Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[V] UNBAN

Příspěvekod bajgar » 11 dub 2023, 18:57

=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: Rano vstavam
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Zombie Chronic #1
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheat [WallHack]
[=] Zabanovany nickname: [HAHA CREW] NumeLung
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:427869229
[=] Zabanovana IP: 193.165.97.157
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================

tak ted mi ukaz ty chytraku kde vidis WH
bajgar
Mistr
Mistr

[V] UNBAN

od Rumcajz » 11 dub 2023, 18:57

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: UNBAN

Příspěvekod Ctibik » 11 dub 2023, 19:21 VIP

28:39 - Humr ťa zabije ako lasta, ponadávaš si, na začiatku kola sa zabiješ a ideš rovno k nemu s infou ešte si dáš nesmrtku aby ťa po ceste nezabili, nevšimaš si iných humanov. Pritom nemáš ako vedieť kde je ale ideš úplne na istotku jak keby si videl mená cez steny :)
Btw v tej campe bol prvý krát od začiatku mapy, to som si cez dem_forcehltv skontrolovaval.
Ctibik
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod Ctibik » 11 dub 2023, 19:24 VIP

https://www.gamesites.cz/amxban/classic ... p?bid=1837 a tento ban na tvojej IP isto nebudeš ty čo, šak ty si nikdy necheatoval :D
Ctibik
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod bajgar » 12 dub 2023, 05:36

Ctibik píše:28:39 - Humr ťa zabije ako lasta, ponadávaš si, na začiatku kola sa zabiješ a ideš rovno k nemu s infou ešte si dáš nesmrtku aby ťa po ceste nezabili, nevšimaš si iných humanov. Pritom nemáš ako vedieť kde je ale ideš úplne na istotku jak keby si videl mená cez steny :)
Btw v tej campe bol prvý krát od začiatku mapy, to som si cez dem_forcehltv skontrolovaval.

Takže na základě jednoho killu jsem dostal ban za "volhek" Ale to, že jsem se na začátku kola zabil a tech par vterin, když se ti "nacita" Narozeni, tak jsem ho videt asi nemohl že? :DDDDDDDD. Kamo dobre chory si, Mel jsem stesti, že mi to ukazalo, když jsem se zabil, zrovna na toho hrace, dokaz mi z toho, že to je wallhack :DDDDD šašo
bajgar
Mistr
Mistr

Příspěvekod bajgar » 12 dub 2023, 05:38

bajgar píše:
Ctibik píše:28:39 - Humr ťa zabije ako lasta, ponadávaš si, na začiatku kola sa zabiješ a ideš rovno k nemu s infou ešte si dáš nesmrtku aby ťa po ceste nezabili, nevšimaš si iných humanov. Pritom nemáš ako vedieť kde je ale ideš úplne na istotku jak keby si videl mená cez steny :)

Takže na základě jednoho killu jsem dostal ban za "volhek" Ale to, že jsem se na začátku kola zabil a tech par vterin, když se ti "nacita" Narozeni, tak jsem ho videt asi nemohl že? :DDDDDDDD. Kamo dobre chory si, Mel jsem stesti, že mi to ukazalo, když jsem se zabil, zrovna na toho hrace, dokaz mi z toho, že to je wallhack :DDDDD šašo

Naprosto kazdy ti potrvdi, že když umřeš na začatku kola, tak par vterin se divas na ostatni hráče, tohle nemuzes brat jako wallhakc xDDDDDDDDDD. Staci klikat mysi vis, abys videl na dalsi lidi, kdyz spectujes, to snad znas lol xd
bajgar
Mistr
Mistr

Příspěvekod Ctibik » 12 dub 2023, 07:52 VIP

Tak ideme ďalej :)
39:14 - strielaš na zm cez stenu, to si si isto nemal ako pozrieť
39:28 - tak isto... sice si ho videl zabehnut, ale prestal si strielat, skocil si dole a začal si ho strielat cez stenu presne jak išiel. Pekne vidno ako na neho presne mieriš keď si vyšiel spoza steny
40:06 - prefire?
Ctibik
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod bajgar » 12 dub 2023, 17:55

Ctibik píše:Tak ideme ďalej :)
39:14 - strielaš na zm cez stenu, to si si isto nemal ako pozrieť
39:28 - tak isto... sice si ho videl zabehnut, ale prestal si strielat, skocil si dole a začal si ho strielat cez stenu presne jak išiel. Pekne vidno ako na neho presne mieriš keď si vyšiel spoza steny
40:06 - prefire?

39:14, na zacatku dema jde krasne videt jak jdou ostatni do kempy, a s 3D pohledem, se ktery jsem hral,tak jsem se podival do zadu,takže, nevím co na tom vidis neoblvyklého :D

39:28 jestli tomu rikas wh, tak ja jsem cinsky buh srandy, Vyložene jde videt, ze NEMESIS utika tim smerem :D

40:06 nevím co je na tom neobvykleho :D
bajgar
Mistr
Mistr

Příspěvekod Ctibik » 13 dub 2023, 04:33 VIP

Nikto do tej campy nešiel ani za cele to kolo v nej nikto nebol. To si vieš tak isto pekne pozrieť cez dem_forcehltv. Ďalšia vec, aj keby hráš s 3D, tak ak sa chceš pozrieť za seba, musíš sa otočiť celý (pretože na csku neexistuje "freelook" ak nemáš cheaty), čož si na demu spravil až 39:09 keď si už bol vnútri na balkóne a odtiaľ tu campu neuvidíš ani náhodou. Ale pohodka, vymýšľaj si ďalej a plytvaj môj čas...
Ctibik
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod goldenKM » 13 dub 2023, 08:37 VIP

"In vita dijudicandum est inter quid facile et quid rectum sit" Albus
goldenKM
Drbna
Drbna

Příspěvekod bajgar » 13 dub 2023, 12:19

Víš co je sranda. Že na NS se to nevztahuje takže lol
bajgar
Mistr
Mistr

Re: [V] UNBAN

Příspěvekod eXtr3mer » 13 dub 2023, 13:17

Toho banu botovi sa to netýka, ale banu za cheating áno :)

Avšak v tvojom prípade to je už jedno, premrhal si svoju poslednú šancu, unban už nedostaneš...
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Zpět na Unban Žádost