• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno]ADMIN Back to game
Podávam sťažnosť na admina back to game ban udelený Hráčovi PEDRODELAVEDRO z dôvodu zmeny teamu ? hahahah ozaj ?
admin ho prehodil Z CT do T a on sa vratil naspäť a zato dostal ban ? Admin hráča ani raz neupozornil !!!!
Hráč si nemože hrať v teame v ktorom chce hrať ? TO že vam tu hraje zapnutý Fubuki to nikoho netrápi ? ale toto sa banuje ? výsmech BACK TO GAME
:D:D:DD::D
admin ho prehodil Z CT do T a on sa vratil naspäť a zato dostal ban ? Admin hráča ani raz neupozornil !!!!

- AndyBeat
- Kolemjdoucí
[Vyřešeno]ADMIN Back to game
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: ADMIN Back to game
Tenhle admin je naprosto neschopný, přehazuje hráče jak se mu zachce a ještě k tomu tu dává ban hráčům za to že se přehodí. ŠAŠKÁRNA! 

- MamTeRadXd
- Kolemjdoucí
AndyBeat píše:Podávam sťažnosť na admina back to game ban udelený Hráčovi PEDRODELAVEDRO z dôvodu zmeny teamu ? hahahah ozaj ?
admin ho prehodil Z CT do T a on sa vratil naspäť a zato dostal ban ? Admin hráča ani raz neupozornil !!!!Hráč si nemože hrať v teame v ktorom chce hrať ? TO že vam tu hraje zapnutý Fubuki to nikoho netrápi ? ale toto sa banuje ? výsmech BACK TO GAME
:D:D:DD::D
Ešte doplním že Sa hráč presúval keď bolo CT 12 v T 15 a Pedro išiel k CT .
zato dostal bez varovania pan do Hry na 30minút pričom sme klan a tréning sme mali do 21:00 .
- Tatko1splN
- Kolemjdoucí
Byl celkem velký over kdy hráči CT měli jasně navrh. 3 krát sem hráče Pedra přehodil k T..přičemž 3 krát se vrátil zpátky do overu k CT. Na po 4té dostal ban na půl hodiny za opakovaný přehoz.
Pokud admin hráče přehodí, tak to vážně není kvůli tomu že se nudí..ale chápu to. Baví vás hrát v overu
Smutné je že když vy máte hrát proti overu tak křičíte na celý server.
PS: Váš klan mi je ukradený.
Pokud admin hráče přehodí, tak to vážně není kvůli tomu že se nudí..ale chápu to. Baví vás hrát v overu

PS: Váš klan mi je ukradený.
Kdykoliv mlčky skloníte hlavu, pokaždé umíráte. Když jdete s hlavou vztyčenou, zemřete jen jednou-Giovani Falcone
@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
-
Derakh12 - CS 1.6 Admin
Kámo možeš toto napísať ? Kamo príklad je : mapa italy sme u T je velky over tak chodíme k CT tak radi hráme v overi ? Rovno sa priznaj že nezvládaš robiť admina
Admin bude banovať za taketo veci ?

- AndyBeat
- Kolemjdoucí
Ešte otazka Povedz mi jeden dôvod prečo si ho neupozornil ? hmmm ? Ako admin maš upozorniť na porušenie pravidiel ak sa nemýlim !!
- AndyBeat
- Kolemjdoucí
Zdravím,
už jsem z vlastní aktivity psal SZ členu vedení, jelikož jsem byl dnes svědkem této události na serveru Public 1
a musím podotknout, že admin v této věci jednal svéhlavě a egoisticky, kdy zneužil své práva......
Jako bývalý člen GS teamu se vyjadřuji zcela objektivně a nezaujatě
děkuji
by Spettro
už jsem z vlastní aktivity psal SZ členu vedení, jelikož jsem byl dnes svědkem této události na serveru Public 1
a musím podotknout, že admin v této věci jednal svéhlavě a egoisticky, kdy zneužil své práva......
Jako bývalý člen GS teamu se vyjadřuji zcela objektivně a nezaujatě
děkuji
by Spettro
Spettro^
-
Spettro - Zkušený
Nespamujte toto téma a počkejte na vyjádření vyšších adminů.
Kdykoliv mlčky skloníte hlavu, pokaždé umíráte. Když jdete s hlavou vztyčenou, zemřete jen jednou-Giovani Falcone
-
Derakh12 - CS 1.6 Admin
Mne sa všeobecne najviac páči ako admini vedia zneužívať svoje právomoci v takýchto prípadoch. V maličkostiach kedy si ani nemyslím, že si môžeš robiť ako admin čo chceš a mohol by si trebárs najskôr upozorniť hráča, že je over a bolo by vhodné poprehadzovať tímy....nie vy to robíte svojvolne , bez varovania a keď ti tak nejak naznačím, že s tým nesúhlasím a prehodím sa naspäť (v situácií kedy bolo CT menej) . Mal si možnosť prehodiť iných hráčov, nakoľko ja ani nie som nadpriemerný hráč, ktorý by nejak tvoril over. K overu sa vyjadrím len krátko, bolo to už vyššie spomenuté....Ja a moji kamoši sme jedny z mála, ktorí sa presúvajú dobrovoľne k T na aztecu, keď sú T úplne zhorení, to isté ku CT na Italy, takže tu nevypisuj k overu nič pls.
A tvoja reakcia ku spamovaniu tohto vlákna je presne ukážka vašej bohorovnosti...je jasné, že sa ti nič nestane, admini ťa podržia, ale vy si už robíte čo chcete v mnohých prípadoch, samozrejme, vždy len v takých malých, nepodstatných veciach....napríklad tou polhodinou si mi dnes úplne dosral večer, díky.
Samozrejme zabanovať veľké ryby ako Paťuldu, Mloka vám trvá vačšinou tri mesiace, a nakoniec im ešte aj dáte unban, ako výsmech všetkým, ktorí tú ich hru museli mesiace znášať.
Úplným záverom, stačilo mi napísať do chatu, ostaň u T a zrejme by som to pochopil, ale ty si len prehadzoval, tak ja som sa vracal naspäť vždy podľa počtu hráčov, tvoj úmysel som totižto vôbec nechápal a nevedel som čo je vo veci...
A tvoja reakcia ku spamovaniu tohto vlákna je presne ukážka vašej bohorovnosti...je jasné, že sa ti nič nestane, admini ťa podržia, ale vy si už robíte čo chcete v mnohých prípadoch, samozrejme, vždy len v takých malých, nepodstatných veciach....napríklad tou polhodinou si mi dnes úplne dosral večer, díky.
Samozrejme zabanovať veľké ryby ako Paťuldu, Mloka vám trvá vačšinou tri mesiace, a nakoniec im ešte aj dáte unban, ako výsmech všetkým, ktorí tú ich hru museli mesiace znášať.
Úplným záverom, stačilo mi napísať do chatu, ostaň u T a zrejme by som to pochopil, ale ty si len prehadzoval, tak ja som sa vracal naspäť vždy podľa počtu hráčov, tvoj úmysel som totižto vôbec nechápal a nevedel som čo je vo veci...
-
PedrodelaVedro - Kolemjdoucí
zavrete tohodle admina už do vezeni na jb 1 prosim vas za tuhle skvelou praci kterou dela na serveru
PS:Do tohodle mne donutil sam prikladam i chat kterej psal
22:09
Derakh:Ej nechceš do stížnosti na mě také něco napsat? Jako za starých časů?
Dekuji a budu rad když tomu hrači kterej se stežuje ani nevim zaco date permu
PS:Do tohodle mne donutil sam prikladam i chat kterej psal
22:09
Derakh:Ej nechceš do stížnosti na mě také něco napsat? Jako za starých časů?
Dekuji a budu rad když tomu hrači kterej se stežuje ani nevim zaco date permu
*Hádame paintball*
Yeaz : Rajty kde si tam videl holokaust?
Odyseenko : Však streľba na farebných :D
Anthove Matematicke Okienko
(VIP) Anth : 157
(VIP) Rab1ne : -1
(VIP) Anth : 158
Anth — Ne, žubrienka není žába, ale larva žáby.
Yeaz : Rajty kde si tam videl holokaust?
Odyseenko : Však streľba na farebných :D
Anthove Matematicke Okienko
(VIP) Anth : 157
(VIP) Rab1ne : -1
(VIP) Anth : 158
Anth — Ne, žubrienka není žába, ale larva žáby.
-
YeaZ - Profesionál
Dodej ke stížnosti důkazy, nejlépe demo s časy, kde měl podle Tebe admin pochybit. V řešení.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
Re: [V řešení]ADMIN Back to game
Bez odezvy, každopádně s adminem ještě celou věc proberu.
V.
V.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1