Porušuje nekdo pravidla na Public serverech? Sdělte nám to zde.

(Vyřešeno)VULGARNOST

Příspěvekod reporterTVnova » 23 led 2023, 02:30

Predmet topiku: Extra vulgárnost

Jen tak jsem si šel zahrát na D2 a PUBLIC s cheaty a hráči mi přáli smrt a jak je moje mamka piča a děvka.

Chci se zeptat adminu jestli Vám to přijde normální? Já dostanu permy za SH a tady ti vypatlaný bez mozku čuraci nedostanou nic?

TÍMTO VYHLASUJU GAMESITES VALKU

Nick + SID:
Adrian:) / STEAM_0:1:438184797 / http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... ayer=82812

Důkazy: https://postimg.cc/gallery/j5H3x7F
1) Dema
2) Screenshoty

Jestli chcete dema tak jsou v HLTV (max odkaz)
Myslím si, že stačí screenshoty určitě všichni víte kdo to je a umíte zjistit podle jeho HLSTATS že to psal on....................DIK
reporterTVnova
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

(Vyřešeno)VULGARNOST

od Rumcajz » 23 led 2023, 02:30

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: VULGARNOST

Příspěvekod piri » 23 led 2023, 07:56

A co jsi čekal, ty vole? Že tě na serveru přivítají s chlebem a solí? Byť osobní útoky neschvaluju, dokážu takovéto reakce do jisté míry chápat a ano, tenhle způsob komunikace je v současné době standardní a poměrně normální.
Adrian zabanován.
Proč nám vyhlašuješ válku?? Přijímáme jí a budeme bojovat tvrdě, ale čestně.
Obrázek
piri
CS 1.6 CheatHunter
CS 1.6 CheatHunter

Příspěvekod reporterTVnova » 23 led 2023, 11:38

piri píše:A co jsi čekal, ty vole? Že tě na serveru přivítají s chlebem a solí? Byť osobní útoky neschvaluju, dokážu takovéto reakce do jisté míry chápat a ano, tenhle způsob komunikace je v současné době standardní a poměrně normální.
Adrian zabanován.

Ale to nikoho neopravnuje někomu nadávat a říkat mi, že mi podřežou nebo vyšukaj rodinu a matku a že můj táta nežije.
Já se jen napojil na server a všichni mi začali nadávat přitom jsem jen cheatoval.
To mi nepřijde vůbec normální.

VÁLEČNÝ PAKT ZAČAL!! :twisted:
reporterTVnova
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Derakh12 » 23 led 2023, 11:58 VIP

reporterTVnova píše:
piri píše:A co jsi čekal, ty vole? Že tě na serveru přivítají s chlebem a solí? Byť osobní útoky neschvaluju, dokážu takovéto reakce do jisté míry chápat a ano, tenhle způsob komunikace je v současné době standardní a poměrně normální.
Adrian zabanován.

Ale to nikoho neopravnuje někomu nadávat a říkat mi, že mi podřežou nebo vyšukaj rodinu a matku a že můj táta nežije.
Já se jen napojil na server a všichni mi začali nadávat přitom jsem jen cheatoval.

A tobě projde úplně normální přijít na server a cheatovat? Jak někdo kdo dělá něco nenormálního může určovat co je normální a co ne?
Kdykoliv mlčky skloníte hlavu, pokaždé umíráte. Když jdete s hlavou vztyčenou, zemřete jen jednou-Giovani Falcone

@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
Derakh12
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod reporterTVnova » 23 led 2023, 12:03

Derakh12 píše:
reporterTVnova píše:
Adrian zabanován.

A tobě projde úplně normální přijít na server a cheatovat? Jak někdo kdo dělá něco nenormálního může určovat co je normální a co ne?

Pokud vím tak polovina gamesites adminu cheatovala a dostávala bany tak jako já. Podle mě vaše historie s cheaty je taky štavnata, nemyslíš?

Nejvíc směšný je to, že i kdyby jsem hrál bez cheatu a došel na server a neměl nic tak stejně mi budou psát at mi umře matka xdd. Proto říkám že tohle je reálně moc :cry:
reporterTVnova
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod reporterTVnova » 23 led 2023, 12:07

V banlistu ani nevidím jeho BAN tudíž hádám že ten kretén si vyměnil money za UB a tohle vy dovolujete?
Z tohodle portálu se fakt stává uplna toxicka hnusna komunita hoši, měli by jste s tim něco dělat sakra :roll: :!:
reporterTVnova
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod piri » 23 led 2023, 12:26

Pokud vím tak polovina gamesites adminu cheatovala a dostávala bany tak jako já. Podle mě vaše historie s cheaty je taky štavnata, nemyslíš?

Nejvíc směšný je to, že i kdyby jsem hrál bez cheatu a došel na server a neměl nic tak stejně mi budou psát at mi umře matka xdd. Proto říkám že tohle je reálně moc

Přitom jsi jen cheatoval? A co víc můžeš udělat, abys nasral celý server? Mně nepřijde normální tvé uvažování. Podvádíš, kazíš hru všem přítomným hráčům a pak se divíš, že ti něco napíšou a ještě nám vyhlašuješ válku? :roll:
Kdo ze současných adminů cheatoval?
Hráči již ban vypršel. Pochybuju, že kdybys hrál slušně a poctivě, že si tě někdo bude všímat.
Komunitu tvoří hlavně hráči. A ty jí, jak to vypadá, ničím dobrým nepřispíváš. Tak se měj, kdybys k tomu ještě něco měl, piš do pm.
Obrázek
piri
CS 1.6 CheatHunter
CS 1.6 CheatHunter

Zpět na Public Servery