I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V]Rajty/JailBreak

Příspěvekod Salii11 » 02 úno 2023, 02:02

Salivan VALVE_0:0:1741763507

14:40 - Hracovi padne vesta z kola, simon ho zabije cim mu da fk, rajty to ingoruje
17:20 - Na slovo start mali vybehnut k celam a hladat blok ... rajty nejde z boxu dlho dlho prec a nedostava kill/nevyhodu ... admin na to samozrejme nereaguje
18:50 - Admin porusi zakazy, ct mu nedava ani nevyhodu ani kill a on to absolutne neriesi :)
23:45 - Pise tam o konkurencnom portali a admin nic nespravi
24:50 - Hrac mal zobrat deagle, takze sa mal postavit a zobrat ho, nie ist pren v cupe ... simon mu nedava nevyhodu/kill .. admin to vidi a nereaguje absolutne
29:00 - Vyhodou hraca bolo to, ze urci aky level musia dat ostatni ... preco mu simon nadrzuje a dava dalsiu vyhodu, ze sa nezapaja do atrakcie ? Preco admin nezasahuje do hry ? :)
33:25 - Admin vidi, ze sa mu hrac hybe vedla neho a ct sa na neho pozera ... ct nevyhodu nehlasi .. kill nedava .. admin nereaguje
34:30 - Simon nijak nevysvetlil atrakciu ... malo prist upozornenie od admina, ktore bohuzial neprislo .. radsej si napise "xD" do chatu
35:50 - Simon zapina mod, ked ma vdcko :) Adminovi rajtymu to absolutne nevadi .... cela jeho reakcia na to bola "oh patrikus mel VD :D" :) excelentne pan admin

https://easyupload.io/uc9axn
Salii11
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[V]Rajty/JailBreak

od Rumcajz » 02 úno 2023, 02:02

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Rajty/JailBreak

Příspěvekod Rajtyy » 02 úno 2023, 10:40 VIP

Demo si teď nepustím, jelikož jsem v práci, ale tak ve zkratce k tomu co si pamatuju.

14:40 - Nevěděl jsem za co dostal hráč kill, v boxe jsem to simonovi vysvětloval ve voice
17:20 - Na start vyběhneme k celám - > Kdo první najde blok tak bude mít PP. Akorát jsem zdržel sám sebe při sbaze o získání PP, nakonec jsem díky tomu, že jsem se zdržel i kill dostal.
18:50 - Nepamatuju si co se stalo
23:45 - psal jsem mu do chatu
29:00 - tady sis odpověděl sám
35:50 - nemám potřebu se chovat arogantně a když vidím Patrikuse, že to napsal do chatu a Simon, který zapl mód to okamžitě uměl obhájit a Patrikus se dále nevyjadroval bral jsem to jako uzavřené. Patrikus psal podle všeho do pošty. Patrikuse znám a pevně věřím, že kdyby to tak nebylo, tak se určitě sám ozve.

Zbytek situací si z hlavy nepamatuju, ale píšu to do každé stížnosti: Když si něčeho nevšimnu, tak to řešit nemůžu, a když si něčeho všimněte vy, tak je lepší to psát do chatu hned, hodně věcí se tím vyřeší rovnou na serveru.
Zahradní traktor - HECHT 5192
Zahradní traktor se záběrem 92 cm. Motor o objemu 452 cm3 s jmenovitým výkonem 9,2 kW. Objem koše 245 l
Rajtyy
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: Rajty/JailBreak

Příspěvekod AJayy » 04 úno 2023, 15:35 VIP

Admin řešil situace jakmile mohl, ale opět zde bylo pár chyb z důsledku neupozornění CT na sledování hry. Situaci s Patrikusem Rajty neměl jak lépe vyřešit, minimálně nikde jsem neviděl, že by si Patrikus stěžoval nebo to bylo jinak jak řekl Simon.

Vyřešeno.
Until I End Up Dead
AJayy
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Stížnosti na Adminy