• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]Žádost o unban / Player:1 / Funserver / JonSnow
cus, chtel bych pozadat o unban na serveru gamesites.cz
[=] Dostal jsi trest od admina: Jon Snow
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Fun server
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheaty [MH]
[=] Zabanovany nickname: Player:1
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:0:1857807673
[=] Zabanovana IP: 5.22.
admin HuNo ktery s nami hral na serveru funserver na mape 3_doors_ak, nejdriv jednoduse reknu ze jsme ho porad zabijeli s kamosem a provokovali, po te se odpojil ze serveru a zmenil si jmeno na JonSnow (poznal jsem to podle VIP postavy, a hazel neustale granaty na stejny misto to jak to dela porad, + kamarad mi rekl, že ma stejnou profilovou fotku na steamu)
s kamaradem jsme trenovali aim, a strileni pres zdi, o tom ta mapa je, po te se pripojil HuNo se skrytym jmenem abych nepoznal, ze to je on, a zacal uz hrat obvious tak aby me chytil, jednoduse reknu pro vas vsechny, 3doorsak je mapa kde se musi poslouchat kazdy krok a strelba, kdyz admin HuNo veme zbran na zacatku kola, tak pustim spray tam kde zbran byla naposled vezmuta, po te skoro kazdy dobry hrac odskace pryc a zacne drzet spray taky, zase podle kroku je slyset hrac a kde strili, tak zase jsem pustil spray a zabil ho.. pak byl afk muj kamarad, a sel jsem dat push, 1tapem jsem zabil kamose a hned HuNa a hned jsem dostal permaban ..
s hunem jsem hral uz nekolik her, kde me pokazdy spectoval a myslel si, ze neco mam.. s timhle adminem mam problem uz nekolik mesicu, neustale se me snazi chytit, podle me to tak vypada.. pokud ma HuNo demo prosim at mi ho ukaze, za me na 90% neni na demu videt wh, pouze spatny hrac posoudi wallhack jako za pozitivni, je tam videt neustale shiftovani, poslouchani kroku a vystrelu kde se snazim hrace poslouchat abych do nej pustil spray, jelikoz se tady na tyhle mape jenom ma poslouchat kroky a cekat, na vic na funserveru je taky pomoci /shop speed , kdyz prescrouchpeekujete kazdy dvere a date 1tap tak to je teprve obvious ..jinak multihack obsahuje autobunnyhop, wallhack, aimbot, chci videt kde je na demu videt autobunnyhop a nebo aimbot
to by me nejvic zajmalo, bohuzel 1tapmachine asi adminovi vadilo
Prosim o dodani dema, jinak na serveru hraju skoro kazdy den, tenhle tyden jsem nehral, nemam kde jinde hrat nez na gamesitesu, mam nekolik screenu jak s kamaradem mame nejvice killu atd, hrajeme do 3 do rana a neustale trenujeme aim z nudy, to je mozna proto proc admin dostava bidu a nemuze to vydrzet me nebanovat, prikladam screenshoty kde mam x killu a je videt ze jsem jenom dobrej hrac, bez zadnejch cheatu
http://leteckaposta.co/293107851
http://leteckaposta.co/353533136
http://leteckaposta.co/258344210
Diky moc.
[=] Dostal jsi trest od admina: Jon Snow
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Fun server
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheaty [MH]
[=] Zabanovany nickname: Player:1
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:0:1857807673
[=] Zabanovana IP: 5.22.
admin HuNo ktery s nami hral na serveru funserver na mape 3_doors_ak, nejdriv jednoduse reknu ze jsme ho porad zabijeli s kamosem a provokovali, po te se odpojil ze serveru a zmenil si jmeno na JonSnow (poznal jsem to podle VIP postavy, a hazel neustale granaty na stejny misto to jak to dela porad, + kamarad mi rekl, že ma stejnou profilovou fotku na steamu)
s kamaradem jsme trenovali aim, a strileni pres zdi, o tom ta mapa je, po te se pripojil HuNo se skrytym jmenem abych nepoznal, ze to je on, a zacal uz hrat obvious tak aby me chytil, jednoduse reknu pro vas vsechny, 3doorsak je mapa kde se musi poslouchat kazdy krok a strelba, kdyz admin HuNo veme zbran na zacatku kola, tak pustim spray tam kde zbran byla naposled vezmuta, po te skoro kazdy dobry hrac odskace pryc a zacne drzet spray taky, zase podle kroku je slyset hrac a kde strili, tak zase jsem pustil spray a zabil ho.. pak byl afk muj kamarad, a sel jsem dat push, 1tapem jsem zabil kamose a hned HuNa a hned jsem dostal permaban ..
s hunem jsem hral uz nekolik her, kde me pokazdy spectoval a myslel si, ze neco mam.. s timhle adminem mam problem uz nekolik mesicu, neustale se me snazi chytit, podle me to tak vypada.. pokud ma HuNo demo prosim at mi ho ukaze, za me na 90% neni na demu videt wh, pouze spatny hrac posoudi wallhack jako za pozitivni, je tam videt neustale shiftovani, poslouchani kroku a vystrelu kde se snazim hrace poslouchat abych do nej pustil spray, jelikoz se tady na tyhle mape jenom ma poslouchat kroky a cekat, na vic na funserveru je taky pomoci /shop speed , kdyz prescrouchpeekujete kazdy dvere a date 1tap tak to je teprve obvious ..jinak multihack obsahuje autobunnyhop, wallhack, aimbot, chci videt kde je na demu videt autobunnyhop a nebo aimbot

Prosim o dodani dema, jinak na serveru hraju skoro kazdy den, tenhle tyden jsem nehral, nemam kde jinde hrat nez na gamesitesu, mam nekolik screenu jak s kamaradem mame nejvice killu atd, hrajeme do 3 do rana a neustale trenujeme aim z nudy, to je mozna proto proc admin dostava bidu a nemuze to vydrzet me nebanovat, prikladam screenshoty kde mam x killu a je videt ze jsem jenom dobrej hrac, bez zadnejch cheatu
http://leteckaposta.co/293107851
http://leteckaposta.co/353533136
http://leteckaposta.co/258344210
Diky moc.
Player:1 , h.
- shoxie
- Amatér
[Vyriešené]Žádost o unban / Player:1 / Funserver / JonSnow
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o unban / Player:1 / Funserver / HuNo"JonSnow"
To si mě asi s někým pleteš
"Boží mlýny melou pomalu, ale jistě"

Hle, zde vidím svého otce.
Hle, zde vidím svou matku, své sestry a své bratry.
Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku.
Hle, oni mě volají, vyzívají mě, abych přijal místo v sálech Valhally, kde udatní mohou žít navěky.
ValhallaAwaits!!!
Hle, zde vidím svou matku, své sestry a své bratry.
Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku.
Hle, oni mě volají, vyzívají mě, abych přijal místo v sálech Valhally, kde udatní mohou žít navěky.
ValhallaAwaits!!!
-
HuNo - CS 1.6 Admin
Vidím, že si si dal záležať na tejto žiadosti, ale celý tvoj príbeh padá na tom, že nie som Huno 
https://www.uschovna.cz/sk/zasilka/HQZZ ... UZTGE-CGT/

Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
eXtr3mer píše:Vidím, že si si dal záležať na tejto žiadosti, ale celý tvoj príbeh padá na tom, že nie som Huno
tak to se omlouvam hunyho ze jsem ho obvinil, jinak co na tomhle demu je jako videt? poslal si mi 30ti sekundovy video, kde zabiju vip hrace, a pak dalsiho hrace, a co jako?
- shoxie
- Amatér
shoxie píše:eXtr3mer píše:Vidím, že si si dal záležať na tejto žiadosti, ale celý tvoj príbeh padá na tom, že nie som Huno
tak to se omlouvam hunyho ze jsem ho obvinil, jinak co na tomhle demu je jako videt? poslal si mi 30ti sekundovy video, kde zabiju vip hrace, a pak dalsiho hrace, a co jako?
Jinak pokud je na tomto demu neco videt obvious, tak neni nic, pouze jak opet jsem slysel kroky vip hrace, a ihned vysel ze dveri a drzel spray doprava, jelikoz jsem vedel, ze tam jde, soundy

- shoxie
- Amatér
Dobrý večer, demo v CHH sekci, vyčkej na verdikt a zdrž se spamu, díky. 

Mužeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.
Love what you do, do what you love.
-
ReXy - Mistr Yoda
Re: [V řešení] Žádost o unban / Player:1 / Funserver / JonS
Na deme cheaty. Ban oprávnený
Tvoje možnosti:
chces-unban-ihned-t61717.html
chcem-vymenit-unban-za-vip-t61721.html
Tvoje možnosti:
knife
kz
member of SenecTus Knife Clan
member of kreedz estonia [kz.ee]
kz
member of SenecTus Knife Clan
member of kreedz estonia [kz.ee]
-
UniZm - CS 1.6 CheatHunter
Re: [V řešení] Žádost o unban / Player:1 / Funserver / JonS
UniZm píše:Na deme cheaty. Ban oprávnený
Tvoje možnosti:
můžu to demo vidět prosím? cheaty nemám, a budu to dokazovat dokud to neuvidi nekdo vetsi, proste cheaty nemam, chci demo videt
- shoxie
- Amatér
Re: [Vyriešené]Žádost o unban / Player:1 / Funserver / JonS
Neber už ty drogy mladej... Demo tu máš. Otevři oči.
Mužeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.
-
ReXy - Mistr Yoda
ReXy píše:Neber už ty drogy mladej... Demo tu máš. Otevři oči.
Wtf to demo je 40ti sekundovy, kde jsem dal hracoj flickem nuz ze srandy, po te jsem zabil vip hrace a pak opet jsem zabil afk hrace, kde jsou jako cheaty?
- shoxie
- Amatér
Bojuj! Mě už zamkli místnost, aby to nemuseli se mnou resit. Taky jsem bez chatu a stejně mi dali ban (teda doteď nevím kdo ho kde viděl) a chtějí po mně prachy. Hotová krádež.
- juraCZ
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1