• Stránka 1 z 1
[V] Seweee, F3N0M3N
Dobře, tak to vyřešíme tu. Mám pár otázek. Najdu se v banlistu, přičemž jsem ani v tu dobu nebyla doma. Nasraná napíšu unban žádost (protože mám na to právo, víš Sewe? Bejt nasraná za něco neoprávněného
) a ty mi ji zamítneš, protože jsem ji nenapsala slušně? Na co si hraješ? Máš to napsaný v životopisu, že si admin na csku? Máš za to ocenění? Vy uděláte chybu a já mam na vás bejt ještě slušná?
Takhle to na světě nefunguje ale.
Já za to fakin evip zaplatila prachy a to že mi tu nějaký randomák napaří permu jen tak, je co? Pohodička jo? Budu čekat hodiny na vyřízení a pak mi druhý randomák žádost zamítne PrOtoŽe JsEM ji NENapsAlA slUŠnĚ. Mam dost z vás.

- terezieee
- Amatér
[V] Seweee, F3N0M3N
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Seweee, F3N0M3N
Asi to máš v životě těžké, je mi Tě líto...možná puberta by ještě tohle chování omlouvala
Ale i puberťák by pochopil, že by měl napsat novou UB žádost, bez nadávek a bylo by jasné, že bys tam důkazy dostala.

Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
co to furt mektáte o těžkym životě?
vy uděláte chybu a já mam být ještě v pohodě a posílat srdíčka nebo co?
jaký důkazy? žádný důkazy nemůžou existovat, nebyla jsem doma chápeš to?
puberta prej xDDD ta je dávno za mnou chlapče.

- terezieee
- Amatér
Chybovat je lidské, avšak pokud si myslíš, že někdo udělal chybu a budeš na nás hejkat, všechny shazovat, nadávat na systém a poroučet, tak ti nikdo důkazy - a natož unban dávat nebude a můžeš mít těch vip klidně 30. V životě to tak nefunguje, tak si na to tady také nezvykej.
Pokud bys vše hned napsala jak jsi měla, tak teď může být vyřešeno. Každopádně do týdne času dost, tak to zkus ještě jednou a slušně, alespoň se omluvit a upustit na drzosti.
Pokud bys vše hned napsala jak jsi měla, tak teď může být vyřešeno. Každopádně do týdne času dost, tak to zkus ještě jednou a slušně, alespoň se omluvit a upustit na drzosti.
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
-
Dandeenka - Spamerův sluha
Oh wow. Hezky napsané. Já se ještě budu omlouvat vám?
No tak to je úlet. Upustit na drzosti..... ach bóže. Nic, radši si koupim unban. Užijte si moje 2 stovky, kupte si za ně mozky třeba. Dovi.

- terezieee
- Amatér
• Stránka 1 z 1