I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V]Rajty/JB

Příspěvekod Telecipowa » 31 led 2023, 19:57 VIP

Vezenska sluzba CR STEAM_0:0:90678737 (btw vetsi kravinu jste vymyslet nemohli)
https://easyupload.io/x84gx6
11:10 Rajty měl vzít bomby, který nevzal, nechal umřít jednoho hráče, ale že by sobě nahlásil nevýhodu za neuposlechnutí příkazu, to ne
12:40 Mají si vybrat políčko, Rajty si nevybere, VIPčko si vybralo a Rajty si opět nenahlásí ani nevýhodu
13:00 Příkaz že měli jít na políčko, Rajty z něj spadl a opět si nehlásí ani nevýhodu ani, že by měl mít kill
16:30 Rajty po cestě skočí, CT se na něj přímo dívá, dokonce po něm vystřelí a opět nemá nevýhodu ani kill a nic ani neříká
18:40 CT umře mimo CT zónu při HVD, rajty ho ani neupozorní
19:55 Predatorek si bugne zbraně, za co má být hned ban, ale žádný nepřichází
31:40 Mají jít na gauč, jedno Tčko jde hoooodně pozdě, měl by dostat aspoň nevýhodu, Rajty nic
33:10 Mají vyskočit na vrch gauče, jedno Tčko jde opět hooodně pozdě, Rajty opět nic
33:00 Hráč vedle Rajtyho boxne, což je krásně slyšet a nedostane nevýhodu ani kill
34:45 2x FK, Rajtyho reakce, že by za to VD nedával, protože byli před zbrojkou (taky pustím full out před zbrojkou a všechny zabiju a FK to nebudou?) btw CT opět mimo zbrojku při HVD a málem ho zabijou a nepříjde ani upozornění
43:10 mají boxnout nebo skočit, Tčko udělá obojí a nemá nevýhodu ani nic
You need people like me. You need people like me so you can point your f*****’ fingers and say, “That’s the bad guy.” So what that make you? Good? You’re not good. You just know how to hide, how to lie.
Telecipowa
Pokročilý
Pokročilý

[V]Rajty/JB

od Rumcajz » 31 led 2023, 19:57

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Rajty/JB

Příspěvekod Rajtyy » 31 led 2023, 21:16 VIP

Nazdár kámo,

nevím odkdy admini nahlašují nevýhody CTčkům, ale ok.

První čas: Já když se snažím o PP tak já jako admin mám automaticky psát Simonovi, že jsem něco udělal/neudělal? Ve finále hráč, který porušil příkaz byl zabit a hned jakmile mi byly bomby opět přístupné jsem je šel zahodit.
Druhý čas: Jo máš pravdu kámo, nepostřehnul jsem, ale netuším proč nikdo nic nenapíše do chatu. Takové basic věci, které se dají vyřešit na serveru. (ano beru v potaz i to, že máš mute, ale tak bohužel, nepostřehnul jsem.)
Třetí čas: Zbytečný, nebyla vysvětlena atrakce a simon ji pustil, tak mě to prostě shodilo.
Čtvrtý čas: Podívej se z mého pohledu, jak mám vědět že mě CT vidí? Zase si mám hlásit nevýhodu?
Pátý čas: Hráč při HVD se přesouval na CT zonu s AK47, po cestě hold umřel. Upozornil/přehodil bych si ho, kdyby šel např. někam na atrakci si hrát nebo tak podobně.
Šestý čas: Když to udělá jednou, většinou se dává slay. Nevšiml jsem si toho na serveru (byť se hráč přiznal) a byl místo toho zabit, proto jsem pak přes mikrofon řešil proč dostal kill, když jsem nevěděl za co ho zabili. Pak jsem mu i do voice i do chatu psal, že pokud to uvidím ještě jednou má insta ban.
Sedmý čas: Nechápu - Měl dostat nevýhodu, a taky ji hned dostal. Simon mu házel kostkou.
Osmý čas: Řeknu to takhle. Simon dal příkaz nějak zvláštně, a pokud usoudil sám, že dal ten příkaz tak nějak zkomoleně a radějí místo fragování pomůže hráčovi se splněním příkazu, tak já jsem jen pro.
Devátý čas: ? Nenašel jsem nic v tom čase, co by bylo zle.
Desátý čas: V tomto čase jde krásně na demu vidět (hlavně z mého pohledu) jak se všichni tři vězni snaží o napadení CT, já byl sice nejdál, ale jelikož umím usoudit, že jsem si koupil zvon a celou dobu jsem CT pronásledovat s úmyslem udělat vzpouru taky, tak nevidím důvod proč toto řešit jako MFK. Zvlášť když všichni se vrhali směrem k CT.
Jedenáctý čas: No boxnul, simon mu měl hodit kostkou, ale dříve než hodil kostkou tak skočil. Já jsem si ale v tu chvíli všímal špatných počtů Simona. Nicméně hráč ve finále umřel a nic se nestalo.

Suma sumárum, jediný čas, který mě nějak zaujal, že jsem missnul je ten druhý čas, na což si dám pozor, protože máš pravdu co se v situaci událo :)

Toť ode mě vše, konec hlášení.
Zahradní traktor - HECHT 5192
Zahradní traktor se záběrem 92 cm. Motor o objemu 452 cm3 s jmenovitým výkonem 9,2 kW. Objem koše 245 l
Rajtyy
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: Rajty/JB

Příspěvekod AJayy » 31 led 2023, 22:33 VIP

Ve většině časů Rajty buď neviděl CTčko nebo to Simon vyřešil správně. Nedá se to ale říct o těchto situacích:

Druhá situace - Rajty si měl hlásit nevýhodu minimálně.
Pátá situace - Měl přijít přehoz instantně.
Šestá situace - Hráč by měl minimálně zbraně vyhodit nebo psát adminovi když to udělal omylem. Dle dema to omylem opravdu nebylo, Rajty to ale nijak neviděl. Adminovi vysvětlím jak postupovat v daných situacích.
Desátá situace - MFK určitě nepadl minimálně u dvou jedinců kteří se snažili CT napadnout. Rajty byl mimo a dalo by se u něj říct že to FK byl, ale opět pohyb před zbrojnicí je na vlastní nebezpečí. CTčko bylo ovšem mimo CT zónu znova a mělo se zde určitě zasáhnout.

Adminovi dané situace vysvětlím aby se podobné věci neopakovali. Považuji za vyřešené.
Until I End Up Dead
AJayy
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Stížnosti na Adminy