• Stránka 1 z 1
[Z]ŽÁDOST O ADMIN PRÁVA NA JB.
Nick: Salivan
Zdravím, rád bych požádal o admin práva na Jaibreaku 1,2,3.
Nick ve hře: Salivan
Nick na foru: salisalivan
Vek: 19
Steam nick: Salivan_cz
Steam ID: 76561199478696153
Bany: Nedostal jsem zatím žádný ban. Možná kdysi na chat za vulgarismy ale už jsem vyspěl a vím že to nemám dělat.
Něco o sobě: Zdravím, moje jméno je Paulie, jsem zaměstnaný ve firmě Gemo, rád chodím do přírody, na různé procházky, výlety apod. Ve volném čase trávím hlavně s kamarády ale spíš většinu času trávím na serverech Gamesites.cz .
Proč chci zrovna kandidovat na Admina?
1. Chci ukázat svým blízkým a svým přátelům že na to mám, že nejsem nula za kterou mě lidi považují.
2. Chci pomáhat Adminům a hlavně Gamesites aby na našich serverech byl klid a čisto před Hackerama.
3. Každého štve když je na nějakém serveru hacker který kazí celou hru a Admin není nikde k nalezení.
Děkuji za přečtený téhle zprávy a doufám že budu patřit brzo k vám do týmu Gamesites.cz
S pozdravem a poděkováním Salivan.
Zdravím, rád bych požádal o admin práva na Jaibreaku 1,2,3.
Nick ve hře: Salivan
Nick na foru: salisalivan
Vek: 19
Steam nick: Salivan_cz
Steam ID: 76561199478696153
Bany: Nedostal jsem zatím žádný ban. Možná kdysi na chat za vulgarismy ale už jsem vyspěl a vím že to nemám dělat.
Něco o sobě: Zdravím, moje jméno je Paulie, jsem zaměstnaný ve firmě Gemo, rád chodím do přírody, na různé procházky, výlety apod. Ve volném čase trávím hlavně s kamarády ale spíš většinu času trávím na serverech Gamesites.cz .
Proč chci zrovna kandidovat na Admina?
1. Chci ukázat svým blízkým a svým přátelům že na to mám, že nejsem nula za kterou mě lidi považují.
2. Chci pomáhat Adminům a hlavně Gamesites aby na našich serverech byl klid a čisto před Hackerama.
3. Každého štve když je na nějakém serveru hacker který kazí celou hru a Admin není nikde k nalezení.
Děkuji za přečtený téhle zprávy a doufám že budu patřit brzo k vám do týmu Gamesites.cz
S pozdravem a poděkováním Salivan.
SOM DIVOČÁK MOJIM POSLANÍM JE SPAM MOJ SUPLEMENT JE KREATIN MOJA OBLUBENA PARTIA JE BICAKOS A DRUHA TRICAKOS MOJ REVIR JE TWITCH MOJ OTEC JE LES A MOJOU MATKOU DIVOČINA NIKDY SA NEVZDÁVAM A NIČ MA NEZASTAVÍ DIVOČÁKOM RAZ DIVOČÁKOM NAVŽDY
- Mountain
- Akademik
[Z]ŽÁDOST O ADMIN PRÁVA NA JB.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: ŽÁDOST O ADMIN PRÁVA NA JB.
Ahoj, len doplním pre kolegov tvoje hlstats a SID.
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=1175
STEAM_0:VALVE_0:0:1741763507
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=1175
STEAM_0:VALVE_0:0:1741763507
Steam : https://steamcommunity.com/id/forterino/
Email : [email protected]
Nick v hre : ForT.
Steam ID: STEAM_0:1:533051228
Email : [email protected]
Nick v hre : ForT.
Steam ID: STEAM_0:1:533051228
-
fort - CS 1.6 Admin
Re: ŽÁDOST O ADMIN PRÁVA NA JB.
Jsem rád že jsi napsal žádost dle vzoru. Nicméně.. Práva se dávají pouze na originální verzi hry, nemáš žádné nahlášení a v chatu jsem našel také věci co by tam určitě být neměly. Dolaď tyto nedostatky a můžeš to za měsíc zkusit znovu.
Zamítnuto.
Zamítnuto.
Until I End Up Dead
-
AJayy - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1