• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]JAIL BUG BLOKU - PERMA
http://www.gamesites.cz/amxban/jailbreak/ban_list.php
Nickname Sm4iL
Herni ID STEAM_0:0:91315591
SteamCommunity ID 76561198142896910
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID
Druh banu Zakaz hrani hry
Důvod Cheaty [Bug bloku]
Zabanován dne 21.05.2023 - 19:44:45
Vyprší dne Nikdy
Zabanovaný od Rajty
Zabanovaný na Gamesites.cz ^JailBreak #1
Celkem obdržených banů 1
Bugl jsem blok a létal s animací, to je vše, opravdu je tento prohřešek vhodný permanentního banu? Rád bych požádal o unban... Rajty mi dal ban za to že jsem mel v grabu animaci. Proč? Speedhack připojí a dostane kick, já udelam srandu pro děti které to nechápou a dostanu perma. Zadne poskozeni serveru nemuze nastat, je to doslova nevinná sranda. Možná tato limitujici možnost svobodné vůle a neustale uprednostnovani predurcenymi pravidly pred liskostí a socialnímy schopnostmi je důvud úbytku hráčů na uplné minimum. Byl bych moc moc moc moc mocinky moc vděčný za opětovnou možnost být policisticka jednotka, a tento prohřešek ackoliv je jakkoliv nevinný (doslova více nevinny než freekill) se uz nebude nikdi teda nikdy opakovat. Slibuji a předem děkuji za odpověd! Přeji hezký zbytek dne.
S pozdravem,
MUDr. Sm4iL Ing.
Nickname Sm4iL
Herni ID STEAM_0:0:91315591
SteamCommunity ID 76561198142896910
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID
Druh banu Zakaz hrani hry
Důvod Cheaty [Bug bloku]
Zabanován dne 21.05.2023 - 19:44:45
Vyprší dne Nikdy
Zabanovaný od Rajty
Zabanovaný na Gamesites.cz ^JailBreak #1
Celkem obdržených banů 1
Bugl jsem blok a létal s animací, to je vše, opravdu je tento prohřešek vhodný permanentního banu? Rád bych požádal o unban... Rajty mi dal ban za to že jsem mel v grabu animaci. Proč? Speedhack připojí a dostane kick, já udelam srandu pro děti které to nechápou a dostanu perma. Zadne poskozeni serveru nemuze nastat, je to doslova nevinná sranda. Možná tato limitujici možnost svobodné vůle a neustale uprednostnovani predurcenymi pravidly pred liskostí a socialnímy schopnostmi je důvud úbytku hráčů na uplné minimum. Byl bych moc moc moc moc mocinky moc vděčný za opětovnou možnost být policisticka jednotka, a tento prohřešek ackoliv je jakkoliv nevinný (doslova více nevinny než freekill) se uz nebude nikdi teda nikdy opakovat. Slibuji a předem děkuji za odpověd! Přeji hezký zbytek dne.
S pozdravem,
MUDr. Sm4iL Ing.
Víš proč stará abbička nemúže oříšky nemá zuby tak si koupí čokoládu oříškovou ta jí chutná
-
5M41L - Zkušený
[Vyriešené]JAIL BUG BLOKU - PERMA
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JAIL BUG BLOKU - PERMA
O tomto bugu jsem se už bavil s Rajtym a ban zůstane takto. Příště už víš, že to nemáš dělat.
Until I End Up Dead
-
AJayy - CS 1.6 HLSA
Re: [V]JAIL BUG BLOKU - PERMA
Velmi inteligentní rozhodnutí. Zabanovat hráče ze neškodnou srandičku a vtipeček, tímto tempem tam za chvili budete simonovat jen vy admini a martinbuchta. Hlavní zábava která na serveru existuje je jen díky hráčům, ale vy všechny hráče vybanujete za sebemenší nesmysl, který nemá vliv a nijak nepoškozuje hru. Kdybych bugl blok a hazel s hracema, tak jeste ok, ale ja doslova jen létal s animací... 1x FK způsobí více škody, ale počkat, ja jsem udělal něco co by nemělo fungovat, takže je to indetifikovane za slovem BUG a jakmile administrator slyší slovo bug, jedná se o přísný prohřešek!
Nejde mi to do hlavy, necháváta hráče martinbuchta psát každé kolo 100 zpráv do chatu které postradají logiku a jakykoliv smysl, ale když chci rozveselit server vtipeckem že vyletim ze země s animaci levitace, to si zaslouží ban NAVŽDY?
Proč jste usoudily, že je toto správné rozhodnutí? Má to rozhodnutí vůbec nějaký logicky usudek, nebo se pouze jedna o emocialní věc kterou vám vytvořila chemická reakce ve vaší hlavě potom co jste přečetly slovo BUG.
Chci tvořit zabavné kola a vytvářet přijemný čas v tomto světě plném utrpení, má odměna je ban NAVZDY. Pak tam přijde hráč marinbuchta který je v šachtě a má zbran, zabijete ho a on zaspamuje chat FKFKFK a další kolo vezme mik a jde se hádat. Fakt bych chtěl vědět jak moc logiky zde bylo použito. Jakykoliv rozumně uvažujicí človek by tuto banalitu ani neřešil.
Nejde mi to do hlavy, necháváta hráče martinbuchta psát každé kolo 100 zpráv do chatu které postradají logiku a jakykoliv smysl, ale když chci rozveselit server vtipeckem že vyletim ze země s animaci levitace, to si zaslouží ban NAVŽDY?
Proč jste usoudily, že je toto správné rozhodnutí? Má to rozhodnutí vůbec nějaký logicky usudek, nebo se pouze jedna o emocialní věc kterou vám vytvořila chemická reakce ve vaší hlavě potom co jste přečetly slovo BUG.
Chci tvořit zabavné kola a vytvářet přijemný čas v tomto světě plném utrpení, má odměna je ban NAVZDY. Pak tam přijde hráč marinbuchta který je v šachtě a má zbran, zabijete ho a on zaspamuje chat FKFKFK a další kolo vezme mik a jde se hádat. Fakt bych chtěl vědět jak moc logiky zde bylo použito. Jakykoliv rozumně uvažujicí človek by tuto banalitu ani neřešil.
Víš proč stará abbička nemúže oříšky nemá zuby tak si koupí čokoládu oříškovou ta jí chutná
-
5M41L - Zkušený
Re: [V]JAIL BUG BLOKU - PERMA
Pochopil jsem z toho, že s tím nesouhlasíš. Podívá se na to tedy vyšší, zatím lock kvůli spamu..
Until I End Up Dead
-
AJayy - CS 1.6 HLSA
Re: [V řešení]JAIL BUG BLOKU - PERMA
5M41L píše:Zadne poskozeni serveru nemuze nastat, je to doslova nevinná sranda.
Označovať nejaký bug za neškodný je dosť odvážne. Prečo si myslíš, že bugovanie animácie a modelu nemôže zhodiť mapu alebo celý server? Alebo že tvoj model nemôže pomýliť ostatných hráčov a tým im nejakým spôsobom pokaziť hru? Kde berieš tú istotu?
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Protože to pouze přehodí blok ktery smažete za animaci, není tam model tak to hodí první co nastanve ve hře, napriklad zbran a nebo hozeny granat, pouze to vymeni model ktery zacne chybet, je to jen minimalisticka chyba v pluginu, ktery pouze hleda model ktery byl smazan, ale zaroven ho pořád držím v grabu, je to zakladní mechanika ktera doslova je fyzicky neschopna schodit server, je to dost primitivní. Kdyby to mohlo shodit serveru, tak to speedhackři uz tak 10000x shodily. Jedine co tuto situaci vytvořilo, je identifikování toho co jsem udelal za slovem bug. Kdyby se toto identifikovalo jako easter egg, doslova nic by se nestalo. Je to naprosto neškodny proces vymeni entit ktere ma dany hrac v grabu ale pak jsou smazany, a nahrazeny první entitou ktery zmení pozici, napriklad kdyz hrac udela animaci, první entita nebo jak to nazvat ktery zmenila pozici, a proto se dala do grabu. Fyzicky nemožné vytvořit jakykoliv problem s milovaným jailbreakem.
-
5M41L - Zkušený
Samozrejme pokud toto nemam delat, tak ja to delat nebudu pokud je to problem, to dokazu pochopit, už takhle mám přes týden ban, ale opravdu si toto zaslouží stejny trest jako hackování? Letát s animací s levitaci a rozsekat cely server hackama 7 hodin v kuse je stejny prohresek?
-
5M41L - Zkušený
Trochu si pletieš pojmy - easter egg je vytvorený zámerne, bug nie je vytvorený zámerne
Každopádne nebudeme zavádzať nejaký precedens, aby hráči rozhodovali čo je bug a či je neškodný alebo nie, proste to nebudeš používať.
Ban som ti skrátil, pretože sme sa s Ajayom zhodili, že ban na týždeň, aspoň v tomto prípade, je dostatočný trest
Nech sa to neopakuje... Vyriešené

Ban som ti skrátil, pretože sme sa s Ajayom zhodili, že ban na týždeň, aspoň v tomto prípade, je dostatočný trest

Nech sa to neopakuje... Vyriešené
Night gathers, and now my watch begins.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1