• Stránka 1 z 1
[Z]Žádost o admin práva
Nazev: sSMiCkOo++
Ahoj, rád bych žádal práva na servery Only_dust2 #1,Sniper DeatchMatch a Sniper War #1
Nick v hře : sSMiCkOo++
Nick na forum : sSMiCkOo
Vek : 27
Steam nick : sSMiCkOo++
Steam ID : STEAM_0:1:76640313
Zdravím vás všechny. Rád bych požádal o práva na servery viz nahoře. Hraju docela často na těchto serverech, a občas se stává, že je tam cheater. Bohužel dřív než se sežene admin, tak se radši odpojím.
Mám s adminstvím zkušenosti, jelikož jsem před 7 lety měl své servery a vím, co vše to obnáší. Bohužel z důvodu času jsem ty servery musel zrušit.
Ahoj, rád bych žádal práva na servery Only_dust2 #1,Sniper DeatchMatch a Sniper War #1
Nick v hře : sSMiCkOo++
Nick na forum : sSMiCkOo
Vek : 27
Steam nick : sSMiCkOo++
Steam ID : STEAM_0:1:76640313
Zdravím vás všechny. Rád bych požádal o práva na servery viz nahoře. Hraju docela často na těchto serverech, a občas se stává, že je tam cheater. Bohužel dřív než se sežene admin, tak se radši odpojím.
Mám s adminstvím zkušenosti, jelikož jsem před 7 lety měl své servery a vím, co vše to obnáší. Bohužel z důvodu času jsem ty servery musel zrušit.
- sSMicKOo
- Kolemjdoucí
[Z]Žádost o admin práva
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o admin práva
Ahoj, žádost není úplně sepsaná, jak by měla být. K tomu žádné nahlášení v sekci Porušení pravidel. Dejme tomu měsíc alespoň, nahlašuj do Porušení pravidel, ať se uvidí, co v Tobě je 
Momentálně tedy zamítnuto.

Momentálně tedy zamítnuto.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1