• Stránka 1 z 1
[V]NEOPRÁVNENÝ BAN
Ahojte. Mám sťažnosť na adminov KODER BOTHUNTER a WanTed. Dostal som od nich 3 alebo 4 BANY za WH ktoré som nemal ani mať nebudem.Chcel by som vidieť demo z rospisom kedy údajne podvádzam. Kúpil som si UNBANY a píšem tu preto aby som všetko vysvetlil a aby sa to taký omyl zo strany adminov viac neopakoval.
Za pochopenie ďakujem.
Za pochopenie ďakujem.
- iVANNNNN
- Pokročilý
[V]NEOPRÁVNENÝ BAN
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: NEOPRÁVNENÝ BAN
ahoj uBAH, vzhľadom na to, že si vždy okamžite kúpil ub na servery, demá už nemám.
nabudúce zažiadaj o ub tu na fore podľa vzoru, to bude mať admin povinnosť dodať vyčasované demo/á ako dôkaz.
nabudúce zažiadaj o ub tu na fore podľa vzoru, to bude mať admin povinnosť dodať vyčasované demo/á ako dôkaz.
nemám pero.
-
RKBoy - Amatér
OK. Ďakujem za odpoveď.
- iVANNNNN
- Pokročilý
Si v sťažnosti na adminov, nabudúce napíš sem unban-zadost-f841.html
Dema mažem keď si hráč kúpi UB hneď ako ty. A ci dostaneš permu za wh alebo za neplnenie ciele hry kde uz mas cca 18 banov a ktoré máš v obľube tak to máš jedno.
Dema mažem keď si hráč kúpi UB hneď ako ty. A ci dostaneš permu za wh alebo za neplnenie ciele hry kde uz mas cca 18 banov a ktoré máš v obľube tak to máš jedno.
„All things are difficult before they are easy.“
-
Vandoren - Sponzor
Ahoj wanted.
Pernamentný ban za neplnenie ciela hry som nedostal ani raz ale dal si mi ban maximálne na 2 týždne.Potom zrazu dostanem niekoľko pernamentných za WH.Podľa mňa je to neadekvátne rozhodnutie s tvojej strany.
A ak sa ti nezdá, že neplním ciele hry tak ma stačí upozorniť.Ja sa snažím pravidlá dodržiavať ale niekedy sa mi ťažko hrá keď mám proti sebe lepší tým ako my.
Za pochopenie ďakujem.
Pernamentný ban za neplnenie ciela hry som nedostal ani raz ale dal si mi ban maximálne na 2 týždne.Potom zrazu dostanem niekoľko pernamentných za WH.Podľa mňa je to neadekvátne rozhodnutie s tvojej strany.
A ak sa ti nezdá, že neplním ciele hry tak ma stačí upozorniť.Ja sa snažím pravidlá dodržiavať ale niekedy sa mi ťažko hrá keď mám proti sebe lepší tým ako my.
Za pochopenie ďakujem.
- iVANNNNN
- Pokročilý
iVANNNNN píše:Ahoj wanted.
Za pochopenie ďakujem.
Odomna si ban za wh dostal raz .... nie niekoľko krát.
„All things are difficult before they are easy.“
-
Vandoren - Sponzor
Jak je napsáno, v případě, že s banem nesouhlasíš, tak máš možnost si podle vzoru zažádat o unban zde na fóru.
Vyřešeno.
Vyřešeno.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
Re: [V]NEOPRÁVNENÝ BAN
dobry den vam prajem dostal som ban nepravom to co ma toto znamenat ako si to dovolujete admin bowie? chcem ho nahlasit nepravom chcem dvokaz demo ak ma to si clovek ani nemoze zahrat
- Venom2spet
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1