• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] stažnosť na admina 30 kg cementu na ksichte
- Názov témy - 30 KG cementu na ksichte / SERVER CTF 1
1. Popis situácie - dostal som najprv neodovodneny kick a nasledne mi dal BAN na chat - ževraj nadavky male ...
2. Dôkazy - no mam ban na chat
DŮKAZ
hral som v čase okolo 21 58 .... 23.1.2023 na CTF 1 a najprv mi dal kick a potom ban na chat
urobte si poriadok prosim na serveri a žiadam odškodne
Pekny večer prajem
1. Popis situácie - dostal som najprv neodovodneny kick a nasledne mi dal BAN na chat - ževraj nadavky male ...
2. Dôkazy - no mam ban na chat
DŮKAZ
hral som v čase okolo 21 58 .... 23.1.2023 na CTF 1 a najprv mi dal kick a potom ban na chat
urobte si poriadok prosim na serveri a žiadam odškodne

Pekny večer prajem
- Dugy
- Kolemjdoucí
[Vyriešené] stažnosť na admina 30 kg cementu na ksichte
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: stažnosť na admina 30 kg cementu na ksichte
Dovod nadavky je preddefinovany. Spada pod neho spam, provokacie, nadavky a vlastne vsetky prehresky tykajuce sa chatu.
Spamoval si nejaky svoj hlupy bind, na co si bol aj upozorneny. Pokracoval si, tak si dostal kick. Viackrat som vas na serveri upozornoval. po kicku si napisal "chas mro kar" a tak si dostal ban an 10min. Celkovo si svoj bind "hecot" napisal cez 11 stranok v hlstats
https://prnt.sc/3g3ijNFOr5Z4
Dufajme, ze uz nebudes spamovat a ani nadavat a kratky ban svoj ucel splnil.
Spamoval si nejaky svoj hlupy bind, na co si bol aj upozorneny. Pokracoval si, tak si dostal kick. Viackrat som vas na serveri upozornoval. po kicku si napisal "chas mro kar" a tak si dostal ban an 10min. Celkovo si svoj bind "hecot" napisal cez 11 stranok v hlstats

https://prnt.sc/3g3ijNFOr5Z4
Dufajme, ze uz nebudes spamovat a ani nadavat a kratky ban svoj ucel splnil.
https://youtu.be/BUkl4Z0CHpQ?list=RDs2uqA8KxOuk&t=65
-
Seso - CS 1.6 Admin
Upozorneny bol hrač KDH KGG že nema spamovat a po dalsie ja som to napisal 2 krat ! bez upozornenia ! a chas mro kar ? ty vies co to znamena ?
znamena to že zjem ti auto
takže nevidim dovod a potom dom dostal dalsi ban ked som napisal chas miri chanč ... to znamena vypijem pomarančovu štavu
takže dovod nevidim
chcem vediet prečo kick a ban ! este ! raz . prosim

- Dugy
- Kolemjdoucí
Sorry Seso, ale nemáš pravdu. To že to napíše trikrát za sebou raz za čas nejde brať ako spam. A to že to napíše raz za minútu ako to písal chviľu predtým to tak isto nejde brať ako spam. Bol som tam tiež a nikdy to tam nikomu neprekážalo...
Prepáč ale prehnaná reakcia z tvojej strany podľa mňa...
Prepáč ale prehnaná reakcia z tvojej strany podľa mňa...
-
Ctibik - Sponzor
Pozrel som sa na to este raz.
V jednom mas pravdu a to v tom, ze som si ta pocas hrania splietol s tvojim kamosom, ktory spamoval to iste viz.
Nic to nemeni na fakte, ze si tymto spamoval chat 11 stran v hlstats a ze adminom pises po romsky aby ti zjedli kokot a semeno, co mozno adminovi Ctibikovi uslo
Byt tebou si odbindujem bind, ktory iba zbytocne zahlcuje chat textom, ktory nikoho nebavi citat. To som vam napisal aj v hre. A zaroven by som sa vyvaroval tvojim nadavkam. V ktoromkolvek jazyku
V jednom mas pravdu a to v tom, ze som si ta pocas hrania splietol s tvojim kamosom, ktory spamoval to iste viz.
Nic to nemeni na fakte, ze si tymto spamoval chat 11 stran v hlstats a ze adminom pises po romsky aby ti zjedli kokot a semeno, co mozno adminovi Ctibikovi uslo

Byt tebou si odbindujem bind, ktory iba zbytocne zahlcuje chat textom, ktory nikoho nebavi citat. To som vam napisal aj v hre. A zaroven by som sa vyvaroval tvojim nadavkam. V ktoromkolvek jazyku

https://youtu.be/BUkl4Z0CHpQ?list=RDs2uqA8KxOuk&t=65
-
Seso - CS 1.6 Admin
To že som napisal niečo v cudzom nejakom jazyku je irelevantne , to akokeby nieco pisal po mogolsky nadavky a nikto tomu nebude rozumiet , ja viem ze to co som napisal po romsky
je to co som už vyššie objasnil
a po dalšie kto to tu nadava ? ved tu pises ze k . .. a zjedli niečo ? .... fuuuha dost si ma urazil tymto .... mal by si sa zamysliet a nie sediet na hračoch
a zase opakujem nenapisal som to ja 11 krat bind ma nastaveny hrač KDH KGG .... ja som to napisal 2 krat
pekny večer
mier !

- Dugy
- Kolemjdoucí
Re: [v riešení] stažnosť na admina 30 kg cementu na ksichte
V riešení...
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Re: [v riešení] stažnosť na admina 30 kg cementu na ksichte
Keď admin upozorní jedného hráča na spam, tak je to zároveň varovanie aj pre ostatných hráčov, takže sťažovať sa, že si nedostal upozornenie pred kickom, je zbytočné. Podľa hlstats si dovolím tvrdiť, že šlo o spam, za ktorý si dostal oprávnený kick. Možno keby si dodal demo, aby som mal lepší prehľad o situácii na serveri, tak by som mohol tento názor zmeniť. Predsa len je spam trochu subjektívna záležitosť, čo možno vidieť na rozdielnom prístupe cementa a Ctibiho. Každopádne po kicku si mal potrebu písať adminovi nezmysly do chatu, za čo ti bol udelený oprávnený ban. To, že sa budeš hrať na hlúpeho a tvrdiť, že tvoja správa mala úplne iný význam ti nepomôže...
Sťažnosť zamietnutá
Sťažnosť zamietnutá
Night gathers, and now my watch begins.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1