I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyriešené]30kg cementu na ksichte - stížnost 3

Příspěvekod PetrPavelos » 28 led 2023, 01:04 VIP

nick: 30kg Cementu na ksichte

Ach, jaj tak se do toho pustíme, že ? :lol:

1. DEMO: https://easyupload.io/ltk54e
54:16 - Simon říká, že se máme postavit před nějaké ploty atrakce, a pak řekl přejděte to, ale co, že ? :P
Chválím tě Cemente, konečně jsi mi zachránil život před FK, ale než aby si Simona upozornil, aby atrakci vysvětlil mnohem lépe jako člověk, tak namísto toho Simona pošleš ať zabije toho hráče co to jen prošel. Simon nedal důraz na to, aby atrakci plnil + já atrakci ještě ani nedokončil. :?

2. DEMO: https://easyupload.io/a79re8

12:20 - T si mají vzít Hčka a neopouštět atrakci
12:40 - CT dá FA - Cement nereaguje
13:20 - Začíná CT mluvit o tom, že i hráč "Cistychov" opustil atrakci, i když to nebyla PRAVDA po celém času demu,
CT dá FK a Cement celou dobu na něj kouká a nic a ještě to CT uvěří :lol: :lol:.

21:10 - Cement začíná vysvětlovat atrakci (První dva hráči přežívají v díře na konci, ale pokud se někdo dostane na blok, tak přežívá jen jeden v díře a i ten na bloku.)

21:55 - CT hlásí nevýhodu, že daný hráč nebyl na čáře, CT následně zabijí hráče i když actimel hráč měl být znevýhodněný či zabit už.

22:10 - Zabijí se bezdůvodně actimel bez příkazu simona. (Cement už to neřeší)

Takže to chápu, že hráč který měl mít nevýhodu žil déle, než chudák, který dobíhal do toho čtverce, aby se zachránil, a až potom zabijou hráče, který měl mít nevýhodu či Kill.

3. DEMO: https://easyupload.io/6m6i7s

42:13-42:30 - Na Cementa si lezou CTčka během simonování, nestráží a Cement opět nic. :?

Největší haluz světa zde: 46:53-47:34 - Mám VD, Cementovi nebráním nějak ve Simonování, jen si boxuju do boxu a on si mě BEZDŮVODNĚ ZAPOJÍ :D, říkal jsem si, že to nemůže udělat, tak jsem si šel hrát dál a zabil mě. To je celkem absurdní situace toto.

Omlouvám se za tolik dem, ale několikrát mi to spadlo.

Tak přeji krásné čtení včetně tobě Cemente
S pozdravem (nejku.) :roll: :roll: :roll:
Obrázek
PetrPavelos
Mistr
Mistr

[Vyriešené]30kg cementu na ksichte - stížnost 3

od Rumcajz » 28 led 2023, 01:04

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: 30kg cementu na ksichte - stížnost 3

Příspěvekod Seso » 28 led 2023, 03:32

Cc,
ty sa jednoducho nezapries :lol: :lol: :lol:

1. demo
Pre tvoje info, dany hrac bol admin. Pokial simon povie, ze "to prejdete," je jasne, ze tym mysli atrakciu. Kde sice mozes podvadzat, hlavne je, aby si cez nu presiel, nie obisiel. Atrakcia bola vysvetlena, takze na co si vlastne stazujes? :D Na to, ze som ja stihol zareagovat, nez ti dal FK? :D Simonovi som povedal, ze vravel nech to prejdete a ze druhy hrac to obisiel a neprechadzal. Opustil policko a bezal len okolo, teda mal mat kill a nemusi sa cakat, kym to dokoncis.

2. demo
12:40 Zda sa mi, ze som FA videl, no kedze bolo vela CT a nemal som ako zistit, kto to bol, tak som iba doplnit. FA sa neopakoval, cize som nemal ako zistit, kto to bol a teda asi bol iba neumyselny
13:20 S CT sme si to vdaka mojej snahe ujasnili a nakoniec hned dalsie kolo dostal hrac VD :lol:
21-22 Bola atrakcia. Nesikovne CT mi zacalo halsit nevyhodu, az ked atrakcia skoncila a umrel pri nej hrac. Hrac, kedze nesplnil atrakciu, tak umrel. Nasledne, kedze jeden hrac mal mat nevyhodu este pred atrakciou, tak sme zabili aj jeho. CTcko som pokarhal, aby nabuduce hned konal, ked vidi, ze uz sa zacina atrakcia. Ten to pochopil, ospravedlnil sa a hrali sme dalej.

3.demo
42:13 Na toto uz staznost bola. CTcka som pokarhal a vsetky upozornil nech sleduju hru.
46:53 Svojim boxovanim si mi totiz prehlusoval prikazy a chcel som, aby ma vezni normalne rozumeli. Upozornil som ta teda nech ides prec sa hrat. Kym si tam este stal len tak, tak som ta nechal. Ked si zacal umyselne pokracovat v kazeni simonovania, snazil si sa mi boxovat do prikazov a teda si sa mi dotoho plietol, tak som si ta jednoducho zapojil. Ako VD sa mas hrat, nie lozit simonovi do hry a ovplyvnovat ju.

NT :P

Pekny den praje majster svojho remesla.
https://youtu.be/BUkl4Z0CHpQ?list=RDs2uqA8KxOuk&t=65
Seso
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: 30kg cementu na ksichte - stížnost 3

Příspěvekod PetrPavelos » 30 led 2023, 11:16 VIP

1. Demo - Pro tvoje info já to věděl, že daný hráč je admin, ale Simon nespecifikoval co máme přesně dělat, hráč se nevzdaloval z atrakce a já ji ještě ani nesplnil, kdyby Simon řekl, že budete plnit atrakci, tak dejme tomu, místo toho si ho měl upozornit, ať vysvětluje atrakce lépe, néé jako 5 lété dítě.

2. Demo - Ten FA byl podle mého oprávněný, jelikož si možná ctcko všimlo, že actimel opustil čáru, chápu Ctcko ti nic nenahlásilo, ale jako mohl ses ho zeptat důvod, třeba by pak nedošlo k tomu zmatku.

3. Demo - CTčka tam na tobě skákali třeba půl minuty a ty nic až po nějaké delší době sis konečně všiml, že si hrají na WipeOut a pak si je konečně slaynul.

4. Demo - V době mého boxování se nezadávaly žádné důležité příkazy, které by ti moje boxování narušilo hru. :D

Možná bys neměl brát svůj nový titul "majstr svého řemesla" vážně, možná majstr v nepozornosti :lol: :lol:

(Nejku.) :D
Obrázek
PetrPavelos
Mistr
Mistr

Re: [V řešení]30kg cementu na ksichte - stížnost 3

Příspěvekod eXtr3mer » 02 úno 2023, 12:50

1. Simon povedal, že prvý kto prejde atrakciu prežíva. Ty si ju síce ešte nesplnil, ale druhý hráč (aj keď podvádzal) ju neplnil vôbec, takže v kille nevidím problém.
2. Cement vysvetlil atrakciu s granátmi aj atrakciu v dráhe, CT mu v oboch prípadoch hlásili, že hráči niečo porušili, tak im dovolil zabiť ich. Keď sa ukázalo, že šlo o FK, tak to cement ako admin vyriešil, ak o FK nešlo tak vysvetlil prečo.
3. Admin CT upozornil, aby dávali pozor na hru. Samozrejme to upozornenie mohlo prísť o niečo skôr, ale to je dosť subjektívne. V poslednom čase ťa si bol upozornený, že sa máš ísť hrať, to si neurobil a radšej si neďaleko Simona boxoval, tak ťa zapojil...

Sťažnosť zamietnutá
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy