Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[Vyr.]Basebuilder New | eXtr3mer | Kavik

Příspěvekod Kavik444 » 08 dub 2023, 18:31

Zdravim GS po par letech. Chtel bych reagovat na ban, ktery mi byl udelen eXtr3merem na BB New.
Dostal jsem permanentni ban za bugovani.

=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: eXtr3mer
[=] Na serveru: website
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Bugovanie
[=] Zabanovany nickname: Kavik
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:84532424
[=] Zabanovana IP:
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================

Situace, ktera nastala, je neprijemna a jsem si vedom toho, o co se jedna. Prihlizel jsem na hrace, kteri se na serveru bugovali ze spawnu, byl jsem v jejich blizkosti a pozoroval je. Nejsem si ale vedom toho, ze bych umyslne nekomu pomohl ven ze spawnu. Nicmene predpokladam, ze ban za nic nemam a z nejakych podlozenych dukazu to tak mohlo vypadat. Pokud to tak je, tak se omlouvam a beru na vedomi.

Nicmene stale nerozumim tomu, proc permanentni ban. Soukrome mi extremer tvrdil a delal ze me blbce, ze za to byl vzdycky perma ban.
Jakozto byvaly spravce serveru a HLSA nemohu souhlasit. Jedna se o chybu mapy. Permanentni ban se daval pouze problemovym hracum, kteri meli prestupku vice ci opakovane umyslne provadeli nepovolene ukony. Vedeni portalu to taky tak nechtelo. Dalsi argument, ktery jsem cetl, ze od meho odchodu se toho spousta zmenilo a ted to je proste takhle - najednou. V tom pripade nerozumim tomu, proc admini na serveru maji moznost tohle zabanovat maximalne na 2 hodiny.

Od doby, kdy uz na portale nepusobim na zadne pozici, coz je uz vice jak 5 let, jsem se nedopustil zadneho prohresku.
Neprijde mi tedy adekvatni mi dat za "bugovani" permanentni ban. Kor kdyz na serveru behaji problemovi hraci, kteri maji plny banlist prestupku a dostali permanentni ban na desaty prohresek, jestli vubec. A nebo treba borci, co se ucastnili nocniho boosteni a dostali "podminku" :D

Kavik
CS 1.6 HLSA
VIP Support

CZECH KARATE PLAYER
Kavik444
Spamer
Spamer

[Vyr.]Basebuilder New | eXtr3mer | Kavik

od Rumcajz » 08 dub 2023, 18:31

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Basebuilder New | eXtr3mer | Kavik

Příspěvekod eXtr3mer » 10 dub 2023, 19:34

Mne to prišlo tak, že problémoví hráči sa úmyselne bugovali cez stenu spawnu, pričom im pri tom pomáhal bývalý admin a HLSA... Vzhľadom na to, že permu dostali aj spomínaní hráči, tak si dostal rovnakú dĺžku ako oni :)

Osobne v tej dĺžke banu nevidím problém, keďže úmyselné bugovanie, v tomto prípade bugovanie mapy, považujem za kazenie hry, ktoré môže prerásť až do poškodzovania celého serveru.
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Příspěvekod Kavik444 » 10 dub 2023, 21:37

eXtr3mer píše:Mne to prišlo tak, že problémoví hráči sa úmyselne bugovali cez stenu spawnu, pričom im pri tom pomáhal bývalý admin a HLSA... Vzhľadom na to, že permu dostali aj spomínaní hráči, tak si dostal rovnakú dĺžku ako oni :)

Osobne v tej dĺžke banu nevidím problém, keďže úmyselné bugovanie, v tomto prípade bugovanie mapy, považujem za kazenie hry, ktoré môže prerásť až do poškodzovania celého serveru.

:D achjo. Dodej dukazy.
CS 1.6 HLSA
VIP Support

CZECH KARATE PLAYER
Kavik444
Spamer
Spamer

Příspěvekod eXtr3mer » 11 dub 2023, 19:48

https://easyupload.io/8fhukn
dem_forcehltv
2:35 beháš po mape za hráčom Maraa
3:05 čupíš v rohu na hráčovi a snažíš sa bugnúť, potom nenápadne sleduješ ako to ide ostatným
3:30 postavíš sa presne na miesto, kde to hráča pôvodne bugovalo čím zabrániš, aby ho to tam hádzalo - hráč sa bugne cez stenu

Kavik444 píše:Prihlizel jsem na hrace, kteri se na serveru bugovali ze spawnu, byl jsem v jejich blizkosti a pozoroval je. Nejsem si ale vedom toho, ze bych umyslne nekomu pomohl ven ze spawnu.

Tvoja verzia príbehu sa úplne nestotožňuje s tým čo je na deme, nemyslíš? :oops:
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Příspěvekod Kavik444 » 12 dub 2023, 00:28

eXtr3mer píše:https://easyupload.io/8fhukn
dem_forcehltv
2:35 beháš po mape za hráčom Maraa
3:05 čupíš v rohu na hráčovi a snažíš sa bugnúť, potom nenápadne sleduješ ako to ide ostatným
3:30 postavíš sa presne na miesto, kde to hráča pôvodne bugovalo čím zabrániš, aby ho to tam hádzalo - hráč sa bugne cez stenu

Kavik444 píše:Prihlizel jsem na hrace, kteri se na serveru bugovali ze spawnu, byl jsem v jejich blizkosti a pozoroval je. Nejsem si ale vedom toho, ze bych umyslne nekomu pomohl ven ze spawnu.

Tvoja verzia príbehu sa úplne nestotožňuje s tým čo je na deme, nemyslíš? :oops:

2:35 - a ? :D
3:05 - v pripade, ze je mezi spawnem umisten blok, tak se bugnout neda
3:30 - jak sem zminil vyse, nemelo by to jit, v momente, kdy jsem se k nim priblizil, tak to muselo vyjimecne hrace stucknout

Jak jsem jiz psal v uvodni casti, dle podlozenych dukazu to tak muze vypadat. Nicmene, kdyby se jednalo o umysl, nemyslis, ze bych v tom pokracoval? Tito dva hraci se bugovali X kol po sobe, stridali se, nikde jinde jsem pritomen nebyl. Hraci me nabadali, abych "cupl". Na toto jsem nereagoval. S hraci me nespojuje absolutne nic, co na serveru predvadi je absolutni hnus a nijak se s tim neztotoznuji. Pokud by se jednalo o umysl, tak bych asi neprihlizel jedinemu prohresku z desitek, kteri tito hraci predvedli behem par minut :) A uz vubec bych nediskutoval o tom, zda by byl ban primereny ci ne.
Kdyz zminujes poskozovani portalu, tak ano, to ti dva hraci predvadi, pro ne zaslouzeny trest. Ja nemel jediny problem od vstupu na GS.

Takto ban primereny rozhodne nebyl, vis to ty a vim to ja. :D Akorat se nikam neposuneme, jelikoz se bude omilat furt to same dokola.
Tudiz si sem posli nekoho, kdo bude stat za tebou a uzavre to tu :mrgreen: :roll:
CS 1.6 HLSA
VIP Support

CZECH KARATE PLAYER
Kavik444
Spamer
Spamer

Příspěvekod eXtr3mer » 12 dub 2023, 21:17

Podľa toho čo je na deme si dovolím tvrdiť, že šlo o úmyselné bugovanie :) Tvoje výhovorky ma nepresvedčia o opaku...

Za banom a jeho dĺžkou si stojím, ale nechám na Thicxovi či uverí tomu, čo si tu napísal :)
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Příspěvekod Twixx » 13 dub 2023, 12:55

Milý Kavik, prečítal som si všetky tvoje argumenty a následne sa pozrel na demo, s pocitom, že možno fakt šlo o nejaké nedorozumenie a že to možno povaha priestupku nebola až taká vážna. Avšak, samotné demo ma toho pocitu zbavilo, situácia vôbec nevyzerá tak, ako ju tu popisuješ. "Nemělo by to jít" - nuž, hráš 20 ročnú hru, nejaký predpoklad, že to pôjde, tam predsa musel byť, ináč by ste to neskúšali.

Ban oprávnený, tvoje možnosti:

chcem-vymenit-unban-za-vip-t61721.html
chces-unban-ihned-t61717.html
Twixx
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Příspěvekod Kavik444 » 13 dub 2023, 13:05

Twixx píše:Milý Kavik, prečítal som si všetky tvoje argumenty a následne sa pozrel na demo, s pocitom, že možno fakt šlo o nejaké nedorozumenie a že to možno povaha priestupku nebola až taká vážna. Avšak, samotné demo ma toho pocitu zbavilo, :D situácia vôbec nevyzerá tak, ako ju tu popisuješ. "Nemělo by to jít" - nuž, hráš 20 ročnú hru, nejaký predpoklad, že to pôjde, tam predsa musel byť, ináč by ste to neskúšali.

Ban oprávnený, tvoje možnosti:

chcem-vymenit-unban-za-vip-t61721.html
chces-unban-ihned-t61717.html

Mily Twixx, radsi uz dale bez komentare. Kazdy, kdo tomu rozumi, si o vas dvou muze udelat obrazek. :P
Coz byl taky ucel prispevku :D Ja uz to dal rozvadet nebudu, jen doplnim, ze by jste asi meli informovat vase adminy, jak v tomto postupovat. Protoze nikdo z oslovenych nechape, proc permanentni ban :D a extremerovi doporucuji zahodit X let stare komplexy za hlavu 8-)

Pekny den :D
CS 1.6 HLSA
VIP Support

CZECH KARATE PLAYER
Kavik444
Spamer
Spamer

Re: [Vyr.]Basebuilder New | eXtr3mer | Kavik

Příspěvekod eXtr3mer » 13 dub 2023, 13:28

Banovací poriadok pre adminov je v poriadku, HLSA/HLA/Vedenie môžu upravovať bany v prípade potreby...

Od začiatku s tebou vediem diskusiu práve kvôli tomu, že ťa rešpektujem ako bývalého admina a HLSA. Neuvedomujem si, že by sme mali niekedy nejaký konflikt, takže nerozumiem prečo v tom vidíš niečo osobné... Tvoj názor asi nezmením, ale ak sa chceš o tom ďalej baviť, tak mi stačí napísať :)
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Zpět na Unban Žádost