• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] Knife / fort
nevím jaký admin to byl. pokud se nepletu tak tam vždy byly 2 admini. tak to holt zjistit přes log.
https://www.uschovna.cz/zasilka/HRIGC28 ... M8AX4C9HNF
kniffee
31:20 - mohl alespon upozornit, že dělám něco špatně.
kniffee000000
18:22 - dem_forcehltv 1
https://www.uschovna.cz/zasilka/HRIGC28 ... M8AX4C9HNF
kniffee
31:20 - mohl alespon upozornit, že dělám něco špatně.
kniffee000000
18:22 - dem_forcehltv 1

https://steamcommunity.com/profiles/76561198319558659
-
romanvesmir - Akademik
[Vyriešené] Knife / fort
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Knife
V oboch prípadoch šlo o admina fort, tak mu dám priestor na vyjadrenie...
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Re: [v riešení] Knife / fort
Ahoj, mrzí ma to, ale neviem o akú situáciu ide, keďže na knife som poslednú dobu dosť aktívny. Bohužiaľ v tvojom priloženom linku(demo) mi ho tam nezobrazuje. (viď. screenshot https://prnt.sc/oCQGEE-iXJXF). Budeš taký dobrý a pošleš mi ho ešte raz, nech si to viem pozrieť aj ja? Zatiaľ ďakujem.
Dopredu za vzniknuté komplikácie, moje pochybenia sa ospravedlňujem.
fort
Dopredu za vzniknuté komplikácie, moje pochybenia sa ospravedlňujem.
fort
Steam : https://steamcommunity.com/id/forterino/
Email : [email protected]
Nick v hre : ForT.
Steam ID: STEAM_0:1:533051228
-
fort - CS 1.6 Admin
1. demo kniffee.dem 31:20
V tomto momente mi išlo o to, že pri hre, kde si ostal ako posledný terorista som ťa chcel "pošťuchnúť" aby hra mohla pokračovať ďalej, kedže si tam na tých bedniach čupel a nevidel som tvoju snahu pokračovať v hre. V tom momente som to zhodnotil ako zdržovanie hry, pri ktorej môžeme takéhoto hráča hodiť o zem. No nakoľko som nevidel predtým stebou problém, nechcel som ťa hodiť o zem. Z mojej strany som ťa nemal "boostnuť" ako spomenul v deme Totally nothin. To bola moja chyba. Môj zámer nebol poškodiť/uškodiť tebe ako hráčovi, ba naopak. Môj zámer bol urýchliť dianie hry ako som spomenul vyššie.
2.demo kniffee000000.dem 18:22
V druhom prípade pri tvojom nahratom deme ide o to, že som chcel "pomôcť" hráčovi Vesmir nakoľko z krajného pohľadu sa mi zdalo, že padol nechtiac a tým pádom som ho stihol grabnúť a vytiahnuť naspäť hore. On následne zoskočil dole, naspäť ako bolo možné vidieť na deme. Videl som x prípadov kedy admini použili grab pri takýchto prípadoch, keď hráč neúmyselne padne do miesta, kde je okamžite mŕtvy. Preto som to práve spravil aj ja. Jednoducho povedané chcel som mu pomôcť pred určitou smrťou. Tak isto aj ako v prvom prípade(deme) som nechcel nijak poškodiť/uškodiť hráčovi, naopak pomôcť...
K môjmu vyjadreniu je to všetko. Ako som už spomenul v predošlej, mojej odpovedi. Za vzniknuté komplikácie a moje pochybenia sa ospravedlňujem a som pripravený si odniesť následky za tieto moje pochybenia.
S prianím pekného, novozačatého dňa
fort
V tomto momente mi išlo o to, že pri hre, kde si ostal ako posledný terorista som ťa chcel "pošťuchnúť" aby hra mohla pokračovať ďalej, kedže si tam na tých bedniach čupel a nevidel som tvoju snahu pokračovať v hre. V tom momente som to zhodnotil ako zdržovanie hry, pri ktorej môžeme takéhoto hráča hodiť o zem. No nakoľko som nevidel predtým stebou problém, nechcel som ťa hodiť o zem. Z mojej strany som ťa nemal "boostnuť" ako spomenul v deme Totally nothin. To bola moja chyba. Môj zámer nebol poškodiť/uškodiť tebe ako hráčovi, ba naopak. Môj zámer bol urýchliť dianie hry ako som spomenul vyššie.
2.demo kniffee000000.dem 18:22
V druhom prípade pri tvojom nahratom deme ide o to, že som chcel "pomôcť" hráčovi Vesmir nakoľko z krajného pohľadu sa mi zdalo, že padol nechtiac a tým pádom som ho stihol grabnúť a vytiahnuť naspäť hore. On následne zoskočil dole, naspäť ako bolo možné vidieť na deme. Videl som x prípadov kedy admini použili grab pri takýchto prípadoch, keď hráč neúmyselne padne do miesta, kde je okamžite mŕtvy. Preto som to práve spravil aj ja. Jednoducho povedané chcel som mu pomôcť pred určitou smrťou. Tak isto aj ako v prvom prípade(deme) som nechcel nijak poškodiť/uškodiť hráčovi, naopak pomôcť...
K môjmu vyjadreniu je to všetko. Ako som už spomenul v predošlej, mojej odpovedi. Za vzniknuté komplikácie a moje pochybenia sa ospravedlňujem a som pripravený si odniesť následky za tieto moje pochybenia.
S prianím pekného, novozačatého dňa
fort
Steam : https://steamcommunity.com/id/forterino/
-
fort - CS 1.6 Admin
I když jsem zde zmíněn spíše okrajově, rád bych se vyjádřil... k první situaci nemám nic.. očividně šlo o neúmyslnou chybu, nicméně by zřejmě bylo vhodné nejprve hráče upozornit. Tím spíše se naučí, co a jak i v nepřítomnosti admina, než-li je tahat grabem vždy "za ručičku".
Hlavně mi jde o druhý případ, kdy jsem následně psal chalanům do A-chatu, že s tím grabem by měli brzdit, že je pak jednou někdo určitě za to hodí na forko a máme to tu... Nic ve zlém. Je mi jasné, že nešlo o to, někoho poškodit či někomu kazit hru.
Důvodem, proč to tu píšu takto veřejně, je hlavně info pro všechny ostatní adminy, kteří jednou za čas na knife zavítají, aby pochopili, že grab není věc na zpříjemnění hraní. Ideálně by se zde vůbec nemusel používat ...
txt = slay/ban, zdržování = upozornění/slay, block = upozornění/slay, vlak = upozornění/ban. V případě velmi vzácného bugnutí postačí kick/reconnect, cheaty = ban, kb/scripty = chh.
V případě záchrany hráčů před "insta killem" díky environmentu, kdy se jedná o prvek mapy, kterým ostatně disponují téměř všechny mapy, které jsou teď v aktivním knife map poolu, se zde nic neřeší a hráči jsou ponecháni jejich zkáze, ať už úmyslné či nikoliv.
Kdyby měl někdo ještě nějaké nesrovnalosti, co se týče knifu konkrétně, ať už z řad hráčů či adminů, rád vám na ně odpovím v sz.
Hlavně mi jde o druhý případ, kdy jsem následně psal chalanům do A-chatu, že s tím grabem by měli brzdit, že je pak jednou někdo určitě za to hodí na forko a máme to tu... Nic ve zlém. Je mi jasné, že nešlo o to, někoho poškodit či někomu kazit hru.
Důvodem, proč to tu píšu takto veřejně, je hlavně info pro všechny ostatní adminy, kteří jednou za čas na knife zavítají, aby pochopili, že grab není věc na zpříjemnění hraní. Ideálně by se zde vůbec nemusel používat ...
txt = slay/ban, zdržování = upozornění/slay, block = upozornění/slay, vlak = upozornění/ban. V případě velmi vzácného bugnutí postačí kick/reconnect, cheaty = ban, kb/scripty = chh.
V případě záchrany hráčů před "insta killem" díky environmentu, kdy se jedná o prvek mapy, kterým ostatně disponují téměř všechny mapy, které jsou teď v aktivním knife map poolu, se zde nic neřeší a hráči jsou ponecháni jejich zkáze, ať už úmyslné či nikoliv.
Kdyby měl někdo ještě nějaké nesrovnalosti, co se týče knifu konkrétně, ať už z řad hráčů či adminů, rád vám na ně odpovím v sz.
► Srdcem pravý KNIFER◄ since 2008
-
VesmirCZ - CS 1.6 CheatHunter
fort píše:V tomto momente mi išlo o to, že pri hre, kde si ostal ako posledný terorista som ťa chcel "pošťuchnúť" aby hra mohla pokračovať ďalej, kedže si tam na tých bedniach čupel a nevidel som tvoju snahu pokračovať v hre. V tom momente som to zhodnotil ako zdržovanie hry, pri ktorej môžeme takéhoto hráča hodiť o zem. No nakoľko som nevidel predtým stebou problém, nechcel som ťa hodiť o zem. Z mojej strany som ťa nemal "boostnuť" ako spomenul v deme Totally nothin. To bola moja chyba. Môj zámer nebol poškodiť/uškodiť tebe ako hráčovi, ba naopak. Môj zámer bol urýchliť dianie hry ako som spomenul vyššie.
fort
u 31:20 bych s tebou na 100% souhlasil kdybych alespon dostal upozornění, pak dává smysl že bych možná mohl být za to co je v demu nějak tak "potrestán" grabem, a nebo kdybych byl na místě kam se dostaneš jedině třeba s gravitacii pak ano.
ale prostě ten grab byl uplně zbytečný, kdyby se nepoužil v tom kole, tak či onak skončí do 5 sekund at už by mě zabilo to ct co dupalo nahoře, nebo jak v tom demu je vidět bych šel pomalu v ctrl na bok tý krabice a prostě spadl. kdybys to takhle řešil stejně u všech, tak skoro každé druhé kolo použiješ grab na někoho že se zastavil někde na 4 sekundy. + v demu máš taky 1 čas kde máš autobhop a zbytečně tam skáčeš okolo když si sám a lidi pak čekam, dost podobný princip.
zjednodušeně bych řekl že používej grab jen když je to vážně nutné v tomhle případu, a nech hráče at hrajou jak chcou dokud to není nějaký extrém.
fort píše:V druhom prípade pri tvojom nahratom deme ide o to, že som chcel "pomôcť" hráčovi Vesmir nakoľko z krajného pohľadu sa mi zdalo, že padol nechtiac a tým pádom som ho stihol grabnúť a vytiahnuť naspäť hore. On následne zoskočil dole, naspäť ako bolo možné vidieť na deme. Videl som x prípadov kedy admini použili grab pri takýchto prípadoch, keď hráč neúmyselne padne do miesta, kde je okamžite mŕtvy. Preto som to práve spravil aj ja. Jednoducho povedané chcel som mu pomôcť pred určitou smrťou. Tak isto aj ako v prvom prípade(deme) som nechcel nijak poškodiť/uškodiť hráčovi, naopak pomôcť...
fort
tady je asi jasný co je špatně, jakýkoliv použití admin nástrojů k zvýhodnování hráče je špatné, klidně tohle dělej když jste sami 2 admini na serveru v tom není problém, ale jakmile tam jsou hráči tak už bych řekl že tyhle věci bys neměl dělat. jediný co tak můžu říct je že koukej se na ty nástoje jako něco co bys měl používat co nejméně co to jde, než to používat tady a támhle a tedka tu atd no víš co myslím.
fort píše:K môjmu vyjadreniu je to všetko. Ako som už spomenul v predošlej, mojej odpovedi. Za vzniknuté komplikácie a moje pochybenia sa ospravedlňujem a som pripravený si odniesť následky za tieto moje pochybenia.fort
admin očividně je otevřený k tomu že mohl udělat chybu, tak doufám že si od tohodle něco vezme, nějaký ty informace a že se to nestane znovu, a tím bych tohle asi uzavřel tuhle celou stížnost, můžete to hodit jako vyřešený.

https://steamcommunity.com/profiles/76561198319558659
-
romanvesmir - Akademik
Admin bude poučený...
Sťažnosť oprávnená
Sťažnosť oprávnená
Night gathers, and now my watch begins.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1