některé časy ukazují adminovu nepozornost nebo neřešení situace, jiné jsou zase absolutně bezpředmětné.

Časy které rozhodně nejsou v pořádku jsou tyto: 14:00, 16:50 a ostatní časy v tomto kole kdy mělo přijít důraznější upozornění aby plnili mod, 18:18, 36:40, 45:30.

S adminem vše patřičně proberu, včetně časů které nejsou vypsané výše, ale také v nich pochybil.
Until I End Up Dead
AJayy
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Stížnosti na Adminy