• Stránka 1 z 1
[V] Stížnost, nebo dotaz ?
Dobrý den chtěl bych podat stížnost a zároveň bych se chtěl zeptat za co mám ban na chat na 12h.
Popis situace: Povídal jsem si s hráčem Maraa na basebuilder serveru samozřejmě když se nestavělo abych nespamoval voice kdyby se chtěl někdo na něčem domluvit a z ničeho nic jsem dostal ban na 12 hodin za provokaci. Poté jsem nemohl logicky psát a zajímalo mě, proč jsem dostal ban, tak jsem se ForTa slušně ptál na to mi bylo odpovězeno že údajně za provokací, a když jsem se ho ptal koho jsem provokoval páč jsem jen řekl že má žena jde do čsmt( česko slovensko má talent, hrát piškovrky), tak mě neustále kickoval a nakonec mě dál i BAN do hry na 2 hodiny. Proto bych poprosil aby admin ForT u kterého mám podezření že je kamarád od Geecka s kterým volá na discordu, doložil důkaz o tom jak jsem ho tedy urazil. Poprosím to formou vyčasovaných dem. Děkují hezky zbytek dne vám přeje váš oblíbený hráč Thommy.
SID ForT:# 9 "ForT." 44 STEAM_0:1:533051228 25 1:53:57 9 0
SID Thommy: #12 "f0cus Thommy" 121 STEAM_0:1:156018902 0 00:07 9 0
Popis situace: Povídal jsem si s hráčem Maraa na basebuilder serveru samozřejmě když se nestavělo abych nespamoval voice kdyby se chtěl někdo na něčem domluvit a z ničeho nic jsem dostal ban na 12 hodin za provokaci. Poté jsem nemohl logicky psát a zajímalo mě, proč jsem dostal ban, tak jsem se ForTa slušně ptál na to mi bylo odpovězeno že údajně za provokací, a když jsem se ho ptal koho jsem provokoval páč jsem jen řekl že má žena jde do čsmt( česko slovensko má talent, hrát piškovrky), tak mě neustále kickoval a nakonec mě dál i BAN do hry na 2 hodiny. Proto bych poprosil aby admin ForT u kterého mám podezření že je kamarád od Geecka s kterým volá na discordu, doložil důkaz o tom jak jsem ho tedy urazil. Poprosím to formou vyčasovaných dem. Děkují hezky zbytek dne vám přeje váš oblíbený hráč Thommy.

SID ForT:# 9 "ForT." 44 STEAM_0:1:533051228 25 1:53:57 9 0
SID Thommy: #12 "f0cus Thommy" 121 STEAM_0:1:156018902 0 00:07 9 0
- BoreczeTmy
- Pokročilý
[V] Stížnost, nebo dotaz ?
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Stížnost, nebo dotaz ?
Ještě bych chtěl jen dodat, že jsem dostal ban za provokací(I když jsem nikoho neprovokoval). Paradox je ten, že mě admin ceehisek provokoval a on nic nedostal. Jak jsem v dnešní stížnosti. Proto apeluji na to ať jsou admini z ateamu řádně proškolení!
- BoreczeTmy
- Pokročilý
Každopádně bych chtěl vědět za co jsem dostal ten ban, samozřejmě i s důkazem!.
- BoreczeTmy
- Pokročilý
Pri tvojej sťažnosti máš ty priložiť dôkaz o mojich možných pochybeniach, zlých konaniach. Viem presne o čo ide. No ty si ten, ktorý napísal sťažnosť. Ja mám tých dem x y, pri ktorých je jasne vidieť tvoje nadávanie spolu s Marou, neustále provokácie, ba dokonca aj to, ako na mape bb_alley vravíš do voicu, kde pravidlá porušovať budete aj naďalej. To tuším povedal tvoj kamarát Maraa. Porušujete ich neustále. Počkám teda na kompetentného z vedenia/hla/hlsa a budeme sa baviť ďaľej. Preferoval by som hovorové spojenie, kde môžem rovno povedať o čo ide, vyčasovať moje demá.
Steam : https://steamcommunity.com/id/forterino/
Email : [email protected]
Nick v hre : ForT.
Steam ID: STEAM_0:1:533051228
-
fort - CS 1.6 Admin
Ak bude trebať dodať dôkaz, o spamovani voice + nadávkach pošlem ho HLSA do PM...
-
BaByBoSs - Sponzor
Aha takže já mám doložit důkaz který vlastně ani neexistuje protože se to nestalo. Chápu to správně? Všimni si že si stěžuji na to, že si mi dál ban z ničeho nic tak jaký důkaz mám asi tak mít? Neměl by si náhodou mít důkaz ty? Když si mi ten ban dával?
- BoreczeTmy
- Pokročilý
babyboos to je sice pěkné, ale já potřebují důkazy z dnešního banu, ne z předešlích dnů za které už jsem ban dostal 

- BoreczeTmy
- Pokročilý
Vravíš, že to neexistuje?
Dobre som sa povavil. V druhom prípade tvojej odpovede si napísal topic na zlú sekciu, malo by to byť v Unban žiadosti.

Steam : https://steamcommunity.com/id/forterino/
-
fort - CS 1.6 Admin
A přestaň mě křivě obviňovat z toho že jsem říkál něco toho typu že budu stále porušovat pravidla, uráží mě to.
- BoreczeTmy
- Pokročilý
Já to zkloubil do jednoho víš, páč si porušil admin práva tím, že si mi dál neprávem ban.Takže by si měl být pokáran za zneužití prav + mě by měl být udělen unban. Nebudu přeci psá do 2 topicu ať zbytečně nezatěžují práci vrchním administrátorům. Dál se prosím tě nevyjadřuj, jen v případě že by si chtěl doložit důkaz o tom za co mám ban!
Počkáme si na někoho kompetentnějšího než jsi ty.
Počkáme si na někoho kompetentnějšího než jsi ty.
- BoreczeTmy
- Pokročilý
Poprosím poslať dôkazy k tomuto banu, prípadne k predošlým banom či k ďalším nepotrestaným porušeniam pravidiel buď do súkromnej správy alebo priamo sem do topicu 

Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Za to čo ste na serveri predvádzali ste si obaja ban zaslúžili. A to boli s vami admini trpezliví viac než je normálne...
Bany oprávnené a predĺžené...
Sťažnosť zamietnutá
Bany oprávnené a predĺžené...
Sťažnosť zamietnutá
Night gathers, and now my watch begins.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1