• Stránka 1 z 1
[Z]Stalky plačkoris
Zdravím, dostal sem ban za údajné nadávky, nemám tušení jak se to mohlo stát, prostě a jednoduše jsem si vyměnil názor s Adminem jménem Stalky, který kupuje holkám EVIP, aby se s ním bavily.
Jelikož a poněvadž to neunesl, tak jsem dostal hnedka mute a začal tam vypisovat jaký jsem a tak...
Proč mi dává mute a pak píše sračky a já se nemůžu bránit........ nechápu takové hrdiny, kterým je 25 jsou cringe a musí koupit holce EVIP, aby mu aspoň odepsala...... Nemít práva, tak asi bude brečet nebo nevím, pujde si to hodit....
Je to smutné, ale je to tak.
Je to sport.
Přeji krásný zbytek dne.
Legenda gamesites JB.
Jelikož a poněvadž to neunesl, tak jsem dostal hnedka mute a začal tam vypisovat jaký jsem a tak...

Proč mi dává mute a pak píše sračky a já se nemůžu bránit........ nechápu takové hrdiny, kterým je 25 jsou cringe a musí koupit holce EVIP, aby mu aspoň odepsala...... Nemít práva, tak asi bude brečet nebo nevím, pujde si to hodit....
Je to smutné, ale je to tak.
Je to sport.
Přeji krásný zbytek dne.
Legenda gamesites JB.
- JawStvoritelgs
- Kolemjdoucí
[Z]Stalky plačkoris
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Stalky plačkoris
Jak píšeš je to sport takže očividně by jsi měl změnit něco ale to ze se nemůžeš bránit je mi fakt líto ono ostatní se taky nemůžou bránit když tam každého urážite ja vím puberta je těžká ale musíte to zvládnout
-
Stalkyy01 - CS 1.6 Admin
Re: Stalky plačkoris
Nevidím zde žádný důkaz o pochybení admina. Ze serveru Tebe a Hapiika znám a počítejte s tím, že bany budou klidně delší.
Zamítnuto.
Zamítnuto.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1