Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[Vyriešené] Dust 2 only / Nahkriin / --Zivot.je.fajn--

Příspěvekod juraCZ » 13 úno 2023, 21:45

1.
[=] Dostal jsi trest od admina: Nahkriin
[=] Na serveru: website
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Norecoil/chh
[=] Zabanovany nickname: --Zivot.je.fajn--
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:0:185398064
[=] Zabanovana IP:
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban

2.Vůbec nevím proč a o čem je řeč, nevím co je Norecoi/chh. Přihlásím se po dvou dnech, unaveny z práce, že se odreaguju a BANan. Hraju to od doby co to snad vyšlo, je to jedina hra co mám v pc, a najednou dostanu ban ani nevím za co. Už jsem dost stary na nějake voloviny.

3.Jsem VIP
juraCZ
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyriešené] Dust 2 only / Nahkriin / --Zivot.je.fajn--

od Rumcajz » 13 úno 2023, 21:45

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Dust 2 only / Nahkriin / --Zivot.je.fajn--

Příspěvekod ReXy » 13 úno 2023, 23:46 VIP

Ahoj, byl jsi nahlášen a zabanován v CHH sekci, vyčkej prosím na verdikt a zdrž se spamu, díky. :)

Zde jsou dema: https://easyupload.io/jz2owb
https://easyupload.io/g46jbj
Mužeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.
Love what you do, do what you love.
ReXy
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Re: [V řešení] Dust 2 only / Nahkriin / --Zivot.je.fajn--

Příspěvekod juraCZ » 16 úno 2023, 14:12

Ahoj. Nechci spamovat, ale jak dlouho budu čekat? Co tak mi dat dočasny unban do doby než se to vyřeší? Existuje i tady presumce neviny?
Co jsem si zjistil tak to za co mam ban je nejaky program, co mi dělá u střel maly rozptyl (spravně?), nic takového nemám, a jak jsem se dival na ty videa, tak nechapu, jak je to mohlo vubec napadnout? Dyt mi to lítá všude. Jo jasně nejsem skiller jako Nahkriin,195195, neb oAtai, tak hraju zezadu ze zálohy, na tom neni nic špatného. A použímám jen m4, nebo Ak, jelikož s awp neumím. A jak si admini psali že děruji na B, Tak tam děruje snad každý, využívám VIP, tak vím jestli jsem někoho trefil. A kolikrat dostanu od AWP HS z longu přímo na spawm a taky to neřeším, protože vím, že jsou takové místa na děrování. Moje chyba, když to dostanu do palice. Tak bych prosil aspoň nějaké vyjádření, co a kdy. Víkend se blíží a rád bych si aspon hodku zahrál. Dík.

e.Rexy: Dal jsem ti tedy dočasný UB, dokud se to nevyřeší. ---> https://www.gamesites.cz/amxban/classic ... p?bid=1092
juraCZ
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Re: [V řešení] Dust 2 only / Nahkriin / --Zivot.je.fajn--

Příspěvekod eXtr3mer » 18 úno 2023, 01:25

Na deme cheaty. Ban oprávnený a obnovený...

Tvoje možnosti: chcem-vymenit-unban-za-vip-t61721.html , chces-unban-ihned-t61717.html
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Re: [Vyriešené] Dust 2 only / Nahkriin / --Zivot.je.fajn--

Příspěvekod juraCZ » 18 úno 2023, 13:51

Já nepoužívám cheaty!!! Takže prosím vysvětlit v jaké vteřině a jaký "cheat" podle vás mám! A polopaticky, protože jsem z toho blby. Koupím VIP za 400,- hraju, pak ban a teď zase chcete 100,-??? Dyt ten ban můžu dostat za hodinu znova, protože ho rozdávat na počkání. Buď jste děti co jsi hrajou na adniny a cheat hunter, nebo jste diletanti a vůbec nevíte co děláte. Tak mi prosím napište co jsem kdy posral, protože to fakt nechápu. Díky moc.
juraCZ
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod juraCZ » 18 úno 2023, 20:57

Jen vás upozorňuji, že vy i já se koupí VIP účtu zavazujete dodržovat obchodní podmínky v celém jeho zneni. Tady si nemůžete jen tak říct, že mu dáme Ban, protože si myslíme. Z mojí strany nedošlo k pochybení, tak bych žadal vysvětlení, nebo navrácení 399,-
juraCZ
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod D3nis » 18 úno 2023, 21:37 VIP

5. Uživatel, který si zakoupí vyhody nebo jinou službu, může být potrestaný banem, kickem, nebo jiným způsobem stejně, jako obyčejný uživatel v případě, že se dopustí porušení pravidel hry, nebo jiné služby.

6. Uživatel, který má zakoupené výhody a má zablokovaný přístup na server z důvodu porušování pravidel, má právo na zrušení trestu výměnou za svoje zakoupené výhody, které tím automaticky zaniknou. (vyjímkou je pouze Minecraft sekce)
D3nis
Hlavní CheatHunter
Hlavní CheatHunter

Příspěvekod juraCZ » 18 úno 2023, 23:02

Tomu rozumím, taky jsem to četl. Ale nikdo mi ne objasnil za jaký cheat a kde je na videu patrný! Ještě jednou píšu, že cheaty nepoužívám, tak mi to vysvětlete. Nemůžete mi jen tak dat neoprávněný ban. A požadovat odemne 100,-. To by bylo úmyslné poškozování moji věci. Prosím tedy o vysvetlení a prozkoumání nějakým zkušenějším cheathuntrem nebo navrácení 398,-.
juraCZ
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod keby123 » 19 úno 2023, 09:23

Jura nič si z toho nerob je tu banda idiotov ktorí si myslía ze sú najmúdrejší profíci ,oni z 30 sekundového dema vedia posúdiť ze am cheaty čo je choré ,pretože nemôže vedier aky máš štýl hrania ,A keďže si ho dostal od odpadá nahrkiina na UNBAN môžeš zabudnúť ten tu každému fajčí a keby šiel niekto proti nemu tak by sa tu asi diali veci :D
keby123
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod juraCZ » 19 úno 2023, 09:46

Já ti rozumím, ale rady není hra, tady jde o reálné peníze a každý má práva a povinnosti, stejně jako já tak i oni. A dát někomu neoprávněný ban, bez vysvětlení a požadovat potom peníze, tak promiň, to je krádež. Gamesites někdo vlastní, má příjmy i výdaje a zodpovídá za svoje lidi. A nemůže si dovolit někoho okrádát. Tady nejsme venku na pisečku. Já jim dal reálné peníze které jsem si vydělal a oni nemají právo mě o ně brát. Jiný důvod by byl, kdybych měl chaty, to bych nedodrzel pravidla, jenže já je nemám a někdo posoudil z videa ze tam jsou!! Wtf. Tak ještě jednou žádám vysvětlení, jaký cheat a v které části videa jste na něho přišli. Jinak samozřejmě požadují zrušení banu, dodržování podmínek, a nebo navrácení 398,- za VIP.!!
PS: (proti Nahrkiinovi nic nemám, měl tucha tak mě nahrál. To beru. Ale někdo to vyhodnotil špatně, tak ať se podívá znova!!!)
juraCZ
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod eXtr3mer » 19 úno 2023, 11:01

Dôvod banu si poznal hneď po zabanovaní, sám tu o tom píšeš. Dôkazy k tvojmu banu sú demá, ktoré máš v príspevku vyššie. Záznamy nie sú dlhé, takže nie je nutné ich časovať :) Už na prvý pohľad je jasné, že tvoja hra nie čistá, vidno pri každej situácii kde fulloutom dieruješ steny a ešte lepšie to je vidieť keď bežíš a strieľaš :)
Či už šlo o úmyselný alebo neúmyselný cheating, tak je ban oprávnený. Ak chceš znovu hrať, tak máš možnosť vymeniť VIP za unban. Avšak nie je to tvoja povinnosť. Môžeš tiež počkať na reset banlistu alebo zabezpečiť si originálnu verziu hry :)

Ďalšie otázky mi môžeš smerovať do súkromnej správy :)

Btw. k príspevku od keby123 poviem len toľko, že toto demo netočil Nahkrin, takže si svoje nezmysly nabudúce nechá pre seba..
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Zpět na Unban Žádost