• Stránka 1 z 1
[Z]Mravenec
1. Váš Petr.v STEAM_0:0:210844616
2. Popis Byl sem si zahrát na jb 1 na Mapě jail_kakao_beta sem si vzal jezdicí krabici jako CT a bylo pp a sttřílel sem z krabice natož přiešl admin Ferda Mravenec Grabl mě ptal se mě na něco já zapojoval mik ani mo nedal Šanci něco říct a dal mi ban neschopnost /Simona což mohl vyřešit Kickem nebo něčim jinim nebo mě nato upozornit nic takového nebylo
2. Popis Byl sem si zahrát na jb 1 na Mapě jail_kakao_beta sem si vzal jezdicí krabici jako CT a bylo pp a sttřílel sem z krabice natož přiešl admin Ferda Mravenec Grabl mě ptal se mě na něco já zapojoval mik ani mo nedal Šanci něco říct a dal mi ban neschopnost /Simona což mohl vyřešit Kickem nebo něčim jinim nebo mě nato upozornit nic takového nebylo
[EVIP] JailBreak #5
[VIP] Pintball 1
[EVIP] Deathrun
[EVIP] Zobie blood 1
[EVIP] Troble in town 1
[VIP] Jump Server
[VIP] Dust2 Only #1
[EVIP] JailBreak #1
[VIP] Knife #1
[EVIP] Capture Flag #1
[VIP] Pintball 1
[EVIP] Deathrun
[EVIP] Zobie blood 1
[EVIP] Troble in town 1
[VIP] Jump Server
[VIP] Dust2 Only #1
[EVIP] JailBreak #1
[VIP] Knife #1
[EVIP] Capture Flag #1
-
DeeDee21 - Kazatelův učeň
[Z]Mravenec
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Mravenec
Když jdeš k CT, tak máš mít mik ready, ne ho teprve vybalovat z krabice. Na něco se tě jako admin ptám a ty mi začneš odpisovat do chatu, tak tě grabnu a nemáš ani mik, i když děláš cokoliv, např. svačíš, tak do 10s zvládne odpovědět každý. Když padne Simon, tak co tam budeš dělat? Pak jsem se koukal i na HLTV. U CT si byl 1 kolo a za tu dobu si stihl nasednout do autíčka a jezdit tam celou dobu i během PP, ani si snad neměl zbraň. Hraješ tu x let a za tu dobu jsem tě nikdy neviděl normálně fungovat u CT a ještě kazíš ostatním hru. Takové CTčka vážně nepotřebujeme. Jak psal AJay tak můžeš dodat to demo, i když si myslím, že není tolik potřeba, protože na verzi příběhu se asi oba +/- shodneme.
Jelikož trend životopisů z Gamesites v podpisech na forku neustupuje, tak přidávám i vlastní:

-
Tokop - Mistr
Tak ja bych ho zapnul měl sem ho poruce ale ty si šanci nedal přišel si A hned si jednal kdby si počkal tak ti to vysvětlim ale né ty hned jednaš a to že Mě nezastinhaš jako Saimone je tvoje věc vlastně vubec tam nejsi takže nevim co Vytahuješ Hned jednáš a nato se odpojiš to si tam vážně přišel jen aby si uškodil nebo Máš nějakej Komplex ?
[EVIP] JailBreak #5
[VIP] Pintball 1
[EVIP] Deathrun
[EVIP] Zobie blood 1
[EVIP] Troble in town 1
[VIP] Jump Server
[VIP] Dust2 Only #1
[EVIP] JailBreak #1
[VIP] Knife #1
[EVIP] Capture Flag #1
[VIP] Pintball 1
[EVIP] Deathrun
[EVIP] Zobie blood 1
[EVIP] Troble in town 1
[VIP] Jump Server
[VIP] Dust2 Only #1
[EVIP] JailBreak #1
[VIP] Knife #1
[EVIP] Capture Flag #1
-
DeeDee21 píše:Tak ja bych ho zapnul měl sem ho poruce ale ty si šanci nedal přišel si A hned si jednal kdby si počkal tak ti to vysvětlim ale né ty hned jednaš a to že Mě nezastinhaš jako Saimone je tvoje věc vlastně vubec tam nejsi takže nevim co Vytahuješ Hned jednáš a nato se odpojiš to si tam vážně přišel jen aby si uškodil nebo Máš nějakej Komplex ?
Demo z HLTV nejde vyčasovat páč jeto rozbité https://uloz.to/tamhle/g2XL1LOVwdkS#!ZG ... VjZQE1LGD2
[EVIP] JailBreak #5
[VIP] Pintball 1
[EVIP] Deathrun
[EVIP] Zobie blood 1
[EVIP] Troble in town 1
[VIP] Jump Server
[VIP] Dust2 Only #1
[EVIP] JailBreak #1
[VIP] Knife #1
[EVIP] Capture Flag #1
[VIP] Pintball 1
[EVIP] Deathrun
[EVIP] Zobie blood 1
[EVIP] Troble in town 1
[VIP] Jump Server
[VIP] Dust2 Only #1
[EVIP] JailBreak #1
[VIP] Knife #1
[EVIP] Capture Flag #1
-
Já to hledat nebudu. A podle toho, co píšete, tě tedy Tokop grabnul, tys nemluvil a minulé kolo jsi někomu kazil PP v autíčku. Kdyby jsi aspoň místo blbého psaní do chatu, že má v hlavě piliny a podobně se minimálně omluvil za to autíčko, ban bych ti zkrátil, ale takto ani omylem.
Zamítnuto.
Zamítnuto.
Until I End Up Dead
-
AJayy - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1