• Stránka 1 z 1
[V]30kg cementu na ksichte - stížnost 2
map : Jail_ananas
Admin: 30kg cementu na ksichte
40:05 - Dává simon reakci o výhodu, byla jasně viditelná kdo byl první, simon ale zapírá a ruší reakci a dává poslední
(Cement nezasahuje)
42:21 - Simon zadává na slovo "teraz" že má vězeň jen skočit. Na slovíčko "Start" má skočit dolu do vody - Zebra skočí do vody na slovo "teraz" a simon opět nezabijí. (Cement nezasahuje)
42:45 - Další VIPKO skáče do vody na slovo "teraz" simon opět nejedná
(Cement nezasahuje)
Dodatek : 41:00 - 41:10 Simon řekl, že se musí Tčka trefit do díry v jedné atrakci, která je také v demu, Cement tvrdil, ale že Simon řekl "skočit" i když to nebyla pravda, takže by mě zajímalo když si myslíš, že řekl "skočit", tak proč si nezasáhl když tam jedno tčko neskočilo a simon ho nezabil ?
Popravdě jsem si též myslel, že řekl skočit, ale jako Admin, by sis měl být jistý co řekl a netvrdit opak.
Demo: https://easyupload.io/m/m3uiav
Stáhněte si demo : ananas344.dem
Díky předem za vyřešení stížnosti. (nejku.)

Admin: 30kg cementu na ksichte
40:05 - Dává simon reakci o výhodu, byla jasně viditelná kdo byl první, simon ale zapírá a ruší reakci a dává poslední

42:21 - Simon zadává na slovo "teraz" že má vězeň jen skočit. Na slovíčko "Start" má skočit dolu do vody - Zebra skočí do vody na slovo "teraz" a simon opět nezabijí. (Cement nezasahuje)
42:45 - Další VIPKO skáče do vody na slovo "teraz" simon opět nejedná

Dodatek : 41:00 - 41:10 Simon řekl, že se musí Tčka trefit do díry v jedné atrakci, která je také v demu, Cement tvrdil, ale že Simon řekl "skočit" i když to nebyla pravda, takže by mě zajímalo když si myslíš, že řekl "skočit", tak proč si nezasáhl když tam jedno tčko neskočilo a simon ho nezabil ?

Popravdě jsem si též myslel, že řekl skočit, ale jako Admin, by sis měl být jistý co řekl a netvrdit opak.
Demo: https://easyupload.io/m/m3uiav
Stáhněte si demo : ananas344.dem
Díky předem za vyřešení stížnosti. (nejku.)

-
PetrPavelos - Mistr
[V]30kg cementu na ksichte - stížnost 2
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: 30kg cementu na ksichte - stížnost 2
Pozeram, ze svojej povesti, co som pcul od hracov, si si neni nic dlzny
Bol som na serveri prve kolo. Este som si nenastavil ani voice_maxgain a hru a uz po mne chces nech riesim veci?
Ked som si to akurat nastavoval, tak simon vysvetloval atrakciu a zdalo sa mi,ze povedal, nech skocia. Simona som upozornil v chate, ez ak to naozaj povedal, tak nech daneho vezna zabije, ak neskocil.
Reakcia z prveho pohladu CTcka nebola az tak vidno a vzdy plati, ze pri reakciach rozhoduje simon. Ak si nebol isty, tak reakciu zrusil a dal preistotu novu. Nevidim v tomto problem. O to viac, ked som to dokonca ani ja nevidel.
Co sa tyka skoku do vody, tak by som odporucil si demo znovu pustit, pocuvat simona a zaroven citat, co pisem do chatu, miesto nezmyselneho nahlasovania.
Ajked, co ine od teba cakat, ze jo? 

Bol som na serveri prve kolo. Este som si nenastavil ani voice_maxgain a hru a uz po mne chces nech riesim veci?

Ked som si to akurat nastavoval, tak simon vysvetloval atrakciu a zdalo sa mi,ze povedal, nech skocia. Simona som upozornil v chate, ez ak to naozaj povedal, tak nech daneho vezna zabije, ak neskocil.
Reakcia z prveho pohladu CTcka nebola az tak vidno a vzdy plati, ze pri reakciach rozhoduje simon. Ak si nebol isty, tak reakciu zrusil a dal preistotu novu. Nevidim v tomto problem. O to viac, ked som to dokonca ani ja nevidel.
Co sa tyka skoku do vody, tak by som odporucil si demo znovu pustit, pocuvat simona a zaroven citat, co pisem do chatu, miesto nezmyselneho nahlasovania.

https://youtu.be/BUkl4Z0CHpQ?list=RDs2uqA8KxOuk&t=65
-
Seso - CS 1.6 Admin
Demo jsem si pouštěl zpětně, pokud myslíš s tou vodou u těch věžiček, tak to jsem napsal správně. Povídal na slovo "teraz" skočíte a na slovo "start" skočíte do zelené vody, nechápu tě. Spíš bych ti doporučil, aby sis to zpětně pustil ještě jednou ty. 

-
PetrPavelos - Mistr
Pokud si simon není na 100% jistý může reakci zrušit a udělal to dle dema jen jednou. V situaci s vodou mělo přijít upozornění, ale vzhledem k tomu, že nakonec oba hráči udělali to stejné, tak v závěru to ničemu nevadilo. Ano sice Cement psal že měli skočit a podobně, což nebyla pravda, ale to že se někdo přeslechne je naprosto normální. Nikdo FK nedostal ani nic podobného.
Until I End Up Dead
-
AJayy - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1