• Stránka 1 z 1
[P]Alvinn / JB
Ahoj! Rád by som požiadal o admin práva na Jailbreak serveroch.
Nick v hre: Alvinn
Nick na fóre: Saywari
Profil na fóre: saywari-u71807.html
Vek: 18
Steam nick: Alvinn
Steam ID: STEAM_0:0:584407972
HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=64911
Nejaké bany: Za poslednú dobu určite nie, možno som niečo pochytal 2019 alebo 2020, úprimne si na nič nespomínam
Niečo o sebe: Volám sa Alan, pochádzam zo stredného slovenska, študujem Geodéziu, kartografiu, kataster, aktuálne sa nachádzam v maturitnóm ročníku. Voľný čas trávim s priateľmi alebo rodinou alebo klasicky sedením za PC
rád cestujem a spoznávam nových ľudí, takisto rád chodím do gymu a nevynechám ani žiaden tuning sraz!
Prečo by som chcel na GS adminovať: Counter Strike 1.6 je pre mňa nostalgická hra a mám ju veľmi rád, takisto mám veľa času na venovanie sa adminovaniu, chcem hlavne pomôcť chodu portálu aby si hráči vedeli poctivo zahrať a zabaviť sa.
Ďakujem za čas venovaný prečítaniu žiadosti
Nick v hre: Alvinn
Nick na fóre: Saywari
Profil na fóre: saywari-u71807.html
Vek: 18
Steam nick: Alvinn
Steam ID: STEAM_0:0:584407972
HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=64911
Nejaké bany: Za poslednú dobu určite nie, možno som niečo pochytal 2019 alebo 2020, úprimne si na nič nespomínam

Niečo o sebe: Volám sa Alan, pochádzam zo stredného slovenska, študujem Geodéziu, kartografiu, kataster, aktuálne sa nachádzam v maturitnóm ročníku. Voľný čas trávim s priateľmi alebo rodinou alebo klasicky sedením za PC

Prečo by som chcel na GS adminovať: Counter Strike 1.6 je pre mňa nostalgická hra a mám ju veľmi rád, takisto mám veľa času na venovanie sa adminovaniu, chcem hlavne pomôcť chodu portálu aby si hráči vedeli poctivo zahrať a zabaviť sa.
Ďakujem za čas venovaný prečítaniu žiadosti

-
Saywari - Pokročilý
[P]Alvinn / JB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
• Stránka 1 z 1