I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Z]Šikana zo strany BACK TO GAME

Příspěvekod adrijan » 21 bře 2023, 19:12

Krásny večer, hlásim sa opäť. Chcel by som nejaký kontakt najlepšie na majiteľa serveru. Prišiel som na DUST2 ONLY1 s menom Adrian:) duhovy dubak game - za čo som bol upozorneny. NEROZUMIEM ZA ČO SOM BOL UPOZORNENY - je to obyčajne meno, ktorým som nikoho žiadnym spôsobom neurážal. Následne mi admin BACK TO GAME zmenil meno na player alebo niečo také tak som si dal meno Adrian:) trpim syndromom admina, za ktory som dostal opätovný ban na 24. hodín.

Ozaj sa vas teraz pytam či toto už nehraniči troška so šikanovanim v hre zo strany admina, ktory je zjavne ozaj pribrzdeny (inak sa ani nazvat neda) a ktoremu ocividne vadim. ZIADNYM SPOSOBOM SOM HO NEURAZAL, NIJAK SOM NANHO NENARAZAL A OD KEDY SOM PRISIEL DO HRY SOM LEN NORMALNE HRAL, PLNIL SI CIEL HRY A BEZ SLOVA HRAL. Je mi jedno čo on si hlada v mojich nickoch a ked sa ho dotykaju take primitvne nicky ake si davam mna nezaujima, to nie je dovod na to aby ma obmedzoval doslova BEZDOVODNE V HRE. Je mi jasne, ze sa ho budete zastavat ako kazdeho admina, ale to co robi fakt nie je normalne. OPAKUJEM SA NIJAK SOM HO NEURAZAL!!!
adrijan
Pokročilý
Pokročilý

[Z]Šikana zo strany BACK TO GAME

od Rumcajz » 21 bře 2023, 19:12

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Šikana zo strany BACK TO GAME

Příspěvekod Derakh12 » 21 bře 2023, 19:46 VIP

Sem rád že si mi zkrátil vyjádření, tím že ses sám doznal a popsal situaci. Každopádně ti tam chybí i to že si dostal kick :)

Napojil ses na serveru s nickem, který měl za úkol jen jedno..Provokovat.
Byl si upozorněn na změnu, neposlechl si tak si dostal kick. Napojil ses se stejným nickem, byl ti nick změněn. Hned v dalším kole sis dal nick "Adrian:)TRPIM SYNDROMOM ADMINA" další provokace. Proto si odešel s banem.
Nemám absolutně žádný důvod tě šikanovat, což ty očividně si myslíš jak si tvrdý když to zkoušíš :)

Hezký zbytek večera.
Kdykoliv mlčky skloníte hlavu, pokaždé umíráte. Když jdete s hlavou vztyčenou, zemřete jen jednou-Giovani Falcone

@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
Derakh12
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod adrijan » 21 bře 2023, 19:52

Pytam sa ta opat. Ako konkrétne ťa provokujú slová "duhovy, dubak, game"? Ako konkretne ta provokuju slova "trpim syndromom admina" . Čo mam ja s tym ze teba to provokuje? Vies kolko veci na svete provokuju mna, lenze to nie je moj problem, že ma provokuju. Nikomu som nenadaval, hral som bez cheatov, nič zle som na serveri nerobil. TY MAS OCIVIDNE ZJAVNY PROBLEM SO MNOU AKO HRACOM a neustale si hladas dovody na to, aby si ma banoval. UPOZORNUJES MA ZA UPLNE NEZMYSLY, KTORE S HROU NEMAJU NIC SPOLOCNE A BANUJES MA ZA TO, ZE MAM NICK AKY MAM. Vsetko ohladom mojho hrania ti vadi a preto ziadam, aby ste mi dali kontakt na nejakeho majitela servery, pripadne na nejakeho hlavneho admina, pretoze toto co robis je urcite neadekvatne tomu co vlastne ja ani nerobim.
MNE SI UPLNE UKRADNUTY, AKO OSOBA, AKO ADMIN, AKO HRAC. JA NA SERVERI HRAJEM UPLNE NORLAMLNE, nikomu tam nenadavam, nič neporusujem. TY SA NEUSTALE VYHOVARAS ZE TA NIECO PROVKUJE- ALE OPAKUJEM - TO NIE JE MOJ PROBLEM. Na teba nijakym sposobom nenarazam, tak sa uz uvedom.
adrijan
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod adrijan » 21 bře 2023, 19:58

A ak ta mozem poprosit, ked si uz admin a je tu vas viacero, poprosim vas o nejake zakladne pravidla, ktore je potrebne dodrziavat na serveri a nejake konkretne pravidlo, ktore definuje NICK AKO PROVOKATIVNY. Či to funguje na principe adminovi sa nieco nepaci tak kickuje a banuje aj ked vyslovene ZA NIC ??????????? TEBE SA NEPACI NIC OHLADOM MOJHO HRANIA A VZDY SI NAJDES NEJAKY PROBLEM CO SA MA TYKA AJ KED TO PROBLEM NIE JE. SIKANUJES MA V HRE A BANUJES MA ZA NEZMYSLY. Budem tu kludne pisat staznosti donekonecna, lebo zenuzivas svoje pravomoci a myslis si o seba vela len preto, že si mas prava v nejakej hre.
adrijan
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Derakh12 » 21 bře 2023, 21:22 VIP

adrijan píše:Pytam sa ta opat. Ako konkrétne ťa provokujú slová "duhovy, dubak, game"? Ako konkretne ta provokuju slova "trpim syndromom admina" . Čo mam ja s tym ze teba to provokuje? Vies kolko veci na svete provokuju mna, lenze to nie je moj problem, že ma provokuju. Nikomu som nenadaval, hral som bez cheatov, nič zle som na serveri nerobil. TY MAS OCIVIDNE ZJAVNY PROBLEM SO MNOU AKO HRACOM a neustale si hladas dovody na to, aby si ma banoval. UPOZORNUJES MA ZA UPLNE NEZMYSLY, KTORE S HROU NEMAJU NIC SPOLOCNE A BANUJES MA ZA TO, ZE MAM NICK AKY MAM. Vsetko ohladom mojho hrania ti vadi a preto ziadam, aby ste mi dali kontakt na nejakeho majitela servery, pripadne na nejakeho hlavneho admina, pretoze toto co robis je urcite neadekvatne tomu co vlastne ja ani nerobim.
MNE SI UPLNE UKRADNUTY, AKO OSOBA, AKO ADMIN, AKO HRAC. JA NA SERVERI HRAJEM UPLNE NORLAMLNE, nikomu tam nenadavam, nič neporusujem. TY SA NEUSTALE VYHOVARAS ZE TA NIECO PROVKUJE- ALE OPAKUJEM - TO NIE JE MOJ PROBLEM. Na teba nijakym sposobom nenarazam, tak sa uz uvedom.

Nikomu nenadáváš? Mám ti sem opět poslat tvůj chat z hlstats nebo si ho najdeš sám v minulé stížnosti? :lol:

Včera si dostal ban za to že si mě urážel že sem homosexuál, dnes ses to pokusil očůrat duhovou vlajkou. To že ty a Rytmus slovo dubak používáš jako náhradu za pánské přirození ví každý, kdo s vámi stráví na serveru pár minut :) Takže v podstatě si udělal to co včera, jen dnes si na to šel s trochu více IQ.

Aj tak to nevyšlo :)

Nespamuj a vyčkej na vyjádření vyššího admina.
Kdykoliv mlčky skloníte hlavu, pokaždé umíráte. Když jdete s hlavou vztyčenou, zemřete jen jednou-Giovani Falcone

@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
Derakh12
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod adrijan » 21 bře 2023, 21:26

MORE TY SI EXTREMNE VZTAHOVACNY, KEBY SOM NAPISAL TEBE PRIAMO, ZE ADMIN TY SI GEJ, ADMIN TY SI DUBAK. nic by som nepovedal, ale ja som ti nic neadresoval a ani ta neriesil. to ze ty si domyslas neni moj problem. mimochodom, na serveri uz hram opat, mozes si prist so mnou zastrielat. :-* nijak som sa nesnazil obist ziadne nadavky, dnes som ta absolutne neriesil a ty si ma kickoval za to ze tebe sa nepaci moj nick?
adrijan
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod adrijan » 21 bře 2023, 21:32

a ver, ze to tu budem ohladom teba spamovat nonstop. posvietim si na teba a kazdy tvoj preslap bude nahlaseny tu na gamesites. dufam, ze sa budeme spolu takto hrat donekonecna. tak ako ty mi davas nezmyselne bany do hry, tak ja teba budem nahlasovat. :) a je mi to jedno co si o tom budu mysliet tvoji spoluadmini.
adrijan
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Seweee » 22 bře 2023, 18:18

Chodíš na server úmyslně provokovat adminy. Nemám problém si na Tebe taky posvítit ;) Pokud budeš spamovat fórum nesmysly, dostaneš ban i tady.

Zamítnuto.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Stížnosti na Adminy