• Stránka 1 z 1
Downgrade Furienu
Ahoj, zdravím, Furien na gamesites hraji od roku 2012, konkrétně jsem ho dříve hrával na Furienu4 v klanu Air.
Tak čeho se můj návrh týká?
Navrhoval bych aspoň 1 server downgradenout na původní furien z roku 2012-2015? Netuším, kdy už přišel update, který je tam dodnes.
Nicméně proč downgrade? Je zde mnoho důvodů, první je ten, že tu nehrají lidi, protože nikoho nebaví se dívat na lidi, kteří tam létají jako splašené krysy a většina z nich defakto neplní ani povinnosti kola, jen se boostují o rampy a tak dále, já sám mám 700+fps, takže vím o čem mluvím, ale podle mě, kdyby se downgradenul furien na dřívější verzi, měli bychom zpět fun kola, lock na 60 či 101 fps, dle mého by se vrátilo plno lidí, protože by měli všichni stejnou šanci si zahrát, dále bychom tam měli náskok antifurienů a mnoho dalšího.
To by bylo asi vše a s největší pravděpodobností můj návrh stejně zamítnete, ale za zkoušku to stojí.
Díky. Matty.
Tak čeho se můj návrh týká?
Navrhoval bych aspoň 1 server downgradenout na původní furien z roku 2012-2015? Netuším, kdy už přišel update, který je tam dodnes.
Nicméně proč downgrade? Je zde mnoho důvodů, první je ten, že tu nehrají lidi, protože nikoho nebaví se dívat na lidi, kteří tam létají jako splašené krysy a většina z nich defakto neplní ani povinnosti kola, jen se boostují o rampy a tak dále, já sám mám 700+fps, takže vím o čem mluvím, ale podle mě, kdyby se downgradenul furien na dřívější verzi, měli bychom zpět fun kola, lock na 60 či 101 fps, dle mého by se vrátilo plno lidí, protože by měli všichni stejnou šanci si zahrát, dále bychom tam měli náskok antifurienů a mnoho dalšího.
To by bylo asi vše a s největší pravděpodobností můj návrh stejně zamítnete, ale za zkoušku to stojí.

Díky. Matty.
-
choze2000 - Amatér
Downgrade Furienu
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Downgrade Furienu
Ahoj, myslím, že na Furiene fps lock nikdy nebol
Aj keby sme starý mód dali na nejaký server, tak by neriešilo to čo tu popisuješ, ale naopak by to bolo ešte horšie... Každopádne viem určite povedať, že starý mód sa už nevráti, bohužiaľ.

Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Re: Downgrade Furienu
Ach no, osobně si myslím, že by to lidi začali opět hrát a přitáhlo by je to zpět, nicméně, když říkáš, že se starý mód nevrátí, tak nemá smysl nějak argumentovat dál, každopádně děkuju za odpověď. 

-
choze2000 - Amatér
• Stránka 1 z 1