• Stránka 1 z 1
[Z]Žádost o práva / JB
Název: JB / Ropit56
Zdravím, žádám o provedení zkoušky na admin práva s mírným doučováním (ts, steam)
Nick ve hře: Ropit56
Nick na fóru: Ropit
Profil na fóru: https://www.gamesites.cz/forum/ucp.php
Věk: 19
Steam nick: Ropit56
Steam ID: STEAM_0:1:420222528
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=2885
Nějaké bany anebo prohřešky (GS, jiný portál): Je fakt, že jsem byl před dvěma týdny vulgární, ale už teď se snažím být slušný a vychází mi to (spíše to bylo bráno ze srandy, možná si vzpomene admin dushan
) a něco, co jsem měl tak 5 let zpátky, ale to už si nevzpomínám (možná jenom nějaký kick, kdy jsem začínal hrát JB
).
Něco o mně: Zdravím, jsem normální chlap/ec,
který si jde za svým cílem (ježiš, to je blbost
). No prostě každý máme nějaký ten cíl, zábavu a všechno možného. Ale když jsme sami a unavení nebo máme náladu si sednout za ten monitor, tak si jdeme zahrát ten JB. Já se za ním rád vracím. Potkám tam nový lidi, někteří jsou aj fajn. Ale jsou tu i lidi, kteří tu hru nehorázně kazí. Jsou tu tací, kteří ty pravidla neumí a těm bych chtěl pomoct. Už dvakrát jsem tu dělal akademii a málem jsem to dodělal, kdyby mě to zas nepřestalo bavit.
Ale teďka bych tu toho admina chtěl dodělat bez akademie. Nějaké ty hodiny mám nahrané, pravidla si ještě pamatuji z dřívějška, ikdyž na některé bych se potřeboval zeptat a poradit se.
Jinak co takhle o mě... Dám si rád pivo, mám skvělou práci v oboru zedníka. Chodíváme s rodinou či s přáteli na nějaké akce. Ať už to jsou nějaké vesnické dechovky či pořádný rockec! Mám svoje koníčky, které se zdokonalují, ale chce to ještě dost práce. A mám rád Pilsner. Což mi teď připomíná, že mi nějak vyprahlo. Ale ne, dělám si srandu, mám rád gambáča.
Proč by jsem chtěl na GS adminovat?: ↑
Díky, že jste si našli čas na přečtení této žádosti.
Zdravím, žádám o provedení zkoušky na admin práva s mírným doučováním (ts, steam)
Nick ve hře: Ropit56
Nick na fóru: Ropit
Profil na fóru: https://www.gamesites.cz/forum/ucp.php
Věk: 19
Steam nick: Ropit56
Steam ID: STEAM_0:1:420222528
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=2885
Nějaké bany anebo prohřešky (GS, jiný portál): Je fakt, že jsem byl před dvěma týdny vulgární, ale už teď se snažím být slušný a vychází mi to (spíše to bylo bráno ze srandy, možná si vzpomene admin dushan

Něco o mně: Zdravím, jsem normální chlap/ec,

Jinak co takhle o mě... Dám si rád pivo, mám skvělou práci v oboru zedníka. Chodíváme s rodinou či s přáteli na nějaké akce. Ať už to jsou nějaké vesnické dechovky či pořádný rockec! Mám svoje koníčky, které se zdokonalují, ale chce to ještě dost práce. A mám rád Pilsner. Což mi teď připomíná, že mi nějak vyprahlo. Ale ne, dělám si srandu, mám rád gambáča.

Proč by jsem chtěl na GS adminovat?: ↑
Díky, že jste si našli čas na přečtení této žádosti.
Buď sám sebou, jestli chceš jednou uspět.
-
Ropit - Zkušený
[Z]Žádost o práva / JB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o práva / JB
Ještě abych se vyjádřil k tomu, tak to doučování jsem myslel, kdyby si nějaký admin našel čas, že by mě trochu prozkoušel před závěrečnými zkouškami a popřípadě vysvětlil.
-
Ropit - Zkušený
Re: Žádost o práva / JB
Nahlášení které máš jsou staré několik měsíců. Ve tvém chatu (jak zde sám i píšeš) jsem našel věci, které by zde úplně být neměly. Nahlašuj proto tedy do PP, zlepši své vyjadřování a za měsíc to můžeš zkusit znova.
Zamítnuto.
Zamítnuto.
Until I End Up Dead
-
AJayy - CS 1.6 HLSA
Re: [Z]Žádost o práva / JB
Rozumím
Vaše zpráva obsahuje 7 znaků, nastavené minimum je ale 10.
Vaše zpráva obsahuje 7 znaků, nastavené minimum je ale 10.
-
Ropit - Zkušený
Zdravím, chtěl bych obnovit tuto žádost. Polepšil jsem se ve vyjadřování a mám nahrané poměrně dost hodin, ale to jsem už měl, když jsem si žádal poprvé. Dostal jsem ban za jednu situaci a ponaučilo mě to a poptal jsem se admina, jak by to mělo správně vypadat. Nahlášení jsem do topicu PP módu JB nahlašoval. Vím že jich moc není, ale doufám, že to bude stačit. Spíše jsem se to snažil řešit rovnou na serveru. Pokud třeba padnul FK, aby to hráč pak vykompenzoval VD, anebo když hráč něco porušil, tak jsem ho upozornil a popřípadě vysvětlil, jak by to správně mělo být.
Děkuji za přečtení této žádosti.
Děkuji za přečtení této žádosti.
-
Ropit - Zkušený
Obnovujem túto žiadosť, admini mi môžu písať referencie...
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Re: [v riešení]Žádost o práva / JB
Dostal jsi nedávno ban. Další žádost si můžeš podat za měsíc.
Zamítnuto.
Zamítnuto.
Until I End Up Dead
-
AJayy - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1