• Stránka 1 z 1
[V]Opakované porušení pravidel BB New
Nick:gEcKox *MEHEHE
STEAMID:#14 "gEcKox *MEHEHE*" 561 STEAM_0:0:226973247 62 1:38:40 22 0 https://ctrlv.cz/5pFz
Demo: https://easyupload.io/jcia5z
vyčasovaní 5:25:00 je vidět jak mě zabije, zrhuba v čase 5:52:00 ke konci kola je vidět jak mě opět hituje, i když tam nikdo není(To že má mortis ho neomlouvá, má střílet tak ať nestříli do cizí base). 10:30:00 můžete vidět jak hráč neplní své povinnosti. a jde si afkovat. 13:10:00 můžete vidět že po skončení kola, když je ct najednou afk není. Hráče nahlašují za opakované porušení pravidel. Když já chtěl jít afk tak mě admin ForT psál, že když chci jít afk ať to dropnu.
Hráč nic o tom že jde afk nepsal, vzhledem k tomu že jsem ho nahlašoval už minule a exi psal že jestli se to bude opakovat tak hráč bude potrestán, tak doufám že to tak bude:-)
Poprosím gecka ať zde nic nepíše opět a zas. Gecko prostě nezná pravidla.
STEAMID:#14 "gEcKox *MEHEHE*" 561 STEAM_0:0:226973247 62 1:38:40 22 0 https://ctrlv.cz/5pFz
Demo: https://easyupload.io/jcia5z
vyčasovaní 5:25:00 je vidět jak mě zabije, zrhuba v čase 5:52:00 ke konci kola je vidět jak mě opět hituje, i když tam nikdo není(To že má mortis ho neomlouvá, má střílet tak ať nestříli do cizí base). 10:30:00 můžete vidět jak hráč neplní své povinnosti. a jde si afkovat. 13:10:00 můžete vidět že po skončení kola, když je ct najednou afk není. Hráče nahlašují za opakované porušení pravidel. Když já chtěl jít afk tak mě admin ForT psál, že když chci jít afk ať to dropnu.
Hráč nic o tom že jde afk nepsal, vzhledem k tomu že jsem ho nahlašoval už minule a exi psal že jestli se to bude opakovat tak hráč bude potrestán, tak doufám že to tak bude:-)
Poprosím gecka ať zde nic nepíše opět a zas. Gecko prostě nezná pravidla.
- BoreczeTmy
- Pokročilý
[V]Opakované porušení pravidel BB New
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Opakované porušení pravidel BB New
Každý deň porušuje pravidla.Ja ho už nahlásil dva krát dufám že z právami na bb skončil.
-
rudolfvanya - Pokročilý
Ty jsi šel afk na 10minut, já byl afk 2minuty abych si odskočil na WC, a pak jsem odepsal bláznovi a Eximu
S tím že oba dva admini co byli na serveru tak to věděli. Nebudu to psát do chatu, ty to vědět nepotřebuješ, musí to vědět admin takže
+ prosím doložit další dema kde střílím do base

+ prosím doložit další dema kde střílím do base

Ano mám RNko, AimBot, WallHack, SH, KB a všechny cheaty co Vás napadnou
))^^

-
McEcKo - Pokročilý
To že gečko bol AFK sme o tom vedeli ja aj Fort. Sám vravel že odpisuje Extremerovi a Bláznovi. Strielanie do cudzej kempy som ja osobne nepostrehol.
Myslím že zase bezpredmetný príspevok. Zdrž sa komentára počkaj na vyjadrenie Extremera 

Nejlepší argument ve stížnosti za poslední dobu: "pak mi říka ať ho kicknu, čimž se mi vysmívá že on má práva a já ne".

-
Ceehisek - CS 1.6 Admin
Ano já za to dostal 2BP
A navíc ceehisku na demu není vidět nic o tom že by to psal do chatu, to že spolu voláte na DC to ho neomlouvá, měl by to minimalně napsat že jde afk. Ať to ví i ostatní hráči, když jsem psal že natáčím gecka, tak nikdo neragoval ani ty ani fort, nepsali jste že šel afk, chápu je to tvůj kamarád tak se ho zastavaš a neřešíš ho, když jde afk. Gecka už jsem jednou nahlašoval z tohoto důvodu admin exi psal že když se to bude opakovat tak hráč bude potrestán. A ten kdo by se měl zdržet komentování tohoto příspěvku jsi ty a gecko, pokud já vím tak ty PP na starost nemáš.

- BoreczeTmy
- Pokročilý
A načo ti bude vedieť že je AFK?
Stačí že to vieme my. Vravím zdrž sa komentára, nech sa vyjadrí k tomu extremer. Zatiaľ čo tu spamuješ fórum zbytočnými topicmi som ti dal 2 RB za afk, sa ti to aspoň zarovnalo na 400 

Nejlepší argument ve stížnosti za poslední dobu: "pak mi říka ať ho kicknu, čimž se mi vysmívá že on má práva a já ne".

-
Ceehisek - CS 1.6 Admin
Tak když víš že něco řeším na forum, tak proč mě banuješ ?
Trošíčku si protiřečíš. Jediny kdo spamuje jsi ty, páč máš tu potřebu mi psát pod topic, když to nemáš na starost 

- BoreczeTmy
- Pokročilý
Takže...
Určitě nebudu banovat to, že tě párkrát zabije z jiné kempy. Tenhle přestupek je spíš na slay. Co se týče AFK hraní, určitě se úřes PP nebanuje, pokud to každopádně uvidím víckrát, ban ho nemine. Ale pokud budou admini na serveru, tak si určitě dají pozor na to, aby se tohle na serveru nedělo
Nedostatečné, díky za snahu
Určitě nebudu banovat to, že tě párkrát zabije z jiné kempy. Tenhle přestupek je spíš na slay. Co se týče AFK hraní, určitě se úřes PP nebanuje, pokud to každopádně uvidím víckrát, ban ho nemine. Ale pokud budou admini na serveru, tak si určitě dají pozor na to, aby se tohle na serveru nedělo

Nedostatečné, díky za snahu
-
eXiii - Profesionál
• Stránka 1 z 1