• Stránka 1 z 1
[Nedostatečné] Pendrek/FK/Jailbreak #1
Nick hráča: Pendrek
SID hráče: STEAM_0:1:106651597
Screen SID hráče :here
Odkaz na hráčův HLSTATS :here
Přibližný datum a čas: 16.5. 2023 v cca 16:15
Server: JB#1
Popis situace: Na začátku kola jsme měli jít do boxu, šel jsem, ale poté jsem se otočil a utíkal pryč, Pendrek si toho všiml a začal po mě střílet a zabil mě, ale to bylo až poté co umřel simon a před smrtí simona mě nehitl, takže simon byl mrtvý a on jak viděl že utíkám tak mě i tak zabil, mohl si myslet že jsem něco udělal, jelikož bylo hodně rebelů, ale tomu tak nebylo.(v demu je důkaz že, jsem mu psal o tom že to byl FK a měl jsem i ohledně toho mikrofon, následující kolo, ale stále psal že neudělal nic, pořád říkal že mě zabil správně a že jsem měl i tak umřít, 2 kola poté v modu vysvětloval proč mě zabil, že už mě hitnul předtím než umřel simon, což není pravda, kdyby neumřel zabil by další hráče jak je vidět na videu)
Důkaz:here
Čas Dema v prípade (GOTV): CT 1 20 T čas: 30:00 - 30:20
SID hráče: STEAM_0:1:106651597
Screen SID hráče :here
Odkaz na hráčův HLSTATS :here
Přibližný datum a čas: 16.5. 2023 v cca 16:15
Server: JB#1
Popis situace: Na začátku kola jsme měli jít do boxu, šel jsem, ale poté jsem se otočil a utíkal pryč, Pendrek si toho všiml a začal po mě střílet a zabil mě, ale to bylo až poté co umřel simon a před smrtí simona mě nehitl, takže simon byl mrtvý a on jak viděl že utíkám tak mě i tak zabil, mohl si myslet že jsem něco udělal, jelikož bylo hodně rebelů, ale tomu tak nebylo.(v demu je důkaz že, jsem mu psal o tom že to byl FK a měl jsem i ohledně toho mikrofon, následující kolo, ale stále psal že neudělal nic, pořád říkal že mě zabil správně a že jsem měl i tak umřít, 2 kola poté v modu vysvětloval proč mě zabil, že už mě hitnul předtím než umřel simon, což není pravda, kdyby neumřel zabil by další hráče jak je vidět na videu)
Důkaz:here
Čas Dema v prípade (GOTV): CT 1 20 T čas: 30:00 - 30:20
- rdkisgod
- Kolemjdoucí

[Nedostatečné] Pendrek/FK/Jailbreak #1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 
-

Rumcajz - Patriot

Re: Pendrek/FK/Jailbreak #1
Ahoj,
Pendrek ban nedostane.

Nedostatečné.
Pendrek ban nedostane.
- V tu chvíli, co na tebe hráč začal střílet, byl Simon ještě na živu. FreeKill tedy nepadl.
Nedostatečné.
„Každý svého banu strůjcem.“
-

catjam - CS2 Správce Akademie

Re: [Nedostatečné] Pendrek/FK/Jailbreak #1
ať se dívám, jak se dívám tak první výstřel byl po padnutí Simona, takže to že po mě střílel když byl Simon naživu mi docela nedává smysl.
- rdkisgod
- Kolemjdoucí

Re: [Nedostatečné] Pendrek/FK/Jailbreak #1
Minimálně na tebe scopoval a při soustředění na tebe opravdu nemohl stihnout zaznamenat, jestli simon zemřel nebo ne. Bohužel...
„Každý svého banu strůjcem.“
-

catjam - CS2 Správce Akademie

• Stránka 1 z 1