I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] GUSTIK

Příspěvekod enderdragon123 » 24 led 2023, 12:16

chci se zeptat proc by mel dostat prava clovek jenž měl permu k ct post1143628.html#p1143628 argumentovat "měl jsem vypito a dělal to každy druhy a den den bylo vsechno divny" je uplna blbost na serveru bude několik lidi co bude shckovat ja budu shckovat taky protoze to delaji i oni? :D vyjadreni ajaye me nezajima protoze je jasny ze je s rajtym kamos takze by me zajimalo vyjadreni nekoho vyssiho. prijde mi to celkem nefer vuci ostatnim
enderdragon123
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[V] GUSTIK

od Rumcajz » 24 led 2023, 12:16

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: GUSTIK

Příspěvekod eXtr3mer » 25 led 2023, 00:32

Rajty je bývalý admin, ktorý urobil chybu, oľutoval to a verejne sa ospravedlnil. To, že dostal permu k CT je síce fakt, ale kľudne by sme sa mohli baviť o tom, či nebol ten ban prehnaný :) Ak sa Ajay rozhodne Rajtymu znovu nahodiť práva, tak to bude až po zvládnutí pohovoru... Následne bude mať Rajty možnosť odčiniť svoj prehrešok a byť príkladom pre hráčov nie len v pravidlách, ale aj ako človek, ktorý si dokázal uznať svoju chybu a poučiť sa za z nej :)

Sťažnosť zamietnutá
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Re: [V] GUSTIK

Příspěvekod Gustik » 25 led 2023, 17:58 VIP

A proč vlastně nese název topicu mé jméno?
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Re: [V] GUSTIK

Příspěvekod enderdragon123 » 02 úno 2023, 18:58

Gustik píše:A proč vlastně nese název topicu mé jméno?

protože psát o něčem takovem extremerovi nebo ajayovi je asi zbytecny :D protože si nemyslim ze rajty by mel byt adminem skrz permu k ct kterou oduvodnil "měl jsem vypito a byl tam zmatek" to ti prijde jako dobry argument? protoze si myslim ze admin i ex admin by měl jit prikakladem hracum tim padem ze kdyz nedostane prava, tak nezacne davat mfk,cheatovat apod. a i tak ho ajay vezme na pohovor? neprijde mi to fer vuci hracovi Enrique ktery nahlasuje a ajay ho stejne nevezme na pohovor, protoze "admini to s ním nevidí nejlepe" ale uz je to stejne jedno
enderdragon123
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na Stížnosti na Adminy