• Stránka 1 z 1
[Z]Žádost o admin práva dust2only EsseX
Zdravím Vás, rád bych požádal o admin práva na serveru Dust2only. Tento server je stále nejhranější a myslím si, že by měl dostat daleko větší péči. Na serveru se pohybuje neskutečně velké množství cheateru a vůbec, některé chování hráčů je zde nepřípustné. Za starých časů jsem býval admin na GS public 1. Hrál jsem zde neskutečně dlouhou dobu a komunita zde byla taky dobrá, měl jsem výbornou pověst jako admin, protože jsem věděl co dělám.
Nick v hre : EsseX.
Nick na fóre : EsseX
Vek : 23
Steam nick : EsseX.
Steam ID : STEAM_0:1:754242070
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Ne, nikdy nezabanován co se týče přestupků.
Niečo o sebe : Hráč již od mladých let, který vyrůstal na CS 1.6. Nyní je mi 23let, ale stále rád hraji hry s přáteli.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chtěl bych udržet v dobré konidic server Dust2only jak jsem již psal výše. Cítím nedostatek adminu na serveru a tutíž velký prostor pro hráče kteří zneužívají situaci a cheatujou. Po dlouhé době jsem se opět vrátil jako za mladých let, ale po několika hodinách hraní jsem zjistil, že je tohle opravdu propadák.... seznámil jsem s několika hráči na serveru a každý z nich přesně ví kdo je cheater a kdo ne a sami ví, že se s němi nic neděje. Myslím si, že je čas udělat pořádek a nabídnout všem fanouškům cs 1.6 stále přijemný a čistý server.
Děkuji za přečtení žádosti. Pokud mi nebudete moct dát práva a přijmout mě mezi Vás, tak Vás aspoň prosím, uděleje něco a zachrante server.
Díky s pozdravem EsseX
Nick v hre : EsseX.
Nick na fóre : EsseX
Vek : 23
Steam nick : EsseX.
Steam ID : STEAM_0:1:754242070
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Ne, nikdy nezabanován co se týče přestupků.
Niečo o sebe : Hráč již od mladých let, který vyrůstal na CS 1.6. Nyní je mi 23let, ale stále rád hraji hry s přáteli.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chtěl bych udržet v dobré konidic server Dust2only jak jsem již psal výše. Cítím nedostatek adminu na serveru a tutíž velký prostor pro hráče kteří zneužívají situaci a cheatujou. Po dlouhé době jsem se opět vrátil jako za mladých let, ale po několika hodinách hraní jsem zjistil, že je tohle opravdu propadák.... seznámil jsem s několika hráči na serveru a každý z nich přesně ví kdo je cheater a kdo ne a sami ví, že se s němi nic neděje. Myslím si, že je čas udělat pořádek a nabídnout všem fanouškům cs 1.6 stále přijemný a čistý server.
Děkuji za přečtení žádosti. Pokud mi nebudete moct dát práva a přijmout mě mezi Vás, tak Vás aspoň prosím, uděleje něco a zachrante server.
Díky s pozdravem EsseX
-
EsseX - Kolemjdoucí
[Z]Žádost o admin práva dust2only EsseX
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o admin práva dust2only EsseX
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... yer=164415
Všichni podle jsou podle Tebe zaplí, to by to adminování vypadalo
K tomu ryješ do admina a neumíš se chovat.
Zamítnuto.
Všichni podle jsou podle Tebe zaplí, to by to adminování vypadalo

Zamítnuto.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1