• Stránka 1 z 1
[V]Neplnění zm povinnosti
Nick: gEcKox t.tv/bradleexd
SteamID: # 2 "gEcKox t.tv/bradleexd" 446 STEAM_0:0:226973247 25 10:07 10 0 (Screen steamID:) https://ctrlv.cz/fryn
Důkaz: (demo): https://easyupload.io/rin0fn
Vyčasování dema: 81.51.40
Popis situace: Hráč schválně neplní povinnosti zm, nezmínil že afkuje, informovál jsem dokonce admina ForTa ať hráč dostane RoundBan tak jako ho vždy dostávám já, např. když jsem si šel pro pití, tak po návratu už jsem měl 2 roundbany.
Povšimněte si že hráč zhruba 5 sekund před koncem kdy se blížila chvíle kdy bude CT najednou začal být aktivní.
Chtěl bych aby na všechny hráče a to bez výjimek byl kladen stejný důraz jako na mě a kolegu Maru
Požadují proto aby hráč byl potrestán adekvátním trestem jako každý jiný hráč a aby nebylo nadržováno ze strany admin teamu.
Admini mají být přece nestranní
Na demu je vidět že hráč to vyloženě dělá schválně a nedělá to poprvé, takže poprosím o adekvátní pokárání
Hezký zbytek dne nýmandi 
SteamID: # 2 "gEcKox t.tv/bradleexd" 446 STEAM_0:0:226973247 25 10:07 10 0 (Screen steamID:) https://ctrlv.cz/fryn
Důkaz: (demo): https://easyupload.io/rin0fn
Vyčasování dema: 81.51.40
Popis situace: Hráč schválně neplní povinnosti zm, nezmínil že afkuje, informovál jsem dokonce admina ForTa ať hráč dostane RoundBan tak jako ho vždy dostávám já, např. když jsem si šel pro pití, tak po návratu už jsem měl 2 roundbany.
Povšimněte si že hráč zhruba 5 sekund před koncem kdy se blížila chvíle kdy bude CT najednou začal být aktivní.
Chtěl bych aby na všechny hráče a to bez výjimek byl kladen stejný důraz jako na mě a kolegu Maru

Požadují proto aby hráč byl potrestán adekvátním trestem jako každý jiný hráč a aby nebylo nadržováno ze strany admin teamu.
Admini mají být přece nestranní

- BoreczeTmy
- Pokročilý
[V]Neplnění zm povinnosti
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Neplnění zm povinnosti
A pozor, gecko si bude vymýšlet něco tohoto typu : Odepisoval jsem fortovi na steamu, atd.. volaji spolu na discordu a proto admin ForT přehlíží jeho porušování pravidel
- BoreczeTmy
- Pokročilý
Kdyby jsi neafkoval své RBčka tak by jsi věděl že jsem se napojil a plnil jsem, pak mi bylo řečeno že jsi dal něco na Fórum, tak jsem řekl ForTíkovi že se jdu podívat a napsat ti tam jak to je.
Takže admin věděl že tam nejsem tu chvilku.

Ano mám RNko, AimBot, WallHack, SH, KB a všechny cheaty co Vás napadnou
))^^

-
McEcKo - Pokročilý
Vtipné je že jsem mu před streamem řekl že se jdu podívat jelikož on byl ten kdo mi řekl že jsi něco dal na forko 

))^^

-
McEcKo - Pokročilý
To co píšeš dává nesmyls, páč jsem to teprve natáčel, tudíž to na foru ještě být nemohlo, zde dokladam další důkaz z další mapy že opět neplníš povinnosti a afkuješ jen proto, ať máš co nejmíň umrti. Zmiňoval si to i na svém streamu, že vždy afkuješ třeba minutu až 2 minuty kvůli rank statům. Jestli chceš něco řešit, tak se ze serveru odpoj tak jako to musím dělat já 
Zde posílám druhé demo další mapu, https://easyupload.io/p20pwn
Na demu je jasně vidět že hráč afkuje opět přes minutu, opět jsem upozornil ForTa a fort to opět přehlížel kvůli tomu že spolu voláte na discordu.
Ve svém streamu často zmiňuje že on trestaný nebude, že je domluvený s blaznem že bude admin, že ho admini poslouchají na slovo atd..
link dalšího dema: https://easyupload.io/p20pwn
vyčasování : 15.08.68
Vtipné je že mě schválně provokuješ a ptáš se mě jak si užívám bany a potom porušuješ pravidlo že neplníš své zm povinnosti
Zde dodavam provokací z hlstats :
2023-03-28 17:44:07 f0cus Thommy neprovokuj Gamesites.cz ^BaseBuilder New bb_alley
2023-03-28 17:44:02 gEcKox t.tv/bradleexd užíváš rb? Gamesites.cz ^BaseBuilder New bb_alley
2023-03-28 17:33:36 gEcKox t.tv/bradleexd užíváš si ty rbčka? Gamesites.cz ^BaseBuilder New bb_inferno_fix
2023-03-28 17:33:40 gEcKox t.tv/bradleexd nemáš zač Gamesites.cz ^BaseBuilder New bb_inferno_fix
2023-03-28 17:27:39 gEcKox t.tv/bradleexd podívej se na forko ,* Gamesites.cz ^BaseBuilder New bb_inferno_fix
2023-03-28 17:27:34 gEcKox t.tv/bradleexd thommy Gamesites.cz ^BaseBuilder New bb_inferno_fix
Zde je jasně vidět provokace z geckove strany
Jestli bude mít někdo kecy z adminu že se na serveru chovám nevhodně, ano to uznávám ale pykám za to formou banů. Takže následná provokace podle mě příjde nevhod

Zde posílám druhé demo další mapu, https://easyupload.io/p20pwn
Na demu je jasně vidět že hráč afkuje opět přes minutu, opět jsem upozornil ForTa a fort to opět přehlížel kvůli tomu že spolu voláte na discordu.

link dalšího dema: https://easyupload.io/p20pwn
vyčasování : 15.08.68
Vtipné je že mě schválně provokuješ a ptáš se mě jak si užívám bany a potom porušuješ pravidlo že neplníš své zm povinnosti

Zde dodavam provokací z hlstats :
2023-03-28 17:44:07 f0cus Thommy neprovokuj Gamesites.cz ^BaseBuilder New bb_alley
2023-03-28 17:44:02 gEcKox t.tv/bradleexd užíváš rb? Gamesites.cz ^BaseBuilder New bb_alley
2023-03-28 17:33:36 gEcKox t.tv/bradleexd užíváš si ty rbčka? Gamesites.cz ^BaseBuilder New bb_inferno_fix
2023-03-28 17:33:40 gEcKox t.tv/bradleexd nemáš zač Gamesites.cz ^BaseBuilder New bb_inferno_fix
2023-03-28 17:27:39 gEcKox t.tv/bradleexd podívej se na forko ,* Gamesites.cz ^BaseBuilder New bb_inferno_fix
2023-03-28 17:27:34 gEcKox t.tv/bradleexd thommy Gamesites.cz ^BaseBuilder New bb_inferno_fix
Zde je jasně vidět provokace z geckove strany

Jestli bude mít někdo kecy z adminu že se na serveru chovám nevhodně, ano to uznávám ale pykám za to formou banů. Takže následná provokace podle mě příjde nevhod

- BoreczeTmy
- Pokročilý
Geecko přestaň mě křivě obviňovat že afkuju své rbčka, dolož buď to důkaz, nebo se nevyjadřuj 
Ačkoliv od rána plním své povinnosti a čekám až mě skončí mé roundbany tak mě to uráži.
Vtipné je to že mě neustále nahlašuješ, blaznovi, nemám ani důkazy za co ty roundbany mám, a první co uděláš tak porušíš pravidlo že neplníš své povinnosti za ZM. a provokativně napíšeš Thommy tak co jak si užíváš roundbany. Dobře nahlásil si mě tak mě potom zbytečně neprovokuj a neporošuj pravidla.
Kážeš vodu a piješ víno

Ačkoliv od rána plním své povinnosti a čekám až mě skončí mé roundbany tak mě to uráži.
Vtipné je to že mě neustále nahlašuješ, blaznovi, nemám ani důkazy za co ty roundbany mám, a první co uděláš tak porušíš pravidlo že neplníš své povinnosti za ZM. a provokativně napíšeš Thommy tak co jak si užíváš roundbany. Dobře nahlásil si mě tak mě potom zbytečně neprovokuj a neporošuj pravidla.
Kážeš vodu a piješ víno

- BoreczeTmy
- Pokročilý
Vtipné je, že doslova admin tě přistihl při bugováni Round Banů, a bylo na forku jelikož jsi dal včera večer v 22:38
A připojil jsem se na server plnil jsem a jen co mi fortík řekl že jsi tam něco dal tak jsem se šel podívat, protože Vím že ty RB máš odemně
A to že jsem se ptal, není provokace, je to protože si to zasloužíš, kazíš hru skoro všem hráčům tady, věčně nadáváš, spamuješ voice, a ignoruješ varování adminů
Měl by jsi se začít chovat na svůj věk.

))^^

-
McEcKo - Pokročilý
Geecko, nevím co si dnes fetoval, ale ani nevím jak se bany obchází. Jsem na serveru od rána aby mi roundbany mizely, mizí mi po 1. roundbanu za kolo. a že to není provokace ? já bych řekl že je
Ty nemáš právo rozhodovat od toho co si já zasloužím a co ne, od toho jsou admini a také jsem za to trestaný. Logický za to dostavám bany které si odpykávám ať už to jsou bany na chat nebo RoundBany. Tady ta stížnost je na tebe takže nechápu proč tady píšeš něco o mém chování když to už dávno vyřešili admini.
Prostě věčně afkuješ nikdo tě netrestá, minule si na serveru hráč objednával evipko byl afk zhruba 2 min a dostal hned roundbany, ty afkuješ 2 kola po sobě a nedostaneš nic. Upozorňoval jsem několikrát forta ať už ti dá roundban bohužel je to tvůj kamarádiček s kterým voláš na DC takže tě neřeší a přehlíží tvé porušovaní pravidel. Na všechny má být stejný metr takže by si měl být řádně potrestán.

Prostě věčně afkuješ nikdo tě netrestá, minule si na serveru hráč objednával evipko byl afk zhruba 2 min a dostal hned roundbany, ty afkuješ 2 kola po sobě a nedostaneš nic. Upozorňoval jsem několikrát forta ať už ti dá roundban bohužel je to tvůj kamarádiček s kterým voláš na DC takže tě neřeší a přehlíží tvé porušovaní pravidel. Na všechny má být stejný metr takže by si měl být řádně potrestán.
- BoreczeTmy
- Pokročilý
Gecko jsi kamarád s ceehickem i fortem, důkaz je to že si pod mojí stížnost na admina ceehiska argumentovál tím, že sis tam vymýšlel svá pravidla. Takže ti admini tě netrestají tím pádem tě musím dávat na forum, aby to řešili nestranní admini.
Admin musí být nestranný.
Admin musí být nestranný.
- BoreczeTmy
- Pokročilý
Nevím kde jsi vzal že jsem byl s Cehiskem kamarád když jsme se neznali v tu dobu, a šli jsme si doslova po krku.
A Cehisek mi chtěl dát před pár dny RB ale Fortík věděl že jsem tu nebyl, protože jsem si potřeboval odskočit. 

))^^

-
McEcKo - Pokročilý
Nespamuj mi mojí stížnost, důkazem je to, že jste si například na discordu říkali jak jste rádi že mám ban poté ještě vytáhnu hlstats od admina ceehiska jak mi píše taky provokativní zprávy ohledně toho že mám roundbany. To je myslím si že dostačující důkaz.
- BoreczeTmy
- Pokročilý
Re: [V řešení]Neplnění zm povinnosti
Ahoj, omlouvám se za spoždění, bohužel jsem měl toho teď více, každopádně...
Za 1. Afkování opravdu nebudu banovat, za mě je to spíše na kick, max 2rb, pokud to ale uvidim častěji, samozřejmě ho zabanuju, bohužel tohle se spíše banuje přímo na serveru.
Za 2. Pokud jsou na serveru admini, kteří nejednají dvojím metrem, můžeš je nahlásit do stížností.
Za 3. Gecko si určitě bude dávat větší pozor na provokace! Nebudu tolerovat to, když někdo dostane ban a jiný hrači ho budou naschvál provokovat.
Za 4. Pokud někoho nahlašujete, přestaňte spamovat, vyříkat si to můžete jinde než v topicu, ve kterém stejně nic nezměníte
Díky za snahu
Za 1. Afkování opravdu nebudu banovat, za mě je to spíše na kick, max 2rb, pokud to ale uvidim častěji, samozřejmě ho zabanuju, bohužel tohle se spíše banuje přímo na serveru.
Za 2. Pokud jsou na serveru admini, kteří nejednají dvojím metrem, můžeš je nahlásit do stížností.
Za 3. Gecko si určitě bude dávat větší pozor na provokace! Nebudu tolerovat to, když někdo dostane ban a jiný hrači ho budou naschvál provokovat.
Za 4. Pokud někoho nahlašujete, přestaňte spamovat, vyříkat si to můžete jinde než v topicu, ve kterém stejně nic nezměníte
Díky za snahu

-
eXiii - Profesionál
• Stránka 1 z 1