• Stránka 1 z 1
Public 1
Zdravíčko všem,
chtěl jsem se zeptat, vážně by nešlo přidat nějaké old mapy na public 1? Například Dust4ever nebo cbble? Už je to nějakej pátek co byly odebrány a dost lidí by chtělo na publicu nějakou změnu. Vím, že na toto téma bylo otevřeno dost topiců před pár lety, ale je to stále aktuální téma probírané na serveru
Lidi na vote stále klikají na 3 mapy dokola. Chápu že to může být tím, že je ty mapy prostě baví
ale zároveň je votují lidi, protože jinačí mapy ani neznají a votují je hráči, co na serveru vydrží 30minut a čau.
Proto jsem se chtěl jako bývalý admin na publicu zeptat, zda by to opravdu nešlo vzít v potaz
dřív se tyto mapy hrály dost 
Díky za přečtení
S pozdravem
B3FuNny
chtěl jsem se zeptat, vážně by nešlo přidat nějaké old mapy na public 1? Například Dust4ever nebo cbble? Už je to nějakej pátek co byly odebrány a dost lidí by chtělo na publicu nějakou změnu. Vím, že na toto téma bylo otevřeno dost topiců před pár lety, ale je to stále aktuální téma probírané na serveru

Proto jsem se chtěl jako bývalý admin na publicu zeptat, zda by to opravdu nešlo vzít v potaz

Díky za přečtení

S pozdravem
B3FuNny
-
BeFuNny - Kolemjdoucí
Re: Public 1
Skúsim pootravovať Seweho keď už je to HLSA pub sekcie
možno sa ti sem aj vyjadri 

-
Ctibik - Sponzor
Ahoj, s extremerem jsme to nedávno probírali a je to na dobré cestě 

Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
To je mi ale milé překvapení, děkuji

-
BeFuNny - Kolemjdoucí
Jak to byva uz zvykem, mapy se pridaji a kdyz se nahodou votnou, zmizi ze serveru pulka lidi…
27.12.2014 - ALL FURIEN
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
-
ANGEEL - CS 1.6 Admin
BeFuNny píše:Lidi na vote stále klikají na 3 mapy dokola. Chápu že to může být tím, že je ty mapy prostě bavíale zároveň je votují lidi, protože jinačí mapy ani neznají a votují je hráči, co na serveru vydrží 30minut a čau.
Podľa tohto by mohlo byť na serveri aj 50 máp, ale stále by sa hrali rovnaké

Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Hoši nebuďte hnidopiši
aspoň ten cbble a dust4ever přidejte. To se bude hrát 100x víc jak piranesi 

-
BeFuNny - Kolemjdoucí
Ono je to trochu slozitejsi proc hrajem 3 mapy na publiku porad dokolecka,kazdopadne myslite ze potrebujem dalsi awp mapu jakou je dust4ever nebo zalagovane cbble,neboli si dojit pro ty kempery do veze!?Zrovna tyhle dve mapy byli zruseny z dobreho duvodu.
Mne osobne by se libila adaptace nuku nebo klasickej dust,takove oziveni,nez se skutecne posunem dal.
Zive si dokazu predstavit za jakej team a na ktere pozici se bude treba hracum patriku podobnych hrat v mape cbble!
Jak rikam je to slozitejsi proc hrajem 3 mapy dokolecka,presto vyborne tema proc to skalni hrace proste nebavi.
Mne osobne by se libila adaptace nuku nebo klasickej dust,takove oziveni,nez se skutecne posunem dal.
Zive si dokazu predstavit za jakej team a na ktere pozici se bude treba hracum patriku podobnych hrat v mape cbble!
Jak rikam je to slozitejsi proc hrajem 3 mapy dokolecka,presto vyborne tema proc to skalni hrace proste nebavi.
-
ecko - Drbna
Muzu se jeste zeptat bylo by mozne omezit radio "fire in the hole"ztisit nebo zrusit tenhle sound,jelikoz hodne hracu vyuziva nakupu mimo nakupni zonu a ma 6 granatu(6 krat na jedno vip a ze na duste nas je)
Kdyz uz jste povolili tenhle nakup mohl bych se vas zeptat jestli by to neslo omezit??
Dekuji za precteni
Kdyz uz jste povolili tenhle nakup mohl bych se vas zeptat jestli by to neslo omezit??
Dekuji za precteni
-
ecko - Drbna
Sami uznate ze skill a aim jsou pouze pulka uspechu,zbylych 50 procent je sound,no ne!?
-
ecko - Drbna
• Stránka 1 z 1