• Stránka 1 z 1
[Z]Nepochopitelný BAN BB NEW! Brutalita! ze strany ATeamu
Žádám o unroundban na serveru Basebuilder NEW
Popis situace: Hrál jsem na serveru a klasicky natáčel demo pro případ že by někdo porušil pravidla, z ničeho nic se napojil administrátor blazen a resetl mi staty + mi dal další roundbany takže z 358 RB mám 999RB když jsem se ho slušně otázal za co mě dál opět roundbany a zase reset statu, bylo mi odpovězeno že to je moje poslední šance, že pokud se mu ještě něco nebude líbit tak mi zamezí přístup na BaseBuilder úplně. Chtěl bych aspoň vyjádření, za co jsem fasl tolik RoundBanu + reset statů + nějaké důkazy ve formě dema.
Mám podezření že bláznovi se nelíbí že jsem začal dohlížet na adminy a hráče kteří opakovaně porušují pravidla/ admin práva.
Jelikož jsem neudělal nic špatného, tak mám takové nutkání se vrátit do starých kolejí.
Popis situace: Hrál jsem na serveru a klasicky natáčel demo pro případ že by někdo porušil pravidla, z ničeho nic se napojil administrátor blazen a resetl mi staty + mi dal další roundbany takže z 358 RB mám 999RB když jsem se ho slušně otázal za co mě dál opět roundbany a zase reset statu, bylo mi odpovězeno že to je moje poslední šance, že pokud se mu ještě něco nebude líbit tak mi zamezí přístup na BaseBuilder úplně. Chtěl bych aspoň vyjádření, za co jsem fasl tolik RoundBanu + reset statů + nějaké důkazy ve formě dema.
Mám podezření že bláznovi se nelíbí že jsem začal dohlížet na adminy a hráče kteří opakovaně porušují pravidla/ admin práva.
Jelikož jsem neudělal nic špatného, tak mám takové nutkání se vrátit do starých kolejí.
- BoreczeTmy
- Pokročilý
[Z]Nepochopitelný BAN BB NEW! Brutalita! ze strany ATeamu
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
-
Twixx - CS 1.6 HLSA
Re: [Z]Nepochopitelný BAN BB NEW! Brutalita! ze strany ATeam
Na demu nevidím že bych já se bugl, tak nechápu teďkom moc co to má znamenat ?
Je tam úplně jiný hráč bro zkus se na to kouknout znovu!

- BoreczeTmy
- Pokročilý
Skús si to demo pozrieť poriadne
najlepšie s dem_forcehltv 1

-
Twixx - CS 1.6 HLSA
Dobře, ale za to jsem přeci dostal permu od extremera tak proč jsem trestan 2x perma a o týden pozdějí reset statu+ 680 RB. Já si musel zakoupit UNBAN a potom dostanu další ban. Příjde ti to jako adekvátní řešení ?
- BoreczeTmy
- Pokročilý
• Stránka 1 z 1