I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Z]cehisek(BB) nevhodné chování vůči hráčům

Příspěvekod BoreczeTmy » 04 dub 2023, 22:32

STEAM ID (MOJE)
# 7 "[DOZOR PRAVIDEL] f0cus Thommy" 709 STEAM_0:1:156018902 0 00:03 8 0

STEAM ID (ADMINA) Steam: STEAM_0:0:45241021

45:04:00 jsem do chatu napsal že zastupují práci admina, páč s vanishem daváme pozor ať hráči dodržují pravidla např když admin je ct a nemůže něco vidět, tak my s vanishem natáčíme a zastupujeme ho -45:30:00 reakce cehiska
58:01:00 Dál jsem si před nick [DOZOR PRAVIDEL] natož cehisek reagoval že tam jsem jen pro smích 61:20:00 zhruba mi psál nějaký hráč že bych byl dobrý HLSA na to cehisek opět zareagoval provokativním chováním 64:47:00 můžete vidět že když si z něj udělám srandu já, tak mě kickne. 65:01:11 je kick(konec dema).

2023-04-04 22:03:13 Provokacie si nechaj na doma.. Gamesites.cz ^BaseBuilder New bb_antiquity
2023-04-04 22:05:39 Tak ma kickni ked si moj nadriadeny :))). Gamesites.cz ^BaseBuilder New bb_antiquity

2023-04-04 22:06:05 Ne já jako nadřízený mám úctu. Gamesites.cz ^BaseBuilder New bb_antiquity

2023-04-04 22:06:27 Tebe chyba aj sebereflexia, nie len sebeucta... Gamesites.cz ^BaseBuilder New bb_antiquity

Popis situace: Jelikož mám stále 400RB Tak jsem se rozhodl že budu zastupovat práci admina a dohlížet na pravidla, jelikož tam byl admin cehisek sám, tak nemůže vše vidět. V demu je vidět jeho provokativní chování hlstats je od doby co mě dal kick protože se mi pak ukončilo demo. V demu můžete vidět že mě cehisek provokuje celou mapu, ale jakmile já napíšu že že k podřízeným musíš mít respekt, nebo něco v tom smyslu tak mě dá hned kick a po připojení zpět mi napíše ať si provokace necham na doma a pak mi říka ať ho kicknu, čimž se mi vysmívá že on má práva a já ne.

Vím že cehisek má od doby co jsem ho po 1. nahlásil furt nějaký problém, zkrátka mě nemá rád. Vím že na serveru dělám/ jsem dělal bordel za to jsem pykal formou banů, musel jsem si zakoupit unban. Ale myslím si že, když mě admin nemá rád, tak mě má ignorovat a ne mě provokovat/zesměšňovat. A když už tak mě potom nemá kickovat za to že mu to oplatím. A vysmívat se mi že já nemohů kickovat. Snažím se být hodným hráčem, dohlížet na pravidla, popř. hříišniky nahlašovat na forum.
Potom co admin udělá je že mi spamuje topic a využije toho že mu odpovídám v topicu a dá mi hned 2 RB kryje svého kamaráda.
Podle mě by měl být admin nestranný. Dnes jsem třeba novému hráči radil co má dělat, když postavil zakázany base tak jsem mu řekl že se nic neděje, že se to musí naučit, radil jsem mu ať si zakoupí vip, prostě dnes jsem dělal dobré skutky a takto mi to admin opláci. Prosím toho, kdo to bude řešit ať je nestranný. Děkují hezký večer. Dostal jsem permu, zakoupil jsem UB chci být lepší hráč. A hlavně chci pomáhat portálu!
BoreczeTmy
Pokročilý
Pokročilý

[Z]cehisek(BB) nevhodné chování vůči hráčům

od Rumcajz » 04 dub 2023, 22:32

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: cehisek(BB) nevhodné chování vůči hráčům

Příspěvekod BoreczeTmy » 05 dub 2023, 07:01

Demo: https://easyupload.io/50ocxc
Omlouvám se, zapomněl jsem ho tu včera dát :)
BoreczeTmy
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod BoreczeTmy » 05 dub 2023, 07:30

Ještě si povšimněte toho, jak mi admin naschvál spamuje stížnost, kde si stěžují na hráče který opakovaně porušuje pravidla.
Obhajuje hráče, který opakovaně porušuje pravidla. Jednou jsem ho nahlašoval za stejnou věc, admin exi mi řekl že by to řešil 2RB, ale když se to bude opakovat že hráč bude potrestán. A potom, když mu jdu odepsat na topic, tak se mi vysměje že mi dál 2RB.

(Tím pádem admin taky věděl že něco řeším na foru, tak mě potrestá a svého kamaráda ne? Příjde vám to jako férové chování ze strany admina? Posuďte sami)

Podle mě admin není nestranný, potom se ta hra stáva nefér. Navíc jeho kolega exi, v dřívějších stížnostech píše lidem ať zbytečně nespamují topic a admin Ceehisek udělá pravý opak, potom to ještě hází na mě.

Tak samo hráč geecko, se zastataval v topicu kde jsem si stěžoval na admina ceehiska, stížnost byla oprávněna, a geecko si tam začal vymyšlet svá pravidla a obhajovat ho. Takže to je důkaz že to jsou kamarádi a že hráč geecko je zvýhodňován ze strany admina oproti ostatním hráčům.
BoreczeTmy
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Twixx » 05 dub 2023, 21:09

Tvoje časy nejak nesedia s tým demom, ale to je jedno.

9) Je zakázáno vydávat se za admina!

Čo som našiel a nezhodovalo sa s pravidlami, je tvoje správanie.

Zamietnuté.
Twixx
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Re: [Z]cehisek(BB) nevhodné chování vůči hráčům

Příspěvekod BoreczeTmy » 06 dub 2023, 17:09

žádám o přehodnocení nějakým nestranným adminem, nikoliv twixem, dočasuji demo pořádně kouknu na to!
BoreczeTmy
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod BoreczeTmy » 06 dub 2023, 17:14

koukal jsem na demo a demo je vyčasované správně, je tam jasně vidět provokace ze strany admina. Nic jsem neporušoval a přesto mě admin provokoval! Přehodnotit prosím !
BoreczeTmy
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod eXtr3mer » 08 dub 2023, 21:15

Už od začiatku dema si svojim správaním provokoval admina, takže sa netreba diviť jeho reakciám :)

Sťažnosť je vyriešená správne...
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy